Przegłądałem sobie google wyniki i natrafiłem na taką ciekawostkę: finalistka DSDS 1 Vanessa Struhler jest Polką albo pochodzi z Polski.
Tutaj znajdziecie wywiad, z którego to wynika (chyba, że to była fałszywka):
http://72.14.207.104/search?q=cache:63o ... ient=opera
Pozdrawiam
Piotrek
Ciekawostka DSDS 1
- Pioetrek
- Kontakt:
Ciekawostka DSDS 1
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Karna
Re: Ciekawostka DSDS 1
Polacy po prostu zalewają Niemców (podobnie jak inne narodowości). Niedługo nic z nich nie zostanie.
Nawet w obecnej edycji Kim ma ojca Polaka. Poza tym widzę mnóstwo "ciemniejszych" w niemieckiej telewizji.
- Peter
Nie zapominajmy o zwycięzcy 5 edycji, Thomasie Godoju, który ma polskie korzenie w którymś pokoleniu. Zaskoczyłaś mnie z ta Kim, myślałem, ze nie zna słowa po polsku, a tu moze ojciec ją paru nauczył.
- MODERN JEANNE
Ogólnie to fajnie ,że w DSDS są Polacy.Jest być z czego dumnym.
Mnie to najbardziej zaskoczył Thomas Godoj któremu cały czas dopingowałam a dopiero niedawno z tej stronki dowiedziałam się że ma polskie korzenie.
Kiedyś posłuchałam sobie utworu Wilków po polsku wykonywanego przez niego.Śpiewał to w Niemczech przy niemieckiej publiczności która go oklaskiwała.Naprawdę można było poczuć się dumnym z niego
Mnie to najbardziej zaskoczył Thomas Godoj któremu cały czas dopingowałam a dopiero niedawno z tej stronki dowiedziałam się że ma polskie korzenie.
Kiedyś posłuchałam sobie utworu Wilków po polsku wykonywanego przez niego.Śpiewał to w Niemczech przy niemieckiej publiczności która go oklaskiwała.Naprawdę można było poczuć się dumnym z niego
I LOVE DB AND TA!