A po za tym świetnie że coś takiego dali
Modern Talking w mediach
- Jasmine
Re: Modern Talking w mediach
To w którym w końcu zakończyli karierę? Raz czytam że w 2003 a tu że w 2001...
A co to za gazeta? 
- Peter
Jako fanka powinnaś wiedzieć, że zespół zakończył swoją działalność w 2003 roku. W 2001 była tylko zmiana w ekipie Dietera.
- IndependentGirl
- Veljanov
a ja wszystkim polecam radio Fest grające na śląsku. Grają tam multum piosenek Bohlena z wszystkich lat dzialalnosci BS, MT i CCC. poza tym dosyć często slychać Les'a Mc Keown'a Love Is Just A Breath Away.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Koniec zespołu nastąpiło dokładnie 21 czerwiec 2003 w dniu koncertuPeter pisze:Jako fanka powinnaś wiedzieć, że zespół zakończył swoją działalność w 2003 roku. W 2001 była tylko zmiana w ekipie Dietera.
- Jasmine
Nie no, po prostu zaczęło mi się mylić, oczywiście że wiem kiedy nastąpił koniec MT, mam sklerozę
A ten Tele Tydzień to można jeszcze zakupić? *.*
A ten Tele Tydzień to można jeszcze zakupić? *.*
- maria MT
Tele tydzień to moja ulubiona gazeta. I jakież było moje zdziwienie, kiedy dzisiaj czytając ją, zobaczyłam moich idoli
Od razu weszłam na forum, aby podzielić się tą wiadomością. Ale okazuje się, że nie jestem pierwsza. Bardzo się cieszę, że piszą o Modern Talking i w dodatku bardzo pozytywnie. Pozdrawiam wszystkich.
P.S. Gazetę można jeszcze kupić do niedzieli. W poniedziałek ukazuje się już kolejny numer.
P.S. Gazetę można jeszcze kupić do niedzieli. W poniedziałek ukazuje się już kolejny numer.
Pozdrawiam Maria
- Jasmine
O, to mi się już chyba nie uda 
- Gasolina91
Możesz wrzucic skana ze stroną gdzie o nich piszą?maria MT pisze:Tele tydzień to moja ulubiona gazeta. I jakież było moje zdziwienie, kiedy dzisiaj czytając ją, zobaczyłam moich idoliOd razu weszłam na forum, aby podzielić się tą wiadomością. Ale okazuje się, że nie jestem pierwsza. Bardzo się cieszę, że piszą o Modern Talking i w dodatku bardzo pozytywnie. Pozdrawiam wszystkich.
Point Of No Return
- użytkownik #1463
IndependentGirl wrzuciła go już parę postów wyżejGasolina91 pisze:Możesz wrzucic skana ze stroną gdzie o nich piszą?
- Gasolina91
Aha
A dziś ok godziny 13.30 w radiu CCM puścili Blue System i I Will Survive a dosłownie po tej piosence leciało You Can Win If You Want.
A dziś ok godziny 13.30 w radiu CCM puścili Blue System i I Will Survive a dosłownie po tej piosence leciało You Can Win If You Want.
Point Of No Return
- Jasmine
Wiedzą co trzeba puszczać 
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Witam
Dzisiaj w " Dzień dobry TVN" był wywiad z Agnieszką Chylińską. Dotyczył jej przemiany muzycznej. Wspominała o swoim ulubionym zespole Kiss gdzie chciała by żeby zawsze byli tacy sami a także wspomniała coś w tym stylu że do tej pory nie może zrozumieć tego że Thomas Anders już nie są muzycznie razem z Dieterem Bohlenem. I to całkiem poważnie. Prokop dodał że słyszał że prywatnie to Oni są nadal ze sobą:). Wypowiedź Chylińskiej potwierdza jej upodobanie muzyką Modern Talking.
Pozdrawiam
Dzisiaj w " Dzień dobry TVN" był wywiad z Agnieszką Chylińską. Dotyczył jej przemiany muzycznej. Wspominała o swoim ulubionym zespole Kiss gdzie chciała by żeby zawsze byli tacy sami a także wspomniała coś w tym stylu że do tej pory nie może zrozumieć tego że Thomas Anders już nie są muzycznie razem z Dieterem Bohlenem. I to całkiem poważnie. Prokop dodał że słyszał że prywatnie to Oni są nadal ze sobą:). Wypowiedź Chylińskiej potwierdza jej upodobanie muzyką Modern Talking.
Pozdrawiam
- Jasmine
A no tak, kiedyś w Szymon Majewski Show opowiadała o fascynacji tym zespołem
Podobno nawet dlatego nazwała swoją płytę "Modern Rocking".
W sumie to ja też tego nie rozumiem
W sumie to ja też tego nie rozumiem
-
scarface
Dzisaj przed 6 rano w radiu leciała Julieeet 
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- maria MT
Przepraszam, że tak późno odpisuję. Nie mam skanera i nie mogę wrzucić tego artykułu. Ale wcześniej IndependentGirl go wrzuciła. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Maria