Mam do sprzedania dwa historyczne już zeszyty formatu A4 pełne plakatów i zdjęć z różnych czasopism. Zeszyty założyłem około 1988 roku.
Zawierają około 20 plakatów formatu A2 przynajmniej tyle samo plakatów A4. Są to plakaty już z równie historycznych nieistniejących dzisiaj czasopism
takich jak: Świat Młodych, Panorama, Zarzewie, Dziennik Ludowy, Wybrzeże... Oczywiście jest też sporo artykułów z Bravo oraz polskich gazet takich jak:
Trybuna Robotnicza, Wieczór... Stan jak na ponad 20 lat jest różny. Ogólnie polski papier był gorszej jakości i plakaty z niego są nadgryzione
zębem czasu.
A w zbiorach znajdziecie Thomasa i Dietera
dwa bilety: Z koncertu Thomasa Andersa w katowickim spodku 22 kwietnia 1987 roku i Blue System 28 11 1992 też w spodku...
Fotki tych zbiorów do obejrzenia tutaj: http://w856.wrzuta.pl/plik/48wr08eLhbS/d_t
Do wszystkiego dołączam jeszcze oryginalne płyty winylowe
Modern Talking Ready for Romance - Trzeszczy i jest sfatygowana...
Blue System - Obsession - stan dobry
Blue System - Seeds of Heaven - stan dobry
Tak to już jest, że w życiu zmieniają się priorytety i zajmują mnie teraz inne pasje.
Mam nadzieję, że przejmie te zbiory prawdziwy fan Dietera i Thomasa i przechowa przynajmniej przez kolejne 20 lat.
Ale dla siebie dla przypomnienia tamtych czasów lat 80-tych zresztą miłych dla mojej duszy pozostawiam sobie od czasu do czasu "puszczanie" 6 pierwszych płyt MT...