"Strong" - nowy album
- Peter
Re: "Strong" - nowy album
Ja uważam, że dobrze, że jest przesłodzona, mi takie coś się bardzo podoba, a przypomina mi trochę "My declaration of love", choć oczywiście tu melodia jest lepsza. 
- Jarasso
Ściągnij sobie z netu,taniej Cię wyjdzie.[/quote]
Z chęcią bym sobie ściągnął ten album z sieci nawet płatne mp3 tylko gdzie tego szukać?:(
Z chęcią bym sobie ściągnął ten album z sieci nawet płatne mp3 tylko gdzie tego szukać?:(
- Lúkx
Ja starej daty... mp3 nie to samo co CD z okładką w pudełku - uwierzcie 
- you're my heart
LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak można ściągać z netu to za free lol.
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 20:43 przez you're my heart, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lúkx
you're my heart pisze:LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak ściągać z netu to za free lol.
AŁA ;]
- you're my heart
To prawda. I tak nie masz żadnych korzyści z tego że zapłacisz za te pliki. To samo. Ja za płyte w formacie mp3 nigdy bym nie zapłacił -.-. A i tak będą na YouTube niedlugo wszystkie.

-
daroblue
Witam wszystkich zaczne moze od tego ze malo pisze na forum a jak cos juz napisze to znaczy ze cos sie dzieje dobrego lub nie.a zatem przesluchalem kilka utworow w calosci reszte to refreny dostepne w sieci i powiem wam wszystkim ze poraz pierwszy w zyciu plyta thomasa w ktora Dieter Bohlen nie wkladal swoich łapek naprawde mi sie podoba,moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia ze ta plyta przebija wszystko ,doslownie wszystko co do tej pory zrobił bohlen od rozpadu zespolu poza jednym moze letnim utworem z medlockiem.w tej plycie zawarte jest to co znamy w mocno odswiezonej pokrywie,dynamika jaka znam ,aranzacja i wszystko co otacza glos Andersa uderza w serce i umysl czlowieka.jezeli nie wiedzialbym ze Bohlen nie pisal tych piosenek to bylbym pewien ze to on je stworzyl(hm chcialby pewnie)Nie wiem oczywiscie jaki wplyw bedzie miala plyta na otoczenie bo w duzej mierze dzis sukces to reklama a nie sztuka ,bynajmniej jak dlamnie plyta rewelacyjna ktorej wroze swietlana przyszlosc,a nawet jesli nie zostanie doceniona przez tzw. mase, to i tak to jedna z najlepszych plyt Thomasa jak nie najlepsza.Pozdrawiam
muzyka to zycie jest z nami przez caly ten czas
- Peter
Niektórzy to skreślali Thomasa, że nie potrafi wydać płyty, bo mu żadna wytwórnia tego nie wyda, a tu sie okazuje, że potrafi nie dość, ze nagrać dobry album, to jeszcze wydać taki super album z remixami i DVD! Uznanie, a to, że piosenki przeciekły to trudno, ale najlepszym też się zdarzało, choćby Lady Gaga, przecież jej utwory z "Fame Monster" też wyciekały do netu.... Podobnie Jennifer Lopez, której 3 piosenki wyszły do netu w połowie 2009 a premiera albumu jest w kwietniu 2010.
Ciekaw jestem jak bedzie brzmiała europejska wersja, ale pewnie będzie to synthpop, ale taki współczesny jak September czy Lady Gaga. 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Smutne są te wycieki. Ja cały czas cierpliwie czekam aż pojawi się to w całości, w dobrej jakości, tak żeby oceniać finalny produkt a nie wyniesione półoficjalnymi kanałami pojedyncze utwory. 150zł za album to jednak cena z kosmosu, w Rosji jest 4x taniej, ale zamówienie czegoś stamtąd to oczywiście ryzykowna sprawa. Dlatego też chyba przeczekam ten chwilowy szum i płytę kupię w momencie gdy w jej cenie na aukcjach nie będzie już "podatku od nowości" albo gdy znajdzie się ona w ofercie jakiegoś wiarygodnego sklepu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- phantomas
- Kontakt:
1. Za free czyli ukraść, a tego prawdziwy fan tego nie robi. A przecież tutaj sami prawdziwi fani są, prawda?LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak można ściągać z netu to za free lol.
2.Sprzedaż cyfrowa wlicza się do oficjalnej ilości sprzedanych płyt. Im większa sprzedaż, tym większa szansa na nowy album. A wszyscy liczą na sukcesy pana Thomasa i nowe piosenki?
I tak nie mam złudzeń skąd większość wypowiadających się na tym forum będzie miała ten album.
btw
Ja jestem tym głupkiem który płaci za mp3 z sieci. Kupuję piosenki na Amazonie. Wybieram sobie te, które mi się podobają. I tak wszystko zgrywam do Ipoda, to co za różnica czy mam cd czy nie.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku.ArCrack pisze:Smutne są te wycieki. Ja cały czas cierpliwie czekam aż pojawi się to w całości, w dobrej jakości, tak żeby oceniać finalny produkt a nie wyniesione półoficjalnymi kanałami pojedyncze utwory. 150zł za album to jednak cena z kosmosu, w Rosji jest 4x taniej, ale zamówienie czegoś stamtąd to oczywiście ryzykowna sprawa. Dlatego też chyba przeczekam ten chwilowy szum i płytę kupię w momencie gdy w jej cenie na aukcjach nie będzie już "podatku od nowości" albo gdy znajdzie się ona w ofercie jakiegoś wiarygodnego sklepu.
- you're my heart
Jakbym mógł kupic na płycie to bym na pewno kupił. Ale nic nie dostaje za to że zapłace za te pliki. To samo co jest na necie. A winna jest tylko ta osoba co wrzuca pliki.phantomas pisze:1. Za free czyli ukraść, a tego prawdziwy fan tego nie robi. A przecież tutaj sami prawdziwi fani są, prawda?LOL co za głupek by ściągał płatne mp3, jak można ściągać z netu to za free lol.
2.Sprzedaż cyfrowa wlicza się do oficjalnej ilości sprzedanych płyt. Im większa sprzedaż, tym większa szansa na nowy album. A wszyscy liczą na sukcesy pana Thomasa i nowe piosenki?
I tak nie mam złudzeń skąd większość wypowiadających się na tym forum będzie miała ten album.
btw
Ja jestem tym głupkiem który płaci za mp3 z sieci. Kupuję piosenki na Amazonie. Wybieram sobie te, które mi się podobają. I tak wszystko zgrywam do Ipoda, to co za różnica czy mam cd czy nie.

- art_system
KEEP LOVE ALIVE!!! z tym nagraniem kojarzę nowa balladę My Angel. Instrumenty, bas tworzy zblizoną melodię jak w Keep Love Alive tak bardzo mi ja przypomina. Kurcze na słuchawkach dopiero świetnie słychać jak wspaniale Thomas śpiewa, ile uczucia wkłada w śpiew. Dla mnie to 11 utwór z Ready For Romance. Cały album jestprawdziwem powrotem do Modernów i muszę powiedzieć, że nawet się cieszę,że stworzył to bez pana Bohlenka. Jest rewelacyjny!!!
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A sklep, w którym kupowałeś ten album to...?Peter pisze:Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku.
Jak piszesz tak cię widzą.
- you're my heart
Przesłuchałem I miss You z FanClub party i ta ballada o wiele bardziej mi się podoba od My Angel.

- Peter
Kupiłem to na ebayu, facet miał 100 % pozytywów.ArCrack pisze:A sklep, w którym kupowałeś ten album to...?Peter pisze:Dlaczego uważasz, ze ryzykowna sprawa kupować od Rosjan? Ja mam stamtąd "In the garden of venus' i wszystko było w najlepszym porządku.