Shooting Star - Zmontowany Z Sampli !!!
- Mateusz
ja uważam że przesadził bo według mnie nikt się nie powinien ukazywać siebie jako Papieża szczególnie w takim śmiesznym filmie w którym zaraz potem jest scena gdzie Bohlen bzyka panienkę niczym królik na bateriach Duracell, skoro film był robiony jak jescze Papież żył to tym bardziej jest to nie na miejscu bo jak wiemy papież był w osotatnich latach życia bardzo chory i ukazywanie Bohlena w tym czasie to jest moim zdaniem przegięcie niezależnie czy jest to film dla Polaków, Niemców czy innych narodowości.takie jest moje zdanie ale szanuje zdanie innych którzy uważają inaczej.
Pozdrawiam
PS. Chciałem dodać że nie jestem jakimś tam katolikiem fanatykiem zasłuchanym w radio maryja. tak uważam po prostu:)
PS 2. Zapomniałem że na forum nie powinno się poruszać tematów religii i polityki więc to jest mój ostatni wpis na ten temat.
Pozdrawiam
PS. Chciałem dodać że nie jestem jakimś tam katolikiem fanatykiem zasłuchanym w radio maryja. tak uważam po prostu:)
PS 2. Zapomniałem że na forum nie powinno się poruszać tematów religii i polityki więc to jest mój ostatni wpis na ten temat.
Ostatnio zmieniony czw mar 02, 2006 20:20 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- R.S.
Ale rozpętałem burzę przypominając o tym wątku ! ...
Czy DB uważa się w filmie za papieża ? Albo za boga ? (taka scena też jest w filmie)
Moim zdaniem bardziej chodziło mu o pokazanie w jaki sposób traktują go fani (przynajmniej niektórzy
).
Wszystko wyjaśni się zresztą w sobotę ...
P.S.1: Ciekawe, jaką oglądalność będzie miał ten film ?
P.S.2: Sorry za off-topic
Czy DB uważa się w filmie za papieża ? Albo za boga ? (taka scena też jest w filmie)
Moim zdaniem bardziej chodziło mu o pokazanie w jaki sposób traktują go fani (przynajmniej niektórzy
Wszystko wyjaśni się zresztą w sobotę ...
P.S.1: Ciekawe, jaką oglądalność będzie miał ten film ?
P.S.2: Sorry za off-topic
Ostatnio zmieniony czw mar 02, 2006 20:19 przez R.S., łącznie zmieniany 1 raz.
- Pioetrek
- Kontakt:
Mnie głos z intra skojarzył mi się z głosem z 6years 6nights - tzn z intra 6y6n z kasety mixu wydanego w Polsce o tym samym tytule zdaje się. Mroczne klimaty akurat lubię ale tak jak pisałem również uważam, że nastrój i melodia z intra i zwrotki są niespójne.
Co do śp Jana Pawła II to zdaje się na razie to wyłącznie fani mieszają Go do tego filmu, niewykluczone że niepotrzebnie. (jak znajdę to info to postaram się wrzucić coś na temat Dietera i Ojca Świętego)
Pozdrawiam
Piotrek
Co do śp Jana Pawła II to zdaje się na razie to wyłącznie fani mieszają Go do tego filmu, niewykluczone że niepotrzebnie. (jak znajdę to info to postaram się wrzucić coś na temat Dietera i Ojca Świętego)
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
jkris
- Mateusz
To jest tylko takie moje odczucie co nie znaczy że uważam że film bedzie zły. Wręcz przeciwnie, chętnie go obejrze choć mój niemiecki jest taki sobie i pewnie zrozumiem jakieś 50 %. Ogólnie uważam pomysł kreskówki za oryginalny a jeśli film cały bedzie taki zabawny jak we fragmentach to tylko gratulować pomysłu.
PS. Znowu odbiegam od tematu więc sorry po raz drugi:):)
PS. Znowu odbiegam od tematu więc sorry po raz drugi:):)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz
masz racje z kreskówki będzie gorzej zrozumiec dialogi niż w normalnych filmach (które potrafie mniej więcej zrozumieć w tym języku) więc 50% to zdecydowanie za dużo sobie dałem. angielskie napisy były by super.szkoda. do oglądania zaprosze kumpla który studiuje niemiecki to może mi przetłumaczy co nieco;];]
T. Prachett
T. Prachett
- YaQb85
- Kontakt:
Moim zdaniem Bohlen bardzo boi się wystawić głowę poza granicę Niemiec. W związku z tym gorzej mają ci fani, którzy nie uczą bądź nie uczyli się nigdy niemieckiego. Ja do nich należę gdyż nie lubię tego języka. Dobrze by było gdyby zadbał o alternatywne wersje swoich produkcji w języku angielskim. Wtedy z chęcią kupiłbym nawet jego książki. Chociaż podejrzewam, że prędzej czy później napisy w sieci się pojawią chociażby po angielsku. Film zapewne także będzie można bez problemu zdobyć z sieci.
-
jkris
mysle ze Bohlen niczego sie nie boi- problem tkwi w tym, ze zapewne nie ma chetnych na ta bajke w innych panstwach. nie oszukujmy sie- kto u nas (oprocz garstki fanow) bylby zainteresowany tym komiksem? kosztowal kupe kasy wiec ewentualny zakup bylby nieoplacalny.
nawet w Niemczech zrezygnowano z wyswietlania tego filmu w kinach- bo zapewne frekfencja bylaby tak slaba, ze trzebaby do tego interesu doplacic...
nawet w Niemczech zrezygnowano z wyswietlania tego filmu w kinach- bo zapewne frekfencja bylaby tak slaba, ze trzebaby do tego interesu doplacic...
- YaQb85
- Kontakt:
A więc boi się porażki, bo wie, że poza granicami Niemiec nie jest już tak silny. Dziś mało kto kojarzy to nazwisko. A jeśli nawet ktoś kojarzy to łączy od razu z Modern Talking. Właśnie Bohlen za granicą znany jest głównie z Modern Talking. Nawet Blue System nie było promowane w wielu krajach. Kiedy byłem we Francji i pytałem znajomych bądź w sklepach muzycznych to nikt tam nie słyszał o Blue System czy C.C. Catch za to Modern Talking każdy świetnie kojarzył. Dlatego Bohlen jest wielki ale tylko w Niemczech.
-
jkris
Modern Talking jest znane praktycznie wszedzie (poza USA) ale sam Bohlen juz niekoniecznie. Ludzie czesto mowia- aaaa, to ten blondyn
Co zas sie tyczy znajomosci Blue Systemu na swiecie to owszem, z tym jest gorzej- ale Bohlen jako BS sprzedal moze 2-3mln plyt (nie wiem ile...) CCCatch to 4mln a jako MT ponad 100mln wiec nie ma sie czemu dziwic.
ale jako ciekawostke powiem, ze mieszkalem przez rok w Londynie i tam w wiekszosci duzych sklepow z plytami jak HMV plyty Blue Systemu sa
Co zas sie tyczy znajomosci Blue Systemu na swiecie to owszem, z tym jest gorzej- ale Bohlen jako BS sprzedal moze 2-3mln plyt (nie wiem ile...) CCCatch to 4mln a jako MT ponad 100mln wiec nie ma sie czemu dziwic.
ale jako ciekawostke powiem, ze mieszkalem przez rok w Londynie i tam w wiekszosci duzych sklepow z plytami jak HMV plyty Blue Systemu sa
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Blue System na pewno sprzedał więcej albumów niż Caro, choćby dlatego że jest to stosunek 13:4, a pozycie na listach tych najlepiej sprzedających się i tu i tu były zbliżone.
Dieter gdyby chciał pojawić się gdzieś poza Niemcami wybrałby z pewnością Rosję. Tam ciągle kult Modern Talking jest żywy
Dieter gdyby chciał pojawić się gdzieś poza Niemcami wybrałby z pewnością Rosję. Tam ciągle kult Modern Talking jest żywy
Jak piszesz tak cię widzą.
-
jkris
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
http://www.moderntalking.pl/index.php?strona=charts.htm
Zapoznaj się z tymi pozycjami
Proponuję też zamknąć wątki nie związane z faktem składania Shooting Star.
Zapoznaj się z tymi pozycjami
Proponuję też zamknąć wątki nie związane z faktem składania Shooting Star.
Jak piszesz tak cię widzą.