Dieter - der Film na CD
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
Racja, jest za 99, wcześniej w tej aukcji w opcji "kup teraz" była za 119, sprzedawca obniżył cene widocznie:) Kurcze teraz to sie poważnie zastanawiam nad kupnem.....chociaż może poczekam troche....hmmm...(?) jak bedzie między 70 a 80 zł to biore od razu. Jakbyście wiedzieli coś gdzie by było taniej to dajcie znać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Pioetrek
- Kontakt:
-
Janusz Piechota
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Malediwy
Poza Gasoline na razie udało mi się przesłuchać Bizzarre. No i jak się spodziewałem kawałek jest znacznie fajniejszy niż można było sądzić po jego fragmencie. Spodziewam się, że będzie to mój number one. I jeden z lepszych kawałków DFieterta jakie słyszałem od ostatnich kilku lat. (Przypominam, ze zawsze byłem bardziej fanem Blue System niź Modern Talking)
Płytę na pewno kupie choć poczekam na nieco lepszą ofertę. Na szczęście jest mp3 i można się wstrzymać z zakupem orginału.
Płytę na pewno kupie choć poczekam na nieco lepszą ofertę. Na szczęście jest mp3 i można się wstrzymać z zakupem orginału.
Spokojem można kamień ugotować...
- Dominik
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
Ja dzięki jednemu z fanów mam album w całości (mp3) i musze przyznać że piosenki są bardzo dobre, dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Poczułem sie tak jakbym słuchał Blue Systemu w jescze lepszym wydaniu niż dotychczas. Są to melodyjne, typowo Bohlenowskie utwory które człowiek podświadomie nuci cały dzień już po pierwszym przesłuchaniu (działa ta znana nam magia Bohlena
). Gassoline to moim zdaniem arcydzieło, następnie Seniorita, Bizzare bizzare i How will I know podobają mi się najbardziej. Z ballad Teras may go (super melodia). Take me to the clouds oraz If I were you. Pozdostałe kawałki sa również godne uwagi. Osobiście nie zauważyłem niczego co mógłbym na płycie skrytykować, nawet Shooting star w "całej okazałości" prezentuje się całkiem fajnie. Ogólnie oceniam płytę na 8 w skali 1:10. Ciesze się bardzo z tego że taka płyta powstała gdyż moim marzeniem było jescze chociaz raz usłyszeć Bohlena w nowych utworach i marzenie się spełniło/ Gorąco polecam album. Ja na pewno kupie go w oryginale jak wreszcie uskładam pieniądze. Mysle że do kwietnia bedzie na allegro za 70-80 zł. Pozdrawiam
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz
Napiszcie coś o filmie jak skończycie oglądać:) Ja nie mam RTL ale poleciłem kumplowi żeby mi nagrał na vhs więc sobie jutro obejrzę i podziele się wrażeniami. tymczasem chętnie poczytam wasze opinie 
pozdrawiam
pozdrawiam
T. Prachett
T. Prachett
- Ann
- Członek TAFC Polska
Film właśnie przed chwilą się skończył.Najbardziej podobał mi się mały Dieter
Thomas zupełnie mi się nie podobał,ale za to Nora była super!
Gdybym miała ZDF,to bym oglądała wtstęp Thomasa,ale niestety nie mam tego kanału
Gdybym miała ZDF,to bym oglądała wtstęp Thomasa,ale niestety nie mam tego kanału
Ostatnio zmieniony sob mar 04, 2006 23:03 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- BlueRobson
Na poziomie 80zł jest możliwe nabycie tej płyty ale przy zamówieniu łącznym najmniej 4 cd.Cztery osoby zamawiają i jest po 80zł . A za 110zł Dieter der Film + nowy singiel Indiggo Be My Boyfriend.Mateusz pisze: jak bedzie między 70 a 80 zł to biore od razu. Jakbyście wiedzieli coś gdzie by było taniej to dajcie znać.
-
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: