Czy Dieter i Thomas to geje?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Czy Dieter i Thomas to geje?

Post autor: MODERN JEANNE »

Peter pisze:Mark Ashley, ten sposób śpiewania i zwłaszcza wygląd, ale wstrzymam się jednak z opinią, to raczej tylko moje podejrzenie....
:lol: Idąc tym tokiem myślenia dojdziemy że wszyscy ludzie w muzyce to geje :lol:
Ale faktem jest że w latach 80 Thomas wyglądał niezwykle dziewczęco.I te jego delikatne ruchy.
Dieter też nie jest gorszy.Jakby cały świat obracał się wokół dobrego wyglądu i solarium.Niepodobne do chłopaka
I jak ktoś kto nie jest"wyznawcą"MT i obiektywnie spojrzy na takie zdjęcia może mieć dziwne skojarzenia

http://www.modern-talking.net/index.php ... popup/1391
http://www.modern-talking.net/files/images/A_4.jpg
http://www.modern-talking.net/files/nod ... r_smex.jpg
Tego typu zdjęć jest mnóstwo

Ale na zakończenie żeby nie skrzywić sobie myślenia reportaż w którym sami się na ten temat wypowiadają.
Mówią tam że taki ubiór i malowanie wtedy było modne.(13:40)
I że choć tak mówili ludzie nie byli gejami
:lol: Strasznie mi się śmiać chciało bo Thomas wydawał się przez chwilę jakiś niezdecydowany gdy podniósł rękę na pytanie czy byli gejami(chciał po prostu odpowiedzieć).Ale jaką Dieter zrobił minę :lol:
http://video.mail.ru/inbox/maximovv/10/91.html
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Zgodzisz się chyba ze mną, że Mark Ashley ma bardziej gejowski wygląd niż Thomas.... On jest taki plastikowy, sztuczny, taki Ken, a Thomas przecież taki nie był....Tak samo Dieter też nie ma takiego looku gejowskiego, on jest raczej ciachem, a taką fryzurę jak on nosił nosiło wielu min. Chris Norman.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Twoja opinania na temat Marka Ashleya nie wyszła z niczego.Wiesz ,że nieraz też miałam takie skojarzenia?Nie wiem skąd one mi się brały.Może "kobieca intuicja' :lol:(ale to nie powód żeby go o to posądzać
Tak samo Thomas (szczególnie w latach 80)kojarzy mi się nieraz z typowym przykładem transwestyty a Didi też nie gorzej.Choć uwielbiam ten zespół całym sercem nieraz dają ludziom do myślenia.Mój kochany Didi w moich oczach ma nieraz więcej w sobie z dziewczyny która zasuwa na solarium i chronicznie się stroi niż z męskiego chłopaka.Ale nie ma jakichś konkretnych dowodów żeby stwierdzić że z nimi coś nie tak.Po prostu ich zachowanie jest czasem zastanawiające
Ale oprócz ich nieraz dziwnego zachowania to zawsze szanuję ich za muzykę którą nam dali bo to tu jest najważniejsze.Nie uważam ich za typowych gejów tylko stwierdziłam że gdy byli razem nieraz im odbijało stąd takie zdjęcia i niektóre filmy(gdy byli solo te wrażenia odeszły).Może to zwykła przyjaźń naprawdę nie wiadomo
Ps .Co do Marka Ashleya to on kiedyś był fanem MT i wszystko co obecnie robi może być robione pod wpływem muzyki MT(zwykłym wpływem muzyki bez skojarzeń :D )
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Pewnie ten wątek jest już zamknięty ale też chcę się na ten temat wypowiedzieć:
To że ktoś wygląda, mówiąc ogólnie, jak dziewczyna, nie znaczy przecież że nią jest. Byłam w sobotę na zawodach karate kibicować koleżance i jej bratu, tam był chłopak który wyglądał jak typowa dziewczyna (długie włosy, uroda itp.) ale gdy sędzia wyczytał jego imię (chyba Sebastian) to byłam w wielkim szoku że to chłopak. A wracając do wątku- wiadomo że z nich dwóch to Thomas wygląda bardziej na geja niż Dieter, ale są na świecie ludzie którzy mają więcej "dziewczęcości" niż zwykle i na odwrót. Taki jego urok, mi się o bardzo podoba i gdy przeczytałam (chyba) tutaj o tej szmince to według mnie lepiej że chłopak tak robi o siebie niż chodzi z powysychanymi ustami i wszystkim to demonstruje. Wolę takiego co dba o swoją cerę, wygląd itd. niż jakiegoś potwora który nie wie co to krem. A nawet jeśli (co wiadomo że nie jest) to i tak go szanuję za tak melodyjny głos i talent. Po za tym porównując tego chłopaka z karate i Tomcia to zdecydowanie ta "dziewczęcość" pasuje Tomciowi niż tamtemu, przynajmniej w Thomasie można rozpoznać faceta. Rozumiem osoby które mogą tak podejrzewać bo to trochę widać, ale od czego jesteśmy MY- wierni fani MT, DB i TA? :D
Wafl

Post autor: Wafl »

Mieć na avie napis fanatyk, i tak nie orientować się w temacie - bezcenne.

A to Medlock nie jest gejem? :D
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

To jakiś obłęd z tymi gejami. Całkowicie bezsensowne jest drążenie tego tematu. Uważam, że tego tematu w ogóle nigdy nie powinno tu byc, ale niestety jest. Generalnie to nie ma tu o czym dyskutowac, bo Dieter i Thomas gejami nie są, na całe szczęście. To nie tylko moja opinia na ten temat, ale taka jest rzeczywistośc. :arrow: Thomas ma gejowski wygląd? Mocny argument. To tak jakby powiedziec, że białe jest czarne. Bez sensu, tak? No właśnie. A Thomas + gejowski wygląd to jeszcze większy bezsens. Nie ogarniam tego w żaden sposób jak można coś takiego wymyślic. I broń Boże, wcale nie uważam, żeby geje byli inni od reszty społeczeństwa, ludzie jak my wszyscy. Ale nie podoba mi się jednak to, żeby porównywano Dietera czy Thomasa do gejów. Okropnośc. Wstrętne i poniżające. A tak przy okazji, po czym poznac czy to gej czy nie gej, bo dla mnie jest to całkowicie niezrozumiałe. Irytujące to jest. Przecież każdy wygląda jak wygląda, nie rozumiem o czym tu dyskutowac. :?: W dodatku Thomas jest uroczy, czarujący i super utalentowany. Nie widzę powodu, żeby mówic, że ma gejowski wygląd, bo nie ma, zresztą on nie zasługuje na coś tak niegodziwego. :mrgreen:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Zgadzam się, Thomas jest słodki, ma niesamowity urok, jest 1 cm niższy ode mnie i dla mnie jest ideałem faceta <3
A tak a'propos głosu- Większość ludzi słuchając MT odnosi takie wrażenie głównie przez głos Thomasa (ja odnoszę takie wrażenie) a gdy słucham innych artystów to niektórzy też mają takie głosy np. Fancy.
Takie jest moje zdanie, mogę oczywiście się mylić i proszę mnie poprawić w takim przypadku :D
ODPOWIEDZ