"Strong" - nowy album
- Mateusz
Re: "Strong" - nowy album
Według tzw inwersji radzieckiej - w Rosji nie ty kupujesz album, to album kupuje Ciebie. To nie Anders nagrał płytę, to płyta nagrała Andersa. Tam wszystko jest możliwe. ;]
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Ale autor zdjęć nigdzie nie napisał że go już maJarasso pisze:jedni mówią że jest ten album i robią zdjęcie że go mają
- Agata
Jedyna ma rację: firma płytowa przesunęła premierę na po 25 lutego. Wcześniej Rosjanie mają wolne i sklepy chyba też. Z kolei edycja Oriflame ma premierę 8 marca, a nie jak wcześniej podawano 22.02.
-
Wafl
To przesuniecie ledwo tygodniowe więc nie jest tak źle. Ja raz na album czekałem od 13 września do 30 października bo nie było ostatecznej daty premiery.
Pobrałem You will be mine, Stay with me i Why do you cry w kiepskiej jakosci - basta! Więcej nic nie ściągam, takie moje postanowienie i mam nadzieje, że wytrwam ;D
Pobrałem You will be mine, Stay with me i Why do you cry w kiepskiej jakosci - basta! Więcej nic nie ściągam, takie moje postanowienie i mam nadzieje, że wytrwam ;D
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Ja mam je dobrej jakości .Wafl pisze:
- Gasolina91
Moje pierwsze skojarzenie po chwili ogladania - Juliet - jak się patrzy!Bohlenowicz pisze:Teledysk rewelacyjny! Klimat MT powrócił! Spojrzenia Thomasa, Jego sposób bycia - czegoś takiego oczekiwałem.
No ale ładnie ładnie jest i jestem bardzo zadowolona
Point Of No Return
- Fanka MT
Dokładnie!
Thomas w tym teledysku wygląda przebojowo! Podobnie jak w Juliet 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Agata
Tracklista i inne informacje z edycji Oriflame:

- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Krzychoo
Zdjęcie z okładki jest chyba nowe, prawda?
- Mateusz
Utwór 9 to "Clear Sigh"? Na zwykłej edycji jest "sign". Niby błąd ale z drugiej strony taki tytuł też mógłby być 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
Wafl
Przynajmniej Oriflame zrobił sesje Thomasowi. Te zdjęcia na plaży mogły by pasować ale do singla Ibiza, a nie do tego albumu. Mam nadzieję, że nasza EU wersja będzie miała fajną, sesję w studiu. Taką modernową 
- Mateusz
http://gennieshaden.ru/blog/?p=411 a tu można posłuchać już prawie całego albumu
Bardzo podobają mi się nowe kompozycje ale mają jeden maknament - dosc słabe intra. Każdy numer zaczyna się niemal identycznie. Ale tak czy inaczej bardzo przyjemne odczucia mam. Clear Sign jest świetny! Natomiast zawiodłem się na albumowej wersji "Make you", remix chyba lepiej zabrzmi.
T. Prachett
T. Prachett
- you're my heart
Przesłuchałem piosenki, których nie znałem w całości, jedynie po samplach(Make You, Suddendly, Music Dance, Clear Sign, One More Chance) i powiem tak, ta płytka jest zajebista, chociaż jednak trochę brakuje tym piosenkom Thomasa aby się wylansować na listach, no ale nie jest źle, mnie ten album jak na możliwości Thomasa zadowala
. Czekam, aż ktoś wrzuci te piosenki na YT to sobie pościągam, płytę kupię prawdopodobnie w ciągu 1-3 tygodni.

- phantomas
- Kontakt:
Ja nie zmieniłem zdania, jeszcze bardziej się w nim utwierdziłem. Ten album to straszliwa sieczka, której nie ratuje głos Thomasa. Porównywać to coś do MT? Pisać, że Bohlen niepotrzebny?
Litości
Litości
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami