Dziewczyny Dietera Bohlena
- Peter
Re: Dziewczyny Dietera Bohlena
Erika na pewno była normalna, gdyby był z nią, to miałby normalną rodzinę, ale widać to się dla Bohlena nie liczyło.
Czy wiecie z jakiego kraju pochodzi Nadja? Bo chyba gdzieś z Afryki.
Czy wiecie z jakiego kraju pochodzi Nadja? Bo chyba gdzieś z Afryki.
- you're my heart
Chyba z Sudanu ale nie jestem pewien.Peter pisze:Czy wiecie z jakiego kraju pochodzi Nadja? Bo chyba gdzieś z Afryki.

- Gasolina91
A ja nie widziałam jeszcze jak wyglądają dzieci Dietera... - może takie ładne jak tata 
Point Of No Return
- Peter
Ja też chętnie bym zobaczył Marielin, Marka, Marvina i Marca Cassiana.
-
jacekss2
Mnie pierwsza Erika Sauerland z którą ma 2dzieci,chociaż Nadja NICZEGO SOBIE Kobitka
.A tak to jak macie możliwość dajcie fotki 3 dzieci Bohlena niech inni też je zobaczą.
- Peter
Bohlen z Eriką ma trójkę dzieci nie dwójkę.
-
adam-jakubczyk
zapomnieliście o jeannie dupsey(Duppy,tak też pisano jej nazwisko , przepraszam jeżeli zle napisałem ), z nią też był jakiś czas...na początku blue system dawno dawno temu...Nie wiem ile w tym prawdy ,ale po romansie napisał piosenkę Little Jeannie na płycie twilight,ale wydaje mi się ,że to prawda i są tam słowa w piosence: I miss you so little jeannie...ach ten Bohlen....aż mam ciary jak wracam to starych dobrych kawałków blue system...pozdrawiam
- Peter
Tego nie wiedziałem, dzięki za zwrócenie uwagi, też była bardzo ładna.
Ale chyba najładniejsza była Estefania, która zasłużenie wygrała, zaskoczyło mnie, ze nikt nie oddał głosu na Carinę. 
- Peter
Czy Estefania ma jakieś korzenie południowoamerykańskie? Podobno pochodzi z Paragwaju Widocznie Dieter lubi takie dziewczyny, bo verona to półboliwijka. Trzeba przyznać, ze ma niezły gust, a Estefania prowadzi zdecydowanie.
Dzisiaj też bym pewnie na nią zagłosował.
- ROBERT_LATO
- Redaktor
- Kontakt:
Wracając do Jeanne Dupuy, którą wymienił adam-jakubczyk - czyli pierwszej wokalistki grupy Blue System, którą Dieter poznał pod koniec 1987 r. to francuską modelkę z Karaibów możemy zobaczyć w teledysku "Sorry Little Sarah".
Sam romans trwał jednak niezbyt długo... Dieter będąc jeszcze w formalnym związku z Eriką otrzymał od niej ultimatum - albo Ona albo Jeanne...
Wybrał (wtedy jeszcze) jak wiemy Erykę, ale już kilka lat później nie podjął identycznego wyboru...
Niewielu wie, że w międzyczasie była jeszcze jednorazowa przygoda Didiego z Panią od sprzedaży dywaników, którą Bohlen "spożył na miejscu" w sklepie - Anna König...
Pozdrawiam
Sam romans trwał jednak niezbyt długo... Dieter będąc jeszcze w formalnym związku z Eriką otrzymał od niej ultimatum - albo Ona albo Jeanne...
Wybrał (wtedy jeszcze) jak wiemy Erykę, ale już kilka lat później nie podjął identycznego wyboru...
Niewielu wie, że w międzyczasie była jeszcze jednorazowa przygoda Didiego z Panią od sprzedaży dywaników, którą Bohlen "spożył na miejscu" w sklepie - Anna König...
Pozdrawiam
Its haahd se Dieter tuh bie 
- Peter
O jak ja uwielbiam czytać Twoje posty Robercie. A jak tyle wiesz to powiedz czy też dostał od Eryki jakieś ultimatum jak się związał z Nadją? Kiedy się rozwiódł z Eryką?
- MODERN JEANNE
Estefania -taka piękna,czarująca i mądra kobieta.Najbardziej pasowała do Bohlena pod względem intelektualnym.Przeciwieństwo Cariny.
Ta Carina wygląda jak by się tylko do jednego nadawała.I jakaś dziwna.
Szkoda mi trochę Nadji choć gdy byli razem nie bardzo za nią przepadałam.Ale pewnie była bardzo do niego przywiązana i gdy kiedyś zobaczyłam filmik z nią po rozstaniu z Dieterem była w strasznym stanie
Był też filmik z Veroną gdzie po rozstaniu rozmawiano z nią na temat Dietera.I myślałam że z krzesła spadnę bo nagle się rozryczała jak głupia.Pewnie głupio jej po tym co Dieter napisał o niej w książce.
Ta Carina wygląda jak by się tylko do jednego nadawała.I jakaś dziwna.
Szkoda mi trochę Nadji choć gdy byli razem nie bardzo za nią przepadałam.Ale pewnie była bardzo do niego przywiązana i gdy kiedyś zobaczyłam filmik z nią po rozstaniu z Dieterem była w strasznym stanie
Był też filmik z Veroną gdzie po rozstaniu rozmawiano z nią na temat Dietera.I myślałam że z krzesła spadnę bo nagle się rozryczała jak głupia.Pewnie głupio jej po tym co Dieter napisał o niej w książce.
I LOVE DB AND TA!
- Adi
Co takiegoROBERT_LATO pisze:Niewielu wie, że w międzyczasie była jeszcze jednorazowa przygoda Didiego z Panią od sprzedaży dywaników, którą Bohlen "spożył na miejscu" w sklepie - Anna König...
A co do tematu to chyba rzeczywiście Estefania i Erika to były najbardziej pasujące do Dietera dziewczyny. Dieter jednak sam nie wie kogo szuka. No to niech szuka dalej...
- MODERN JEANNE
No, aż mnie znajdzie 
Nie dziwię Ci się Adi że nie masz ochoty wypowiadać się w tematach które już przerabiałeś.
Ja choć jestem tu tak krótko gdy raz coś już napisałam też nigdy nie mam ochoty ciągle się powtarzać o tym samym
Nie dziwię Ci się Adi że nie masz ochoty wypowiadać się w tematach które już przerabiałeś.
Ja choć jestem tu tak krótko gdy raz coś już napisałam też nigdy nie mam ochoty ciągle się powtarzać o tym samym
I LOVE DB AND TA!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Co do kobiet Dietera to miał ich sporo (szczęściarz:-). Do jego "kolekcji" można też dopisać byłą żonę Sylwestra Stallone czyli Brigitte Nielsen oraz włoską piosenkareczkę Sabrinę Salerną znana z przeboju "Boys Boys". Muszę przyznać, że Sabrina do dziś jest bardzo pociągającą kobietą - wystarczy sobie obejrzeć występ w Sopocie z 2008 roku, w którym wzięła udział razem z Thomasem.
Pozdrawiam!
Co do kobiet Dietera to miał ich sporo (szczęściarz:-). Do jego "kolekcji" można też dopisać byłą żonę Sylwestra Stallone czyli Brigitte Nielsen oraz włoską piosenkareczkę Sabrinę Salerną znana z przeboju "Boys Boys". Muszę przyznać, że Sabrina do dziś jest bardzo pociągającą kobietą - wystarczy sobie obejrzeć występ w Sopocie z 2008 roku, w którym wzięła udział razem z Thomasem.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Adi
No ale raczej mamy tu na myśliedmund1974 pisze: Muszę przyznać, że Sabrina do dziś jest bardzo pociągającą kobietą - wystarczy sobie obejrzeć występ w Sopocie z 2008 roku, w którym wzięła udział razem z Thomasem