"Strong" - nowy album
- Adi
Re: "Strong" - nowy album
Dzięki Agata.
Fajne zdjęcia.
Drugie zdjęcie od góry było robione chyba w piątek (czerwona zakładka na kalendarzu
). Cały czas się zastanawiam czym będzie się różnić rzekoma europejsko-światowa wersja albumu? Istnieją jeszcze jakieś inne utwory albo ich inne europejskie wersje?
. No pożyjemy, zobaczymy.
- Peter
No na europejską wersję, bedzie około 5-6 piosenek, całkiem innych niż te w Rosji.
Thomas nagrał je w Ingolstadt. Btw, miasto raaczej się z muzyka nie kojarzy... 
- Mateusz
"Piosenki nagrane w Ingolstadt to m.in. "Dynamite", "All You Need", "Love You A Lifetime", "Right Here, Right Now". Mają być one utrzymane w nowoczesnym tanecznym stylu. Za ich brzmienie odpowiada producencki duet Christian Buettner i Tom Müller."
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
Wafl
Kurczę, jak bym chciał już dorwać ten album w Swoje łapska. Wybrać się w muzyczną podróż do początku roku 2000. Gdy Modern Talking wydało Year of the dragon, to były takie piękne czasy. Wielkąprzyjemnoscią byłoby do nich powrócić, zobaczyć Thomasa w telewizji i słyszeć w radiu. Mam nadzieje, że tak będzie, że media będa wspomagać Why do you cry i kolejne single Thomasa <3
Trochę szkoda mi wydac 100zł na album na allegro. Boje się trochę ;D
Trochę szkoda mi wydac 100zł na album na allegro. Boje się trochę ;D
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A gdzie Ty widziałeś na Allegro ten album za 100 zł? Ponad sto zł to tak.Wafl pisze:Trochę szkoda mi wydac 100zł na album na allegro.
A czego kolega się boi?Wafl pisze:Boje się trochę ;D
-
Wafl
No licytacja jest teraz to już 150zł.jedyna pisze:A gdzie Ty widziałeś na Allegro ten album za 100 zł? Ponad sto zł to tak.Wafl pisze:Trochę szkoda mi wydac 100zł na album na allegro.
A czego kolega się boi?Wafl pisze:Boje się trochę ;D
No bo wydam prawie 200zł na album który nie wiadomo kiedy do mnie dojdzie. Później mogę trafić na lepszą okazję, a pogania mnie moja niecierpliwość
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tak się zastanawiam co sobie można pomyśleć patrząc na użytą tu fotkę:

To wygląda jakby jakieś ptaki narobiły...

To wygląda jakby jakieś ptaki narobiły...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Panie modern
,nie zamieszczaj pan wszystkiego o tym albumie na tym forum, bo jak juz do nas dotrze to nie będziemy mieć żadnej niespodzianki ! ,comprende?
My wiemy że masz ,że potrafisz ale my także chcemy go odkrywać mistrzuniu
bo inaczej skocze ci do warkoczy 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Też sądze że nie powiano się ujawniać piosenek i fotek bo się rozpowszechni po sieci nie będzie nicadamanders pisze:Panie modern,nie zamieszczaj pan wszystkiego o tym albumie na tym forum, bo jak juz do nas dotrze to nie będziemy mieć żadnej niespodzianki ! ,comprende?
My wiemy że masz ,że potrafisz ale my także chcemy go odkrywać mistrzuniu
![]()
![]()
![]()
![]()
bo inaczej skocze ci do warkoczy
nie wklejać lików na forum po prostu .
-
ryrek
Witam wszystkich zadko tu zagladam,ale czasami cos poczytam i widze ze nowa płytka thomasa sie ukazała szkoda ze teraz nie mam szans zeby ja kupic
Mam w zwiazku z tym prosbe do pk modern
Mogłbys mi przegrac? oczywiscie koszty płyt i wysyłki zwroce
Tak bym posłuchał tych utworków mam kilka co mozna sciagnac na necie ale to nie to nie ta jakosc
Jakby co odezwij sie na gg 9231515 pisz nawet jak nie jestem dostepny
Mam w zwiazku z tym prosbe do pk modern
Mogłbys mi przegrac? oczywiscie koszty płyt i wysyłki zwroce
Tak bym posłuchał tych utworków mam kilka co mozna sciagnac na necie ale to nie to nie ta jakosc
Jakby co odezwij sie na gg 9231515 pisz nawet jak nie jestem dostepny
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
Wafl
Make You jest mocne 
- Mateusz
A ja tam nie mam nic przeciw wklejaniu linków na temat albumu, przy aktualnych cenach pewnie nieprędko go zobaczę na swojej półce z płytami. Więc przynajmniej tu się czegoś o nim dowiem.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Ale minutowe fragmenty wklejać można ale nie całych piosenek .Mateusz pisze:A ja tam nie mam nic przeciw wklejaniu linków na temat albumu, przy aktualnych cenach pewnie nieprędko go zobaczę na swojej półce z płytami. Więc przynajmniej tu się czegoś o nim dowiem.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Na rosyjskich forach też piszą:
Ну так вот - новоти с помойки!!!
1. Диск всем разослан. Диски без брака и опечаток!!! Недоброжелатели успокойтесь - диск на складе, все испарвлено и поступит в продажу 25 февраля!
2. Песня WDYC с понедельника в эфире ЕВРОПЫ+. Сволочи, взяточники проклятые - ненавижу!
3. В ближайшее время премьера клипа на MTV Russia.
Album trafi do sprzedaży 25 lutego! Czyli fizycznie jeszcze go nie ma.
Ну так вот - новоти с помойки!!!
1. Диск всем разослан. Диски без брака и опечаток!!! Недоброжелатели успокойтесь - диск на складе, все испарвлено и поступит в продажу 25 февраля!
2. Песня WDYC с понедельника в эфире ЕВРОПЫ+. Сволочи, взяточники проклятые - ненавижу!
3. В ближайшее время премьера клипа на MTV Russia.
Album trafi do sprzedaży 25 lutego! Czyli fizycznie jeszcze go nie ma.
- Jarasso
Normalnie to już są jaja jedni mówią że jest ten album i robią zdjęcie że go mają inni że go jeszcze niema że 25 lutego NIE:)Takiego zakręcenia z wydaniem plyty to niepamiętam.......Ale to wydanie rosyjskie także wszystko możę się zdażyć ha ha niema go w sklepach a niektorzy go mają......W Rosji to się chyba niezmieni