Przebój Lata 2009

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Ninio

Re: Przebój Lata 2009

Post autor: Ninio »

Skoro nieudało sie z latem'09 to wątpliwa sprawa aby udało sie z zimą'10 zwlaszcza,ze nawet miesiac tej zimy nieminął. Jezeli moge cos zaproponowac to ewentualnie przebój roku 2009. Jezeli to "odpali" to okreslimy czas składania kandydatów a pozniej ankieta albo cos w rodzaju bitw. Jestem w stanie to zorganizowac jezeli jest zainteresowanie.
nado

Post autor: nado »

Przebojem lata 2009 w stacji Viva ilością 44 000 głosów internautów została ''Mamacita" Marka Medlocka.
Ninio

Tak,tylko znajdz w Polsce osoby (spoza tego forum i innych fanow Dietera) ktore wiedza kim jest Mark a tym bardziej znaja ta piosenke. Medlocka nieslyszalem w zadnej stacji radiowej i tv ogolnodostepnej w Polsce.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Medlocka można było posłuchać choćby w radio Eska. ;) Ostatnio nawet widziałem "Summer love" na jakieś edycji Bravo Hits, nie kupiłem tego bo to generalnie nie moja muzyka, ale jest popularny wśród młodego pokolenia, to nie ulega wątpliwości.... A co do tematu, to ten już by można było zamknąć i stworzyć nowy tak jak to robią Viva. Trochę kiepsko to zorganizowane, bo nawet ankiety tu nie ma...
Ninio

Bo niema propozycji,z czego chcialbys stworzyc ankiete? Temat praktycznie sam "umarł", Ty go wskrzesiłes ale chyba zainteresowania niebedzie.
ODPOWIEDZ