Czy to było robione tam?
A przy okazji się dowiedziałam że jesteś chłopakiem bo twoja nazwa jest płci żeńskiej i z początku myślałam że jesteś dziewczyną
No tak,zdjęcie było robione tam.MODERN JEANNE pisze:Ale Jedyna masz fajne zdjęcie z Thomasem![]()
Czy to było robione tam?
A przy okazji się dowiedziałam że jesteś chłopakiem bo twoja nazwa jest płci żeńskiej i z początku myślałam że jesteś dziewczyną
Joasiu nie tylko ty zazdrościsz tym którzy byli na FCP! Ja juz tak planuje sie tam wybrac od kilku lat ale rodzice....ehh no cóz. Nie pozostaje mi nic innego jak ogladac fotki z tej imprezy i marzyć ze kiedyś tam będeJoanna91 pisze:Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszę tego, że byliście na Fan Club PartyPo samych zdjęciach widać, że było super, a na żywo to naprawdę musiało być niesamowite przeżycie
Ja też chcę na FCP!
Pięknie napisaneadamanders pisze:Dzięki ci pk modern za to cudeńko które zamieściłes powyzej.Swiat nie był godzien dnia kiedy powstała ta ballada , ROZKOSZ DLA CIAŁA,UKOJENIE DLA DUSZY,BALSAM DLA SERCA....... THOMASKU ,DZIĘKUJEMY CI ŻE JESTEŚ MAESTRO ...
No to najważniejszeAgata pisze:na szczęście zostawił płytkę z autografem Thomasa, aparat i mp3 z koncertem.
TYM Achimem?Agata pisze:Foto sesja i rozmowa z Achimem - bezcenne.