ten remix mam jakości z albumuriccardo1989 pisze:Gdzie mogę namierzyć Why do you cry (Jeff & Black Remix) w bardzo dobrej jakości?
"Strong" - nowy album
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Re: "Strong" - nowy album
-
Tiger27
Kris 500 masz może I'll Be Strong piosenkę????
- Jarasso
Czy Sorry Baby jest gdzieś dobrej jakości bo wszędzie jest z tym dziwnym wyciszeniem 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Taka jest na albumie z wyciszeniemJarasso pisze:Czy Sorry Baby jest gdzieś dobrej jakości bo wszędzie jest z tym dziwnym wyciszeniem
- Peter
Czyli wersja wyciszona jest wersją albumową? Nie wierzę, źle by to świadczyło o producentach by wypuścili takiego dużego bubla? Gdzieś na rosyjskiej stronce pojawiła się ta piosenka z opisem HQ, ale nie wielka różnica jest w porównaniu do wersji choćby z YT. Ja mam przekonanie, że ta z CD będzie normalna.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Chodzi ci że mają takie same zakończenie .Peter pisze:Czyli wersja wyciszona jest wersją albumową? Nie wierzę, źle by to świadczyło o producentach by wypuścili takiego dużego bubla? Gdzieś na rosyjskiej stronce pojawiła się ta piosenka z opisem HQ, ale nie wielka różnica jest w porównaniu do wersji choćby z YT. Ja mam przekonanie, że ta z CD będzie normalna.
- kris500
Tiger 27,mam ta piosenke
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Pewnie że jest,na Premium Edition,a żeby go ściągnąć razem z Remix CD wystarczy zalogować się na stronce podanej przez Kris500 rejestracja trwa kilkanaście sekund,do tego programik do torrentów np.Vuze i już można delektować się płytką w całościJarasso pisze:Czy Sorry Baby jest gdzieś dobrej jakości bo wszędzie jest z tym dziwnym wyciszeniem
A jak ktoś ma problemy z językiem rosyjskim to tłumacz google
- AdisonMT
Ja mam cały album wiec jak ktoś chce to to pisać na PW.Jest to trochę nielegalne przesyłać pliki muzyczne bez praw autorskich no ale wiadomo że w Polsce premiery oficjalnej albumu nie było a po drugie mało kto kupi album za jakieś 120zł czy tak ile,każden woli poczekać aż stanieje 
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
-
Tiger27
a możesz wysla linka do tej piosenki co ci podalem Kris500
- kris500
poszlo na pw
- IndependentGirl
Genialne piosenki
Ale i tak ze wszystkich utworów najbardziej podoba mi się "Sorry Baby" 

-
mark22
Płyta „Strong” naprawdę wspaniała. Od kilku godzin katuje puszczając w kółko parę nagrań Sorry baby, I wanna, I'll Be Strong. Rewelacja! Doznania prawie te same co po wydaniu nowych albumów Modern Talking. Nareszcie teksty z przesłaniem i ten głos Thomasa targany emocjami, tworzący wręcz anielski nastrój. Muzyka nowoczesna i w miarę oryginalna. Na pewno najlepszy solowy album Thomasa Andersa. Szkoda tylko, że krążek Premium i specjalna edycja Oriflame nie ukazały się w Polsce.
- kris500
Jak ktos chce "l'll be strong" to pisac na pw
-
Pointrox
Właśnie przesłuchałem chyba ze 100 razy każdy kawałek z nowego albumu.
I nie zawiodłem się - to jest właśnie to, na co czekałem od czasu "Universe". Gdyby MT przetrwało do tej pory, to właśnie tak powinno brzmieć
Jak na razie moje ulubione piosenki to "Make You", "I Wanna", "Why Do You Cry" i "Music Dance".
Nie mogę się doczekać europejskiej premiery, żebym mógł wreszcie nabyć tę płytę
I nie zawiodłem się - to jest właśnie to, na co czekałem od czasu "Universe". Gdyby MT przetrwało do tej pory, to właśnie tak powinno brzmieć
Jak na razie moje ulubione piosenki to "Make You", "I Wanna", "Why Do You Cry" i "Music Dance".
Nie mogę się doczekać europejskiej premiery, żebym mógł wreszcie nabyć tę płytę
- Pit-98
Album jest naprawdę dobry no i ten głos Thomasa (talentu podarowanego mu od Boga nikt mu już nie odbierze).Co do I'll Be Strong to naprawdę ma to coś na co już od dawna czekałem.