Podejrzewam, że chodzi tu o instrumentalną wersję pochodzącą z singla Olivera Lukasa. Nagrał on niemiecką wersję piosenki, a że całość produkował Luis R. to wykorzystany był oryginalny podkład.Jaro25 pisze:No Face No Name No Number - playback Version 4.00
Dema MT
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Dema MT
Jak piszesz tak cię widzą.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Przesłuchałem wersje Lukasa jest inna możliwe jakaś sprawka fana podkład jest podobny do wersji zArCrack pisze:Podejrzewam, że chodzi tu o instrumentalną wersję pochodzącą z singla Olivera Lukasa. Nagrał on niemiecką wersję piosenki, a że całość produkował Luis R. to wykorzystany był oryginalny podkład.Jaro25 pisze:No Face No Name No Number - playback Version 4.00
Year Of The Dragonu
-
Pointrox
Mam nadzieję, że piszesz do mniePeter pisze:Część z brakujących dem dostaniesz wieczorem na miala. Nie słyszałem nigdy Cheri, cheri lady demo i Rouge et noir i mam wątpliwości czy istnieją....
Jakby co, mój e-mail to: pointrox@gmail.com
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Jest kolejna piosenka Instrumentalna do From Coast To Coast to pewna na 100 że pochodzi z modernu są pozostawione tylko chórki .
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Też nie słyszałemJaro25 pisze:From Coast To Coast
Bo powiem szczerze,słuchałem tą Lady Lai i nie specjanie mi przypadła,słychać że nie jest to utwór MT pozbawiony wokalu tylko grany przez kogoś innego
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Wiem że jest inna brakuje wstawek saksofonowychjedyna pisze:Też nie słyszałemJaro25 pisze:From Coast To Coast,więc jakbyś mógł...Tym bardziej że jak piszesz na 100 pochodzi od MT.
Bo powiem szczerze,słuchałem tą Lady Lai i nie specjanie mi przypadła,słychać że nie jest to utwór MT pozbawiony wokalu tylko grany przez kogoś innego
Zaraz wrzucę
- MODERN JEANNE
Jeśli chcesz kilka wersji koncertowych gdzie słychać Dietera to wyszukaj w wyszukiwarce " Dieter w wersji koncertowej"Kilka nagrań które jeszcze posiadam potem tam dołączę
Ale na MT.pl
Ale na MT.pl
Ostatnio zmieniony czw sty 28, 2010 20:52 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Niestety jest to "domowa robota"....Jaro25 pisze:From Coast To Coast
http://jarom25.wrzuta.pl/audio/7kBi6JrW ... coast_inst
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
to udowodnijPkmodern pisze:Niestety jest to "domowa robota"....Jaro25 pisze:From Coast To Coast
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Bardzo fajnie brzmi,gdzie to wyszperałeś?
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
To udowodnij że tak nie jest!Jaro25 pisze:to udowodnijPkmodern pisze:Niestety jest to "domowa robota"....Jaro25 pisze:From Coast To Coast
Każdy, kto ma choć dobry słuch może łatwo wyłapać "odpowiednie" miejsca domowej przeróbki... (porównaj oryginał do tego czegoś!)!
I ukazało się to kilka lat temu na jednym ze Wschodnich forów jako domowa robota!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Może cześć prawdy masz sprawdziłem na swoim programie i nie wychwyciłem wokalu w ogóle .
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
From Coast To Coast jest pocięte w tej wersji bardzo zręcznie, ale da się usłyszeć że duża część to po prostu powtórzenie po dwa razy tych fragmentów, które w oryginale były bez wokalu. No i są pewne rzeczy, których nie dało się obejść w ładny sposób - choćby to co mamy w 3:50.
- Peter
Ma może ktoś demo "My love is gone"? Poszukuję tego dema od dłuższego czasu i nie idzie go znaleźć....
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A czy ono kiedykolwiek gdziekolwiek się pojawiło? Dieter wspominał tylko w książce, że tak początkowo nazywała się piosenka, z której powstało You're My Heart You're My Soul.