Nowy singiel Moving Heroes "Crazy"
- Monis
Re: nowy singiel moving heroes "crazy"
piosenka nie zachwyca podobnie jak same panie ją śpiewające 
Call me Dr Love
- venturak
przez to mówię, że ta piosenka, to drugie Be My Boyfriend 
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
-
Jacek Z.
"Mystic Myth" brzmi tu rzeczywiście słabiutko. W przeciwieństwie do "Crazy" piosenka jest taka sobie. Mocno wymuszona choreografia (wampirze miny blondyny
) i kiepskie brzmienie (półplayback?) dopełniają tragedii. Na pewno w wersji studyjnej brzmi to duuużo lepiej. Tu nawet chórków dobrze nie słychać, a co dopiero wszystkich warstw melodycznych.
Za to "Crazy" mi się podoba. Estetyka typowa dla teledysków zza naszej wschodniej granicy - muzyka, scenografia, gesty - wszystko ładnie ze sobą spasowane. Fajne pomysły ze światłami i z tymi wiszącymi łańcuchami. Brzmienie takie jak lubię i miło się ogląda
P.S. Już jest też normalny wideoklip: http://www.youtube.com/watch?v=oQMec6WmD9Y
Za to "Crazy" mi się podoba. Estetyka typowa dla teledysków zza naszej wschodniej granicy - muzyka, scenografia, gesty - wszystko ładnie ze sobą spasowane. Fajne pomysły ze światłami i z tymi wiszącymi łańcuchami. Brzmienie takie jak lubię i miło się ogląda
P.S. Już jest też normalny wideoklip: http://www.youtube.com/watch?v=oQMec6WmD9Y
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Okładka singla i tracklista:

Moving Heroes - Crazy (CDS 2009)
01 - Crazy
02 - Crazy (Dance Remix)
03 - Crazy (Stereofish Remix)
04 - Not Good Enough (American Version 2008)

Moving Heroes - Crazy (CDS 2009)
01 - Crazy
02 - Crazy (Dance Remix)
03 - Crazy (Stereofish Remix)
04 - Not Good Enough (American Version 2008)
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
luzak564
jak dla mnie Moving Heroes to bomba w pozytywnym tego słowa znaczeniu,szczególnie bardzo podoba mi się utwór Low Down World a te chórki-czysty MT
- disco-man
Lubię te panie(szczególnie brunetkę) i ich muzykę.To nie żadne disco-polo tylko dobrze dopracowana muzyka taneczna..Pracują z ludzmi którzy pracują także z Dieterem.Także o amatorstwie nie może być mowy.Panie kręcą dobre clipy i nagrywają energetyczne kawałki.I za to je lubię.
- Peter
Straszna ta piosenka, to znaczy jest porywająca i ma dobrą melodię, ale strasznie psuje ją ten koszmarny wokal Elen. Ona nic nie zrobiła by poprawić ten fatalny akcent wprzez 2 lata. Sam album nie jest może najgorszy ze dwie piosenki widziałbym nawet na płycie MT, oczywiście z wokalem Thomasa. Poza tym myśle, ze jakiś udział jednak Dieter musiał mieć w tym projekcie. Na pewno nie napisał tych piosenek, ale może przedstawił Jeo Mezeiowi swoją koncepcję zaaranżowania 2-3 piosenek. Takie np: "Andy (US Version) jest świetne. Ah szkoda, że nie dali tego Thomasowi albo CC Catch, bo singielek by się super słuchało z takim fajnym wokalem jak ich. Może lepiej jakby ta blondyna to zaśpiewała, jej glosu nigdzie nie słyszałem, a nawet fajna jest, podoba mi się.