Informację tę podała strona:Emil45677 pisze:Super!Już nie mogę się doczekać teledysku
. A tak poza tym to skąd masz takie informacje, jeśli można wiedzieć?
http://vip-life.info/news/news2453.html ... a0597bd7f2
Informację tę podała strona:Emil45677 pisze:Super!Już nie mogę się doczekać teledysku
. A tak poza tym to skąd masz takie informacje, jeśli można wiedzieć?
Pkmodern pisze:Teledysk będzie dostępny na kanale VIVA Germany!
no nie wierze, a gdzie te smaczki ktorych tak Ci brak? przeciez w tej poisence nie ma ani ladnej linii melodycznej, a muzyka przypomina halas z jakiejs fabrykiAtlantis pisze: Chciałbym usłyszeć w wykonaniu Thomasa coś takiego:
Pozwoliłem sobie przytoczyć te słowa, bo podzielam też tę opinię. Co do płyty, nasunęła mi się myśl i refleksja, że kiedyś przecież nie było próbek w internecie i każdy mógł pójść do sklepu i z półki wziąć płytę bez słuchania próbek - każdy to przecież robił... Gdzie czasy kiedy wszyscy z utęsknieniem czekali na nową płytę Modern Talking, a jak już pojawił się teledysk do singla to ohoho... radość nieziemskaFanka MT pisze:Niestety te czasy już nie powrócą i musimy (a bynajmniej powinniśmy) cieszyć się kontynuacją kariery muzycznej każdego z tych Panów

Kto to jest Thomas Anders? Co osiągnął?Lady Gaga?? Kto to jest Lady Gaga? co osiągnęła? Aaaaa wiem - to jest gwiazda jednej płyty (
Gdyby śpiewał go Thomas byłabyś zachwycona, jak wszystkim, co od niego wychodzi.chociażby w "Bad Romance". Chociaż może ten utwór nie jest najgorszy
Magie znaleźć można, jak się przestanie układać w głowie "gdzie są płyty Thomasa, a gdzie innych wykonawców"więc raczej nie usłyszycie już tej magii w piosenkach
No rzeczywiście, z takim refrenem Alejandro do Good Karma równać sie to nie może.A refren to cios poniżej pasa-samo disco polo