C.C Catch+Thomas Anders jak by zaspiewali jakis utwór razem?
- SpArTaN MT
C.C Catch+Thomas Anders jak by zaspiewali jakis utwór razem?
Myślałem nad tym żeby zaśpiewali wspólnie było by to bardzo ciekawe Thomas i Caro oczywiscie pod nadzorem Dieter????hmmmm
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Re: C.C Catch+Thomas Anders jak by zaspiewali jakis utwór razem?
Ale raczej to nie możliwe bo Caro nie chce współpracować z Bohlenem .SpArTaN MT pisze:Myślałem nad tym żeby zaśpiewali wspólnie było by to bardzo ciekawe Thomas i Caro oczywiscie pod nadzorem Dieter????hmmmm
- SpArTaN MT
Dieter mógł pomyśleć kiedy miał przy sobie Caro i Thomasa i połączyć te dwie gwiazdy w jednej wspólnej piosence było by to ciekawe doświadczenie
:) myślę że spodobało by się to publiczności...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Bardzo fajny wyszedł duet Caro z Chrisem Normanem ,tylko szkoda,że tylko w jednej piosence i to starej ,którą wcześniej Norman zaśpiewał z Suzie Quatro.
http://www.youtube.com/watch?v=nRf7xVOG ... re=related
Uważam więc,że zaśpiewanie w duecie z Thomasem,nagranie wspólnego singla na pewno było by większą sensacją niż duet Thomasa z Sandrą.
http://www.youtube.com/watch?v=nRf7xVOG ... re=related
Uważam więc,że zaśpiewanie w duecie z Thomasem,nagranie wspólnego singla na pewno było by większą sensacją niż duet Thomasa z Sandrą.
- SpArTaN MT
Mam w miarę dobre studio w pokoju i czasami nagrywam piosenki Modern Talking w moim wykonaniu znajomym się podoba
i moja dziewczyna ma bardzo podobny głos do Caro i spróbuje coś nagrać to wystawie na forum. wezmę piosenkę z Modern Talking i nagram swój głos albo dam Thomasa i dołożę mojej dziewczyny ale ona jest przeciw ale już ją tu na mówię:P