"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: Peter »

Ja uważam, że dobrze, że jest przesłodzona, mi takie coś się bardzo podoba, a przypomina mi trochę "My declaration of love", choć oczywiście tu melodia jest lepsza. :)
Awatar użytkownika
Jarasso

Post autor: Jarasso »

Ściągnij sobie z netu,taniej Cię wyjdzie.[/quote]

Z chęcią bym sobie ściągnął ten album z sieci nawet płatne mp3 tylko gdzie tego szukać?:(
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

Ja starej daty... mp3 nie to samo co CD z okładką w pudełku - uwierzcie ;-)
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak można ściągać z netu to za free lol.
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 20:43 przez you're my heart, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

you're my heart pisze:LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak ściągać z netu to za free lol.

AŁA ;]
Awatar użytkownika
you're my heart

To prawda. I tak nie masz żadnych korzyści z tego że zapłacisz za te pliki. To samo. Ja za płyte w formacie mp3 nigdy bym nie zapłacił -.-. A i tak będą na YouTube niedlugo wszystkie.
Obrazek
daroblue

Post autor: daroblue »

Witam wszystkich zaczne moze od tego ze malo pisze na forum a jak cos juz napisze to znaczy ze cos sie dzieje dobrego lub nie.a zatem przesluchalem kilka utworow w calosci reszte to refreny dostepne w sieci i powiem wam wszystkim ze poraz pierwszy w zyciu plyta thomasa w ktora Dieter Bohlen nie wkladal swoich łapek naprawde mi sie podoba,moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia ze ta plyta przebija wszystko ,doslownie wszystko co do tej pory zrobił bohlen od rozpadu zespolu poza jednym moze letnim utworem z medlockiem.w tej plycie zawarte jest to co znamy w mocno odswiezonej pokrywie,dynamika jaka znam ,aranzacja i wszystko co otacza glos Andersa uderza w serce i umysl czlowieka.jezeli nie wiedzialbym ze Bohlen nie pisal tych piosenek to bylbym pewien ze to on je stworzyl(hm chcialby pewnie)Nie wiem oczywiscie jaki wplyw bedzie miala plyta na otoczenie bo w duzej mierze dzis sukces to reklama a nie sztuka ,bynajmniej jak dlamnie plyta rewelacyjna ktorej wroze swietlana przyszlosc,a nawet jesli nie zostanie doceniona przez tzw. mase, to i tak to jedna z najlepszych plyt Thomasa jak nie najlepsza.Pozdrawiam
muzyka to zycie jest z nami przez caly ten czas
Awatar użytkownika
Peter

Niektórzy to skreślali Thomasa, że nie potrafi wydać płyty, bo mu żadna wytwórnia tego nie wyda, a tu sie okazuje, że potrafi nie dość, ze nagrać dobry album, to jeszcze wydać taki super album z remixami i DVD! Uznanie, a to, że piosenki przeciekły to trudno, ale najlepszym też się zdarzało, choćby Lady Gaga, przecież jej utwory z "Fame Monster" też wyciekały do netu.... Podobnie Jennifer Lopez, której 3 piosenki wyszły do netu w połowie 2009 a premiera albumu jest w kwietniu 2010. :) Ciekaw jestem jak bedzie brzmiała europejska wersja, ale pewnie będzie to synthpop, ale taki współczesny jak September czy Lady Gaga. :)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Smutne są te wycieki. Ja cały czas cierpliwie czekam aż pojawi się to w całości, w dobrej jakości, tak żeby oceniać finalny produkt a nie wyniesione półoficjalnymi kanałami pojedyncze utwory. 150zł za album to jednak cena z kosmosu, w Rosji jest 4x taniej, ale zamówienie czegoś stamtąd to oczywiście ryzykowna sprawa. Dlatego też chyba przeczekam ten chwilowy szum i płytę kupię w momencie gdy w jej cenie na aukcjach nie będzie już "podatku od nowości" albo gdy znajdzie się ona w ofercie jakiegoś wiarygodnego sklepu.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak można ściągać z netu to za free lol.
1. Za free czyli ukraść, a tego prawdziwy fan tego nie robi. A przecież tutaj sami prawdziwi fani są, prawda?
2.Sprzedaż cyfrowa wlicza się do oficjalnej ilości sprzedanych płyt. Im większa sprzedaż, tym większa szansa na nowy album. A wszyscy liczą na sukcesy pana Thomasa i nowe piosenki?
I tak nie mam złudzeń skąd większość wypowiadających się na tym forum będzie miała ten album.
btw
Ja jestem tym głupkiem który płaci za mp3 z sieci. Kupuję piosenki na Amazonie. Wybieram sobie te, które mi się podobają. I tak wszystko zgrywam do Ipoda, to co za różnica czy mam cd czy nie.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Peter

ArCrack pisze:Smutne są te wycieki. Ja cały czas cierpliwie czekam aż pojawi się to w całości, w dobrej jakości, tak żeby oceniać finalny produkt a nie wyniesione półoficjalnymi kanałami pojedyncze utwory. 150zł za album to jednak cena z kosmosu, w Rosji jest 4x taniej, ale zamówienie czegoś stamtąd to oczywiście ryzykowna sprawa. Dlatego też chyba przeczekam ten chwilowy szum i płytę kupię w momencie gdy w jej cenie na aukcjach nie będzie już "podatku od nowości" albo gdy znajdzie się ona w ofercie jakiegoś wiarygodnego sklepu.
Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku. :)
Awatar użytkownika
you're my heart

phantomas pisze:
1. Za free czyli ukraść, a tego prawdziwy fan tego nie robi. A przecież tutaj sami prawdziwi fani są, prawda?
2.Sprzedaż cyfrowa wlicza się do oficjalnej ilości sprzedanych płyt. Im większa sprzedaż, tym większa szansa na nowy album. A wszyscy liczą na sukcesy pana Thomasa i nowe piosenki?
I tak nie mam złudzeń skąd większość wypowiadających się na tym forum będzie miała ten album.
btw
Ja jestem tym głupkiem który płaci za mp3 z sieci. Kupuję piosenki na Amazonie. Wybieram sobie te, które mi się podobają. I tak wszystko zgrywam do Ipoda, to co za różnica czy mam cd czy nie.
Jakbym mógł kupic na płycie to bym na pewno kupił. Ale nic nie dostaje za to że zapłace za te pliki. To samo co jest na necie. A winna jest tylko ta osoba co wrzuca pliki.
Obrazek
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

KEEP LOVE ALIVE!!! z tym nagraniem kojarzę nowa balladę My Angel. Instrumenty, bas tworzy zblizoną melodię jak w Keep Love Alive tak bardzo mi ja przypomina. Kurcze na słuchawkach dopiero świetnie słychać jak wspaniale Thomas śpiewa, ile uczucia wkłada w śpiew. Dla mnie to 11 utwór z Ready For Romance. Cały album jestprawdziwem powrotem do Modernów i muszę powiedzieć, że nawet się cieszę,że stworzył to bez pana Bohlenka. Jest rewelacyjny!!!
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Peter pisze:Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku. :)
A sklep, w którym kupowałeś ten album to...?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
you're my heart

Przesłuchałem I miss You z FanClub party i ta ballada o wiele bardziej mi się podoba od My Angel.
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

ArCrack pisze:
Peter pisze:Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku. :)
A sklep, w którym kupowałeś ten album to...?
Kupiłem to na ebayu, facet miał 100 % pozytywów. :)
ODPOWIEDZ