Koncert BS - Poznań '92

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
DjNoren

Re: Koncert BS - Poznań '92

Post autor: DjNoren »

witam jestem poraz pierwszy jestem fanem dietera od poczatku powstania modern talking muzyka dietera prowadzi mnie przez zycie i jestem szczesliwy ze kocham muzyke dieteraa i bedac w klopotach i zyciowych zakretach pomogla mi przejsc pomyslnie bylem na koncercie blue system w poznaniu z kolega i i naprawde bylo super jestem dj jem i jek jest mozliwosc to gram muzyke dietera pozdrawiam dj noren szczecin
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Koncert BS - Poznań '92

Post autor: atlantyda ;o) »

Przegrzebałam moje archiwa audio i niestety z przykrością stwierdziłam,że zwyczajnie wcięło mi kasetę na której miałam nagrany cały koncert Blue System ze Spodka.
Chciałam spisać listę jakie utwory Dieter wykonał,ale nici z tego.
W każdym razie zaśpiewali od 1 albumu po Hello America,a na bis Dieter zaszalał,zaśpiewał (o ile można tu mówić w ogóle o śpiewaniu,bo wszystko wtedy leciało z playbacku) wiązankę największych hitów Modern Talking co było chyba dla obecnych tam fanów największa niespodzianką.A właściwie to zaśpiewał same refreny :) ,ale ja i tak byłam pod wielkim wrażeniem,że widziałam swojego Idola z tak bliska.Nie zapomniane wrażenia.Koncert trwał chyba nie całe 2 godziny,pewnie z 80-90 minut trudno mi teraz ocenić,ale chyba tyle bo pamiętam,ze koncert miałam nagrany na kasecie 90 minutowej.
Ten na video jest mocno okrojony,a jakość bardzo słaba,szkoda,ale jak się to mówi "zawsze to coś" ;)
ODPOWIEDZ