Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Post autor: Agata »

Pointrox pisze:Bo to szczera prawda - w Thomasie Andersie z Modern Talking w Polsce, Rosji i innych krajach które lubiły eurodisco lat '80 przyciągają tylko te dwa ostatnie słowa :wink:

A w rosyjskim wszystkie nazwy, imiona itd. z innych języków pisze się fonetycznie, np. Дитер Болен przetłumaczone litera po literze to Diter Bolen. Nie inaczej jest z MT ;)
Obrazek
A to tak na podsumowanie kwestii pisowni ;)
[wiem, że napisałem "tlaking"]
To wtedy powinni napisać "Toking" a nie "Tolking" :wink:
organizer

Post autor: organizer »

przecież z Dąbrowy do Nędzy to rapiem 40 min samochodem, a to naprawde spoko impreza
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

starzy mnie oszukali!Nędza rzeczywiście jest na wyciągnięcie ręki !!!będę ich przekonywac aż do skutku!!!! :twisted: :twisted:

P.S.jaką Dąbrowę masz na myśli organizer?
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Wiesz możesz spróbować inaczej. Nie namawiaj rodziców żeby cię puścili bo być może próżny twój trud .Jak nie chcą to i tak nie puszczą.Trzeba to uszanować , Boją się o ciebie to normalne.Tylko spróbuj ich namówić żeby pojechali tam z tobą . Lepiej pojechać tam z którymś z rodziców jak wcale.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Popieram w 100 % :) Ja byłam w zeszłym roku na koncercie Thomasa i również pojechałam do Bełchatowa z Rodzicami ;) I powiem Ci, że nie było tak źle ;) Na tegoroczne występy prawdopodobnie pojadę z Dziadkiem, więc też będzie spoko :D Zresztą na koncercie będziesz tak przejęta Thomasem, że zapomnisz o tym, czy stoją obok Ciebie Rodzice, czy też nie ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
organizer

oczywiście Dąbrowa Górnicza
Awatar użytkownika
m.p
Kontakt:

Post autor: m.p »

...a ja mam przeczucie że nie odwiedzi żadnej z tych miejscowości. Jeżeli STRONG będzie maił sukces w Moskwie co później musi się rozlać na inne kraje Europy, nie ma szans na tego typu koncerty. Brutalnie mówiąc po cichu na to liczę. Thomas musi wrócić na należną mu półkę...
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Ja życzę Thomasowi wielkiego sukcesu z nowym albumem, ale mam nadzieję, że to nie będzie miało wpływu na tegoroczne występy w Polsce. Chociaż marzy mi się taki prawdziwy, wielki koncert Thomasa w Polsce...
Obrazek
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Dzisiaj dowiedziałam się, że w maju zawita do Polski Modern Talking :* wiadomość ta sprawiła mi wielką radość :P i w związku z tym chciałabym się wybrać na koncert :) Do Wrześni mam trochę za daleko, co prawda do Nędzy też jest kawałek drogi, ale co tam, żeby zobaczyć Thomasa Andersa na żywo, nawet te 100 km nie powstrzymałoby mnie... :P jedyny problem tkwi w tym, że po pierwszym majowym weekendzie zaczynają się matury... i nie wiem, czy dam radę przybyć na koncert, ale jeżeli dzień po koncercie będzie jeszcze wolny, to postaram się zrobić wszystko, żeby tam być... szkoda, że wstęp będzie płatny, bo nie wiem jak to z biletami... ponoć będzie można zakupić przez Internet w cenie 15 zł... Kurcze, no bardzo bym chciała zobaczyć i posłuchać Thomasa na żywo, to jest jedno z moich marzeń :P do maja jest jeszcze trochę czasu, więc będę starała się wszystko zrobić aby móc być na tym koncercie, jeżeli tylko matura mi w tym nie przeszkodzi :P
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
organizer

chciałbym rozwiać pewne wątpliwości -koncerty odbędą się napewno ponieważ juz są podpisane stosowne umowy (przynajmniej jeżeli chodzi o Nędze) więc wycowanie sie z wystepu niesie za soba koszty , a myśle, ze nawet dla tak majętnego człowieka jakim jest Thomas zawsze będzie szkoda kasy, koncert w Nędzy jest 2 maj a dzień 3 maja jest dniem wolnym od pracy tak więc tylko wybierać sie na koncert , przedsprzedaz biletów w Nędzy rusza 15 lutego - zapraszam.
Awatar użytkownika
Joanna91

A będzie można nabyć bilety przez internet? Lub ewentualnie w dniu koncertu, tam na miejscu?
organizer

więcej info już niebawem na stronie www.lksnedza.pl , w dniu koncertu można tez kupic bilet
Awatar użytkownika
Joanna91

A na pewno biletów wystarczy dla wszystkich? Nie muszę obawiać się tego, że w dniu koncertu zabraknie wejściówek na imprezę? :P
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Znając Thomasa to raczej nie będą biletowane koncerty, tylko takie, na które wstęp nie będzie płatny...nie musisz się obawiać więc, czy starczy wejściówek. :P
Awatar użytkownika
Joanna91

Heh, ja jednak się boję, bo jak już tam pojadę, to nie chcę obejść się smakiem i oglądać koncert z za ogrodzenia :P
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Thomas póki co nie ogłosił trasy koncertowej promującej "Strong", raczej to będą jakieś biesiadne koncerty typu biesiad kasztelańskich, a więc to do czego nas przyzwyczaił juz i nic nie wskazuje, by były to jakieś zamknięte imprezy....
ODPOWIEDZ