Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Świetnie,że powstała osobna polska stronka o Thomasie,tylko jedno "ale" skoro to "Fan-Club Polska" to fajnie by było jakby te reportaże były tłumaczone (oczywiście napisami),bo niestety nie każdy zna język angielski,niemiecki czy rosyjski.
Było by też fajnie gdyby ktoś się tym zajął wtedy była by to taka prawdziwa stronka dla zagorzałych fanów Thomasa.
Mam nadzieję,że w przyszłości wszystko się jeszcze rozbuduje :)
Awatar użytkownika
Adi

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: Adi »

SUPER, że powstała oddzielna stronka o Thomasie (już druga polska chyba?). Ale takie pierwsze moje wrażenia to takie, że:
1. SUPER, że jest tam wersja woklana YMHYMS z 1998r. Szukałem jej. :)
2. Jednak bardziej podoba mi się Thomas współczesny i z repertuaru i z wyglądu :wink:
3. Podoba mi się nowa koncepcja interaktywności na stronce i wyraźny podział na działy oraz fajna szata graficzna. :)
4. Reszta opinii w trakcie użytkowania... :D Ale OK Miłe zaskoczenie. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Informuję iż koncert w Sun City będzie wymieniany bo chcemy polepszyć jakość obrazu. Jeśli ktoś napisze jakiś komentarz pod danym utworem, to niestety przy wymianie cały plik będzie usunięty! Kilka utworów już wymieniliśmy!
MODERN TALKING FOREVER!!!
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Strona nie wnosi nic nowego.
Te same newsy co na stronie, okropny layout i poza tym to jeden wielki zbiór linków z YouTube...
Nie wspominając już o legalności strony.
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

MJay pisze:Nie wspominając już o legalności strony.
A może co tam jest nielegalnego? :shock: :roll: Może nas oświecisz. Może a nóż przyda nam się porada prawna. :D Ma prawo ci się nie podobać. OK, twoje zdanie i ja to szanuję choć się z tym nie zgadzam. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Adi pisze:
MJay pisze:Nie wspominając już o legalności strony.
A może co tam jest nielegalnego? :shock: :roll: Może nas oświecisz. Może a nóż przyda nam się porada prawna. :D Ma prawo ci się nie podobać. OK, twoje zdanie i ja to szanuję choć się z tym nie zgadzam. :wink:
Umieszczenie koncertu Thomasa z Sun City?
Umieszczenie na wrzucie piosenek z lat 80 itp?
Teledyski?
Wiem że jako moderator, musisz wchodzić Arusiowi w pupcię, ale nie mów że wg Ciebie,
umieszczanie czyichś piosenek, bez jego zgody, i praw do tego jest legalne...
Ostatnio zmieniony śr sty 27, 2010 12:21 przez Adi, łącznie zmieniany 4 razy.
Powód: Krytyka mile widziana, ale na pewnym poziomie, bez takich sformułowań. Użytkownik w związku z tym postem otrzymuje ostrzeżenie. I ode mnie (Adi) jeszcze.MJay wypraszam sobie obrażanie mojej osoby :evil: Ja cię nie obrażam. Już kiedyś ci miałem napisać
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Stronak jest na prawdę rewelacyjna: takim dobrym uzupełnieniem tej. Wielkie brawa za koncert w Sun City :) Zaskoczyło mnie, ze Arek taki stary Dieterowiec przerzucił się nagle na Thomasa za którym nie przepadał.... Kolejna rzecz, to to czego brakowało tutaj, a jest wymogiem czasów: multimedia. brawo za to dla pkmoderna! Ogólnie daje jej mocną 5.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Layout może się podobać lub nie, nie da się też uniknąć przeniesienia pewnych informacji z ModernTalking.pl, bo w końcu strona jest między innymi przez nas tworzona. Rzecz gustu jak się do tego podchodzi.

Natomiast wszystkie piosenki, które są w oparciu o Wrzutę były już w tym serwisie zamieszczone i tam akurat nie ładowaliśmy niczego swojego. Poza tym zamieszczanie klipów z YouTube jest w dzisiejszym internecie normą - robią to zarówno małe strony, jak i duże portale muzyczne, nawet sami artyści, na użytkowniku MJay kończąc. Od dawna robi to także ModernTalking.pl i zadziwiające, że dotąd nikomu to nie przeszkadzało.
Peter pisze:Zaskoczyło mnie, ze Arek taki stary Dieterowiec przerzucił się nagle na Thomasa za którym nie przepadał...
Zapewniam wsparcie temu projektowi od strony technicznej i po części redakcyjnej, bo mijałoby się z celem np. tłumaczenie tego samego newsa przez dwie różne osoby. Ale powstanie Thomas Anders Fan-Club Polska nie jest moją inicjatywą, a na kształt serwisu i przyszłego fanklubu decydujący wpływ mają 33ccd i Pkmodern.
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

Post autor: jkris »

przy okazji przegladania nowej strony obejrzalem wywiad thomasa z '87 i musze przyznac, ze jestem w szoku, ze wowczas Thomas nie znal angielskiego <szok>
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Świetnie,że powstała osobna polska stronka o Thomasie, strona pierwsza klasa,na pewno będę odwiedzał tą stronkę.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Nasz Fan-Club zrzesza miłośników i sympatyków talentu muzycznego, jaki przejawia swoją osobą Thomas Anders. Każda osoba, której te muzyczne wartości są bliskie i nie ma za złe że taka strona powstała jest zaproszona do udziału w THOMAS ANDERS Fan-Club Polska.

Każda osoba, która kierując się wewnętrznym pragnieniem zostania członkiem Fan-Clubu otrzyma imienny identyfikator oraz w pełni będzie mogła korzystać z praw które przysłują każdemu członkowi THOMAS ANDERS Fan-Club Polska.

Każdy, kto jest zainteresowany aby stać się członkiem Fan-Clubu proszony jest o przesłanie swojego zgłoszenia drogą e-mailową na adres: fan@thomas-anders.pl

Wszelkie szczegółowe informacje dotyczące warunków udziału w Fan-Clubie jak i wynikających z tego uczestnictwa korzyści oraz obowiązków zostaną przesłane na podany przez osobę zainteresowaną adres e-mailowy niebawem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Chciałam jeszcze dodać,że powinny na tej stronce być także informacje o innych projektach Thomasa.Od dechy do dechy wszystko co jego dotyczy muzycznie czy w innych sprawach np.film czy w czym On tam się udziela.Bo gdyby ktoś szukał na Googlach strony internetowej dot. wyłącznie Thomasa to dobrze by było,żeby mógł przeczytać wszystkie ważne informacje dotyczące jego dotychczasowej kariery,fanów po majowych koncertach Thomasa może nam przybyć :)
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Będzie na pewno! Dopiero raczkujemy! Zapraszam do współpracy! :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Czesc Wam
Moze by na tej stronie zrobic ladny zbior zdjec ze sptkania. Ja bym mogla wiele zdjec dac.
Chcial bym zrobic prezentacje jak przyjade ze spotkania i ja dac na youtoube. Niestety niewiem jak to sie na ten portal daje.Link do tej prezentacji bym chetnie pod jakims sprawozdaniem ze spotkania widziala. Pod takim sprawozdaniem mozna bybylo pare linkow do wycinkow ze spodkania ktore napewno pare dni po spotkaniu benda na youtoube dac. Ja bym te linki znalazla i wam przeslala. To by moze byla dobra reklama spotkania. Mozliwe ze jak by wielu ludzi wycinki ze spotkania zobaczylo to by na nie tez pojechalo.
Co mysloicie o tym?
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Może przyda się na stronę (jeśli ktoś przetłumaczy) - garść nowych informacji od Thomasa z wywiadu dla Radia Berlin (27.01.2010) oraz wspomnienia z okazji 25-lecia MT:
http://www.ardmediathek.de/ard/servlet/ ... Id=3713566
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Stronka jest fajna.Fajnie że mamy polską stronę fan club Thomasa :D
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ