MODERN JEANNE pisze:ArCrak .Ale nie ma tam (Na głównej stronie MT )żadnego linku do drugiej części regulaminu do której podałam link
Nie ma drugiej części regulaminu. Regulamin jest jeden i można go znaleźć na forum, także na startowej stronie forum jest o nim informacja.
Poradnik zamieszczony pod adresem http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... radnik.htm ma ułatwić zupełnie zielonym osobom posługiwanie się forum internetowym i jest zbiorem ogólnych wskazówek ilustrowanym obrazkami, tak żeby wiedzieć np. jak się zakłada tematy czy odpowiada na posty.
Jeśli jednak jest taka potrzeba, to mogę tam dodać ten link do regulaminu co też zaraz zrobię - choć zastanawiam się ile osób tak naprawdę ten poradnik czyta...
Jest bardzo potrzebny (ale też ten link co ja dałam)bo mam wrażenie że inaczej niektórzy się nieraz tu pozabijają.A tak to może przed napisaniem postu troczę by się zastanowili Mi to nie przeszkadza,że tam nie ma tego linku tylko często wiele ludzi nieświadomie łamie regulamin(Ja do takich jeszcze nie należę ale gdybym się nie natknęła na tamten temat to nie wiem)
No i jest już regulamin na samej górze forum po prawej stronie, tuż obok innych przydatnych linków - FAQ i Szukaj. Mam nadzieję, że teraz nikt nie będzie miał problemów z zapoznaniem się z jego treścią.
WOW. Właśnie po raz pierwszy dosyć dokładnie przejrzałem dział "Regulamin". Przyznaję, że bardzo intrygujący. Przede wszystkim dziękuję MODERN JEANNE. Fajnie mieć kogoś po swojej stronie. Dodaję Cię do grona swoich przyjaciół, chyba że to nieregulaminowo.Raczej nie pomyliłem się wydając opinię na twój temat w jednym z postów.
Słowem podsumowania: łączy nas JEDNO, a różnice poglądów, które się pojawiają, znaczą, że TO COŚ żyje. Nie droczcie się na siebie, nie ograniczajcie. O sobie samych piszcie tylko w superlatywach, miło i sympatycznie. Na swoje poglądy reagujcie jak chcecie, oby taktownie i z umiarem. Niech sprawia wam to jak największą przyjemność.
P.s. Interesuje mnie co się stało z Atlantisem ? Śle jeszcze jakieś posty ?
Oczywiście też dodaję do przyjaciół.Też miałam kiedyś taki problem z regulaminem gdy po zarejestrowaniu wyskoczyłam na forum z pytaniem nie na temat.Na szczęście uszło mi to płazem
Na prośbę użytkowników zaktualizowaliśmy dziś regulamin. Nowością jest zapis mówiący o kolorach tekstu stosowanych w postach, pozostałe punkty zostały zaś w miarę potrzeb doprecyzowane na podstawie sytuacji, z jakimi mieliśmy do czynienia w tym roku.