Thomas w "18 - Die beste Zeit meines Lebens"

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Thomas w "18 - Die beste Zeit meines Lebens"

Post autor: Gasolina91 »

Ja oczywiście też bedę chciała kuknąc na ten program, Thomas na wesoło :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Emil45677 pisze:Wydaje mi się że Thomas sporo odmłodniał ostatnio :)..
Hmm no właśnie dla mnie wręcz odwrotnie...Oglądałam cały program i zauważyłam,że Thomas postarzał się nieco i przytył. Nie wygląda już tak jak przed kilkoma laty,wiadomo czas i lata zmieniają...choć dalej jest przystojny jak na swój wiek :wink: .

Co do programu to nie zbyt ciekawy spodziewałam się czegoś innego no, ale miło było zobaczyć naszego idola Thomasa :).
Thomas świetnie się zachowywał w tym programie,jego inteligencja zawsze u niego mi się podobała,kultura,dobre zachowanie,bardzo dobrze się wypowiada i ma fajne poczucie humoru-facet ma klasę 8) .
Porównując tą całą Hella von Sinnen,te jej okropne zachowanie,a ten jej ubiór komiczny i ten jej śmiech... to bez komentarza,och okropna :twisted:.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Nie zgodzę się z Tobą Angel , Thomas na 47 lat wygląda naprawdę ładnie , dość sporo schudł i na twarzy pojawiło mu się więcej zmarszczek mimicznych ,ale to mu wcale nie odejmuje urody ani uroku osobistego , wygląda naprawdę czarująco zwłaszcza jak się uśmiechnie.
Na party dobrze mu się przyjrzałam spodnie to mu niemal wisiały , zero brzucha , nie ma połowy Thomasa od tego czasu jak był w Bełchatowie choć wtedy też nie był ani trochę gruby .
Dziwi mnie to że ciągle widzicie w nim grubasa ,jak ma wyglądać jak Mick Jagger skóra i kości .
Lubi sobie zjeść to i wygląda jak normalny zdrowy facet . :wink:

Hella von Sinnen jest komikiem wiec jej zachowanie miało prawo takie być , było by nudno gdyby wszyscy tam zachowywali wysoki poziom kulturalny w końcu to program rozrywkowy .
Trochę mi przypomina naszą Joanne Bartel , i z wyglądu i z zachowania.

Z tego co pamiętam to Thomas bardzo nie lubił sportu , w piłkę nożną też nie chciał grać bo nie lubił być brudny
ale piłkę kopał nieźle , nie trafił ani razu ale nie on jeden.
Za to rozkładanie leżaków szło mu bezbłędnie.

Było tez o sex symbolach lat 66,77 i 81 miedzy innymi wymieniona była Bo Derek
Z tego co zrozumiałam ( o ile dobrze zrozumiałam poprawcie mnie jak było inaczej ) prowadzący zapytał Thomasa czy też była jego obiektem westchnień , ale Thomas odpowiedział że wolał bardziej subtelne kobiety typu Farrah Fawcett czy Oliwia Newton John

Wspominali też o Falcu z tego co zrozumiałam , Thomas go znał i wspomina go jako Gentlemana .
program był dość ciekawy można się było dowiedzieć pewnych rzeczy o naszym ulubieńcu , Opowiadał też o wycieczce szkolnej do Francji .
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Wow, prawie jak streszczenie programu :lol:
Thomas wcale nie jest gruby i stary, może wygląda na "okrąglutkiego" ale dalej ma swój Thomasowy urok :D Mojej mamie się bardzo podoba taki jak jest teraz, twierdzi że "wcześniej to on taki smarkacz był" :lol:
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

skorpionek1975 pisze:Nie zgodzę się z Tobą Angel , Thomas na 47 lat wygląda naprawdę ładnie , dość sporo schudł i na twarzy pojawiło mu się więcej zmarszczek mimicznych ,ale to mu wcale nie odejmuje urody ani uroku osobistego , wygląda naprawdę czarująco zwłaszcza jak się uśmiechnie.
Na party dobrze mu się przyjrzałam spodnie to mu niemal wisiały , zero brzucha , nie ma połowy Thomasa od tego czasu jak był w Bełchatowie choć wtedy też nie był ani trochę gruby .
Dziwi mnie to że ciągle widzicie w nim grubasa ,jak ma wyglądać jak Mick Jagger skóra i kości .
Lubi sobie zjeść to i wygląda jak normalny zdrowy facet .
Proponuję abyś przeczytała jeszcze raz mój post ze zrozumieniem,bo widzę że do tego się nie dostosowałaś...
Nigdzie nie napisałam,że Thomas jest gruby albo,że mam go za grubasa! Napisałam,że nieco przytył ,a Ty już odrazu wyolbrzymiasz twierdząć odrazu,że grubas z niego itp.więc czytaj ze zrozumieniem! :twisted: .
Pozatym widzę,że nie przeczytałaś też zdania,gdzie napisałam,że jak na swój wiek jest dalej przystojny...
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

No pewnie wszyscy mamy problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo dzisiaj to takie modne i na topie, 8)
Jak się chce kogoś obrazić lub dać do zrozumienia że nie jest inteligentny to nic innego się nie wymyśli tylko tego typu tekst
żenujące naprawdę i daruj sobie tego typu uwagi na przyszłość.

Doskonale wiem co napisałaś i nie czepiam się , napisałam tylko że się nie zgadzam z Tobą , dalsza cześć mojego postu była tylko moją opinią jak ja go widzę . Więc jeśli tak dobrze czytasz ze zrozumieniem powinnaś też to doczytać. A jak widzisz nie zawsze można zrozumieć od razu wszystko co ktoś inny miał na myśli .

Reszta nie była stricte tylko do ciebie bo nie napisałam bezpośrednio do ciebie że to tylko Ty uważasz że przytył.
I ja też nigdzie nie napisałam że twierdze ze Thomas jest grubasem , tylko że ciągle widzicie w nim grubasa a to forma liczby mnogiej , chyba nie jesteś w kilku osobach.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Znalazłam coś na temat gości którzy byli z Thomasem :D

http://de.wikipedia.org/wiki/Reiner_Calmund - futbolista Reiner Calmund
http://de.wikipedia.org/wiki/Hella_von_Sinnen - komik Hella von Sinnen

Niestety po niemiecku
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska