"Strong" - nowy album
-
riccardo1989
Re: "Strong" - nowy album
Mam nadzieję, że na europejski rynek będzie wybrany jeszcze inny singiel, bo są na albumie o wiele lepsze piosenki np You will be mine albo Music Dance. Jestem pewien, że te piosenki odniosłyby duży sukces
-
Pointrox
No to "Wetten, dass...?"tanathos pisze:no takArCrack pisze:Obawiam się, że to niemożliwe - według Wikipedii, program został zdjęty z anteny 20 lat temua może udałoby mu się wystąpić chociażby w programie od którego MT w 98 rozpoczęli come back
- Daniel
Wtedy obaj panowie byli "piękni i młodzi" i grali bardzo nowoczesną na owe czasy muzykę.tanathos pisze:a czy pamiętacie, co tę eksplozję pomogło rozniecić? otóż- występ w programie "formell einss"
O obecnej muzyce Thomasa na pewno nie można powiedzieć, że jest nowoczesna.
A współczesne nastolatki się w nim nie zakochają.
Uważam, że nieważne jaką Anders płytę wyda - to ona i tak wielkim sukcesem się nie stanie.
Po prostu nie jest obecnie wykonawcą "trendy i cool".
A jego płyty będą kupowane głownie przez starych fanów.
-
Wafl
To już jest sukces! Jeśli w podobnej ilości sprzedała sie wersja premium to Thomas by dostał złoto.Agata pisze:Edycji Oriflame sprzedano do tej pory 100.000 egzemplarzy.
Dobrym pomysłem była promocja w Oriflame
- Gasolina91
Tak sobie słucham i słucham i odnalazłam nawiązanie (przynajmniej jak dla mnie) do piosenek MT.
W piosence "I Wanna" fraza ...Try, don't make wrong tonight, stay by my side... bardzo przypomina mi moderntalkingowe brzmienie
W piosence "I Wanna" fraza ...Try, don't make wrong tonight, stay by my side... bardzo przypomina mi moderntalkingowe brzmienie
Point Of No Return
- Agata
Zgadza się, a jeszcze połączyli to z Dniem Kobiet, który w Rosji jest dość ważnym świętem, udany chwyt marketingowy.Wafl pisze:Dobrym pomysłem była promocja w Oriflame
- użytkownik #1463
Ja myślę, że europejską wersję albumu będzie promował jeszcze jeden singiel i raczej na pewno będzie to nowa piosenka, której nie ma na edycji ros.riccardo1989 pisze:Mam nadzieję, że na europejski rynek będzie wybrany jeszcze inny singiel, bo są na albumie o wiele lepsze piosenki np You will be mine albo Music Dance. Jestem pewien, że te piosenki odniosłyby duży sukces
Albumy Thomasa zazwyczaj promowały trzy single, więc zapewne teraz będzie tak samo
- Veljanov
2 miejsce w Rosji przeszlo moje najśmielsze oczekiwania. No i te 100 000... Szykuje się powrót w wielkim stylu. Thomas powodzenia!!!
- Peter
A ja myślę, że Thomas sobie strzelił samobója z tym "Oriflame", bo większość klienteli jak kupi tą płytę w taki sposób, to nie kupi premium edition, bo po co płacić dwa razy za niemal to samo? Odbije się to na sprzedaży w Rosji i o platynie nie ma mowy....
- Lúkx
Myślę że to
jest w stanie napędzić kupujących premium edition...
a to
już na 100%
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/item949329439_thomas_anders_strong_2cd_dvd_modern_talking.htmla to
Kod: Zaznacz cały
http://cgi.ebay.de/Thomas-Anders-STRONG-2010-Premium-Edition-2CD-DVD_W0QQitemZ350321636889QQihZ022QQcategoryZ1049QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26ps%3D6%26clkid%3D8311359308645119191już na 100%
- AdisonMT
Ktoś już wspominał że Thomas nie jest pierwszej młodości (to fakt) i że go młodzież nie pokocha z nową płytą i że nie jest cool i na topie.Nie wiadomo jakie piosenki wyda na album w wersji europejskiej,w wywiadzie z Thomasem Thomas podkreśla że w wersji europejskiej piosenki będą brzmiały bardziej nowocześnie.Mi jest się trudno wypowiadać na temat jaki sukces odniesie album strong w europie bo tego jeszcze nikt nie wie,pożyjemy zobaczymy.Jeszcze taki przykład,zespół Kombii przecież istnieje od lat 80 i nie raz pokazał że ma dobre hity np. Pokolenie czy Awinion mimo że członkowie zespołu tez nie są pierwszej młodości.Moim zdaniem wszystko zależy od dobrej promocji i to jest cała recepta na sukces bo album strong ma predyspozycje na pierwszą 10-tke w liście hitów w europie
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- Krzychoo
Czy może mi ktoś powiedzieć, kto zamawiał na Oriflame, jak to się robi? Nie mogę niczego dodać do koszyka, a zamiast rejestracji wyświetlają się korzyści związane z zostania ich konsultantem
. Pomóżcie !!
-
mada
z tego co ja zrozumiałem to drogą internetową mogą zamówić tylko przedstawiciele Oriflame zwykły klient nie może - temu pozostaje kontakt z przedstawicielem.
Ja osobiście dzwoniłem do centrali w Rosji i odpowiedzieli że nie prześlą do Polski płytki.
tak więc pozostaje prywatny import.
Ja osobiście dzwoniłem do centrali w Rosji i odpowiedzieli że nie prześlą do Polski płytki.
tak więc pozostaje prywatny import.
- Daniel
Jeszcze ktoś ma wątpliwości, czy w Rosji nadal panuje komuna ?mada pisze:Ja osobiście dzwoniłem do centrali w Rosji i odpowiedzieli że nie prześlą do Polski płytki.
Podejście do klienta nie zmieniło się tam od 40 lat.
Problemy na każdym kroku z czymkolwiek. Towarzysze zawsze mają rację i wiedzą najlepiej
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Kolego piszesz o rzeczach, o których nie masz najmniejszego pojęcia. Co ma wspólnego Firma Oriflame z głęboką komuną??? Takie firmy jak Oriflame, Avon czy innego tego typu to nie są sklepy wysyłkowe. W tego typu firmach zakup towaru odbywa się WYŁĄCZNIE za pośrednictwem autoryzowanego konsultanta/konsultantki. Czy myślisz, ze gdyby jakiś np. Niemiec chciał coś kupić z polskiego katalogu Oriflame to ktoś“bawił by” się w wysyłanie towaru za granicę??? Bardzo wątpię. Na przyszłość zastanów się zanim coś publicznie napiszesz.Daniel pisze:mada pisze: Jeszcze ktoś ma wątpliwości, czy w Rosji nadal panuje komuna ?
Podejście do klienta nie zmieniło się tam od 40 lat.
Problemy na każdym kroku z czymkolwiek. Towarzysze zawsze mają rację i wiedzą najlepiej
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Daniel
A z ich sklepami internetowymi to jak jest?
Aby jakis towar zakupic, to wczesniej klient musi byc chyba sprawdzony przez KGB
Aby jakis towar zakupic, to wczesniej klient musi byc chyba sprawdzony przez KGB