No bo to jest forum fanów muzyki Modern Talking, a nie forum sympatyków pseudomuzyki a więc beatlesów itp.Atlantis pisze: Na koniec napisze tylko, że czytam też inne fora m.in. Stephena Kinga i Depeche Mode i tylko tu można przeczytać, że jeśli ktoś lubi Beatlesów to mu słoń nadepnął na ucho, Queen to bezmyślne szarpanie drutów, a jak ktoś lubi ATB to w ogóle, aż zatyka.
Regulamin forum
- Peter
Re: Regulamin forum
- phantomas
- Kontakt:
Jeśli twierdzisz, że Beatlesi to "pseudomuzyka", to przestań narzekać, że komuś nie podoba się MT i nazywa to niemieckim disco polo. Kolega Peter właśnie zaprezentował przykład tolerancji 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nowy punkt regulaminu:
Przy chęci pokazania dużego obrazka proszę o wykorzystanie linku do niego i/lub miniaturki.
Większość odwiedzających forum ma ekrany o szerokości 1024 pikseli, więc większe obrazki nie wyświetlają się w całości i rozszerzają układ forum. Rozmiar pliku to ukłon w stronę komórkowców, którym nie będziemy niepotrzebnie zmniejszać limitów transferu.- Przy umieszczaniu zdjęć na forum ich szerokość nie powinna przekraczać 800 pikseli a rozmiar pliku 0,5 MB.
Przy chęci pokazania dużego obrazka proszę o wykorzystanie linku do niego i/lub miniaturki.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
W regulaminie nie ma słowa o tym, że nie można krytykować innych wykonawców, więc administrator się tego niepotrzebie czepia.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Proponuję więc w odpowiednich tematach krytykować zamiast co rusz wyrażać swoje zdanie o nich w sposób obraźliwy. Nikt nie wymaga od Ciebie abyś polubił Beatlesów czy Tinę Turner, ale pisanie o nich jako o twórcach pseudomuzyki i skrzęczących babach jest nie na miejscu - zastanów się jak reagujesz gdy ktoś pisze coś takiego o MT i szanuj gust innych.
Wtedy admin na pewno do niczego się nie przyczepi.
Wtedy admin na pewno do niczego się nie przyczepi.
- Peter
Tak, tylko zrozum, ja bezgranicznie uwielbiam Modern Talking, kupuję wszystko co wyprodukują Thomas i Dieter (poza współczesnymi dokonaniami Bohlena z 2008 roku), dlatego jak ktoś może pisać obraźliwie o MT to ja równie dobrze mogę pisać o takiej pseudomuzyce.
A poza tym Ty stosujesz dość podwójną miarkę, bo nie można krytykować tylko tego co Ty lubisz, bo jak już ktoś skrytykuje, albo obrazi moją ukochaną Careykę, to Tobie już nie przeszkadza.
Ale pewniee mi już dzisiaj nie odpiszesz, bo coś tam masz z netem, a to dziwne, bo w całym Poznaniu jest internet tylko u Arczyńskich nie ma. :p
A poza tym Ty stosujesz dość podwójną miarkę, bo nie można krytykować tylko tego co Ty lubisz, bo jak już ktoś skrytykuje, albo obrazi moją ukochaną Careykę, to Tobie już nie przeszkadza.
Ale pewniee mi już dzisiaj nie odpiszesz, bo coś tam masz z netem, a to dziwne, bo w całym Poznaniu jest internet tylko u Arczyńskich nie ma. :p
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tiny Turner, Beatlesów ani pani Carey nie słucham, nie interesuje mnie co lubisz a czego nie lubisz - to Twój gust. Wymagam jedynie pewnego elementarnego poziomu kultury wypowiedzi na temat innych wykonawców od każdego użytkownika forum, nie jesteś tutaj wyróżniany.
Jeśli masz do mnie jeszcze jakieś zastrzeżenia proponuję ograniczyć się do PW, zamiast pisać i tam i na forum.
Jeśli masz do mnie jeszcze jakieś zastrzeżenia proponuję ograniczyć się do PW, zamiast pisać i tam i na forum.
- MODERN JEANNE
Re: Konieczność logowania
Z całym szacunkiem dla twojego zaangażowania w tą stronę ArCrak ale myślę że niesprawiedliwie przyznałeś ostrzeżenie nowemu użytkownikowi NANO za pytanie "Jak się tu zakłada nowy temat"
Takie informacje jak regulamin forum powinny się znajdować na pierwszej stronie.Wiem to po sobie gdy trafiłam na niego po miesiącu korzystania z forum
Takie informacje jak regulamin forum powinny się znajdować na pierwszej stronie.Wiem to po sobie gdy trafiłam na niego po miesiącu korzystania z forum
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Każdy nowy uczestnik tego Forum zanim zacznie pisać cokolwiek, powinien dokładnie przejrzeć zawarte na nim działy i tematy, aby nic nie zdublować. Wtedy np. temat "Regulamin Forum" bardzo łatwo znaleźć!
A z drugiej strony na głównej stronie jest WYRAŹNIE na ten temat: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... radnik.htm
Wydaje mi się że prościej już nie można: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... adnik2.htm
A z drugiej strony na głównej stronie jest WYRAŹNIE na ten temat: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... radnik.htm
Wydaje mi się że prościej już nie można: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... adnik2.htm
MODERN TALKING FOREVER!!!
- MODERN JEANNE
Nadal nie widzę(po ponownym przejrzeniu) regulaminu forum ani na pierwszej stronie ani w temacie o forum (który jest na pierwszej stronie)Chyba że jestem ślepa.A chyba nie myślisz że ktoś kto jest nowy tak jak ja (i niektórzy) od razu trafią do offtopicu i znajdą właściwy temat
Ostatnio zmieniony śr sty 27, 2010 21:42 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
-
Ninio
Przeciez po lewej stronie pisze jak byk i to nawet wytłuszczonym drukiem: "Jak korzystac z forum?" . Wiec bedac "nowym" od tego bym zaczal.
- MODERN JEANNE
Mam problemy z internetem i sorry za nieobecność.W offtopicu czeka was druga część regulaminu której nie mogę wypatrzyć na pierwszej stronie(i nie myśl sobie nano że bronię cię po przeczytaniu twojego postu w temacie czy "MT to geje"ponieważ najpierw trafiłam tu a potem do tamtego działu.Nie żartuje.Naszło mnie na niego po rzeczach które nieraz dzieją się na forum.
Sorry ale to nie było w offtopicu tylko w "inne"tu link
viewtopic.php?f=13&t=150
Sorry ale to nie było w offtopicu tylko w "inne"tu link
viewtopic.php?f=13&t=150
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Widzę MODERN JEANNE że jesteś osobą niczym Nora (ex żona Thomasa) - która tylko tupać nogą umie i zawsze ma racje (mimo że jej w niektórych przypadkach nie ma...).
Wyluzuj trochę bo niskie ciśnienie idzie a to źle na samopoczucie wpływa...
Jeszcze raz powtarzam - wpierw proszę dokładnie poprzeglądać stronę i Forum a potem ewentualnie zadawać pytania...
Wyluzuj trochę bo niskie ciśnienie idzie a to źle na samopoczucie wpływa...
Jeszcze raz powtarzam - wpierw proszę dokładnie poprzeglądać stronę i Forum a potem ewentualnie zadawać pytania...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Na stronie głównej jak pisał jeden z przedmówców jest pogrubionym fontem poradnik dla początkujących. Jest tuż obok linku do forum i nie sposób go przegapić.
Regulamin z kolei nie jest w Offtopicu, ale w Dziale technicznym, w opisie którego zresztą to zaznaczono.
Regulamin z kolei nie jest w Offtopicu, ale w Dziale technicznym, w opisie którego zresztą to zaznaczono.
- MODERN JEANNE
Oszczędził byś sobie tego typu złośliwych komentarzy bo świadczą one jedynie o tobie a nie o mniePkmodern pisze:Widzę MODERN JEANNE że jesteś osobą niczym Nora (ex żona Thomasa) - która tylko tupać nogą umie i zawsze ma racje (mimo że jej w niektórych przypadkach nie ma...).
Wyluzuj trochę bo niskie ciśnienie idzie a to źle na samopoczucie wpływa...![]()
ArCrak .Ale nie ma tam (Na głównej stronie MT )żadnego linku do drugiej części regulaminu do której podałam link
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Smutne, że twórcy Modern Talking dostarczają swoim fanom tak nie wiele, ze dyskusje dotyczą tego jak korzystać z forum i kwesti, no powiedzmy delikatnej materii. Darujcie sobie tę dyskusję bo do niczego nie prowadzi to raz, bo to jest chyba nie możliwe, by każdy nowy użytkownik przejrzał od razu wszystkie tematy, a po drugie jest instrukcja jak korzystać z forum, więc dyskusja jest raczej bezprzedmiotowa. Poza tym nijak się ma do tematu, w którym sie znalazła, więc jest zwyczajnym offtopiciem....
Najlepiej będzie, jak kttóryś z moderatorów po prostu przymknie ten temat, bo dotyczy konieczności logowania, ktorą Arek na szczęście zniósł swego czasu.I chwała mu za to.