Czy Dieter i Thomas to geje?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Czy Dieter i Thomas to geje?
I to ma niby świadczyć o czym...?
Nudzi się co niektórym?
Zobaczcie wkładkę płyty "Dieter Bohlen Greatest Hits" (http://www.moderntalking.pl/db/index.php?strona=sk1.htm) z 2002 roku. Jest tam w środku fotka jak Dieter dotyka językiem ucha Thomasa - i co? Świadczy to że są gejami???
Wyluzujcie nieco!
Nudzi się co niektórym?
Zobaczcie wkładkę płyty "Dieter Bohlen Greatest Hits" (http://www.moderntalking.pl/db/index.php?strona=sk1.htm) z 2002 roku. Jest tam w środku fotka jak Dieter dotyka językiem ucha Thomasa - i co? Świadczy to że są gejami???
Wyluzujcie nieco!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- MODERN JEANNE
Ale czemu ty uważasz że się komuś nudzi?
I wcale nikt nie napisał że to o czymś świadczy.
Tylko te zdjęcia są czasem zastanawiające.A może powiesz że nie?
I wcale nikt nie napisał że to o czymś świadczy.
Tylko te zdjęcia są czasem zastanawiające.A może powiesz że nie?
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
Uważam że tego typu tematy czy zdjęcia powinny być albo w dziale zamkniętym albo usuwane!
Nie czarujmy się - żyjemy przecież w mocno skatolicyzowanym kraju gdzie brak tolerancji do osób innej orientacji seksualnej jest niestety zauważalny.
Bo nie chcemy przecież żeby podczas jakiegoś koncertu Thomasa w Polsce jacyś nawiedzeni nie zaczęli wyzywać go od "pedałów" - i to dlatego, że przez "przypadek" ktoś tu na forum zabłądzi i o tym poczyta!
Dmuchajmy na zimne!!!
Nie czarujmy się - żyjemy przecież w mocno skatolicyzowanym kraju gdzie brak tolerancji do osób innej orientacji seksualnej jest niestety zauważalny.
Bo nie chcemy przecież żeby podczas jakiegoś koncertu Thomasa w Polsce jacyś nawiedzeni nie zaczęli wyzywać go od "pedałów" - i to dlatego, że przez "przypadek" ktoś tu na forum zabłądzi i o tym poczyta!
Dmuchajmy na zimne!!!
- MODERN JEANNE
Zanim wstawiłam ten filmik pisałam(w innym temacie)że mam straszne opory z umieszczeniem go w internecie(a z stamtąd go ściągnęłam).Rozumiem że może bulwersować.
Ale każdy kto jest fanem MT nie chciał by niczego innego jak po prostu prawdy o swoim zespole
i nic nie poradzę na to ,że ta prawda może wyglądać czasem szokująco.
Ten filmik i podobne o niczym jeszcze nie świadczą ale są trochę dziwne
Ale każdy kto jest fanem MT nie chciał by niczego innego jak po prostu prawdy o swoim zespole
i nic nie poradzę na to ,że ta prawda może wyglądać czasem szokująco.
Ten filmik i podobne o niczym jeszcze nie świadczą ale są trochę dziwne
I LOVE DB AND TA!
-
alunia13
Moim zdaniem to tylko głupie wygłupy Dietera. Wszystko bierzecie na powarznie. Jeżeli by byli innej orientacji to Thomas niemiał by żony i syna a Dieter dzieci, i dziewczyny. Ja jestem tolerancyjna i nawet jakby byli gejami mi to by nie przeszkadzało.
"You can win, If You want..."
- Peter
Temat jest o tyle nie trafiony, że Dieter ma kolejną kobietę, a Thomas już drugą żonę. Co najwyżej mogliby być bi. A filmik to tylko głupi żart Dietera.
Widać jednak, że oboje się przy tym nieźle bawili, bo oboje się uśmiechają, a może to było tylko na pokaz?
- IndependentGirl
A może specjalnie prowokowali takim zachowaniem dziennikarzy? Wiedzieli, co piszą na ich temat i żeby ich trochę sprowokować zachowywali się dość dwuznacznie
I tak jak napisał Peter, widać, że dobrze się bawili.

- you're my heart
Zgadzam się, znamy Dietera, sądze, że to na pewno były tylko głupie żarty z jego stronyPeter pisze:Temat jest o tyle nie trafiony, że Dieter ma kolejną kobietę, a Thomas już drugą żonę. Co najwyżej mogliby być bi. A filmik to tylko głupi żart Dietera.Widać jednak, że oboje się przy tym nieźle bawili, bo oboje się uśmiechają, a może to było tylko na pokaz?

- MODERN JEANNE
Też mi się wydaje że więcej w tym żartów.Ale niektóre zdjęcia,filmiki,wypowiedzi Dietera z którymi się spotkałam(na przykład gdy MT było po reaktywacji Dieter na pytanie o swoje towarzyszki z zupełną powagą oświadczył że teraz ma nowego partnera wskazując na Thomasa ) Czasem ich dziwne zachowanie-przytulane zdjęcia, obejmowanie się itp. są trochę kontrowersyjne.
Ogólnie dla mnie mogliby być nawet bi bo szanuję ich za ich muzykę a nie za ich upodobania .
Choć też nie do końca wydaje mi się żeby tacy byli ale czasem ich zachowanie mnie zaskakuje
Ogólnie dla mnie mogliby być nawet bi bo szanuję ich za ich muzykę a nie za ich upodobania .
Choć też nie do końca wydaje mi się żeby tacy byli ale czasem ich zachowanie mnie zaskakuje
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
Zaskakuje Cię dlatego że należysz do ogromnie nietolerancyjnego społeczeństwa pod wpływem przede wszystkim obyczajowości narzuconej przez religijne wychowanie. Na Zachodzie takie zachowania są jak najzupełniej normalne i nie świadczą o żadnej orientacji - po prostu przyjacielskie zachowania.MODERN JEANNE pisze:Czasem ich dziwne zachowanie-przytulane zdjęcia, obejmowanie się itp. są trochę kontrowersyjne.
Co dziwne u nas jak chłopak z chłopakiem pocałuje się na przywitanie w policzek czy serdecznie uściska to oczywiście "geje", ale jak dwaj pijaczki godzinami się obściskują i całują - często w usta - to już Macho-Polak-Katolik tyle że pijany...
- MODERN JEANNE
Nie.Zaskakujące jest to dlatego,że wśród tylu widzianych męskich zespołów takie zachowania są wielką rzadkością
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 22:41 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
Oj mylisz się... przypatrz się bardziej boysbandom! Nie jedno można tam wypatrzyć!
A z drugiej strony zobacz jak zachowują się piłkarze gdy który strzeli bramkę... no coment!
A z drugiej strony zobacz jak zachowują się piłkarze gdy który strzeli bramkę... no coment!
- MODERN JEANNE
Oczywiście nie mam zamiaru nie mając konkretnych dowodów robić z mojego ukochanego zespołu gejów czy bi
Ale z tym nie do końca bym się zgodziła że wiele boysbandów robi sobie przytulane zdjęcia( może są jakieś wyjątki).
Ktoś wstawił zabawne zdjęcie,ja wstawiłam zabawny filmik ,ich zachowanie może świadczyć o zwykłej przyjaźni jaka mogła być między nimi,oraz o wygłupach .Na razie kończę ten temat.
Podsumowując -czasem głupio wyglądają
Pozdrawiam.
Ale z tym nie do końca bym się zgodziła że wiele boysbandów robi sobie przytulane zdjęcia( może są jakieś wyjątki).
Ktoś wstawił zabawne zdjęcie,ja wstawiłam zabawny filmik ,ich zachowanie może świadczyć o zwykłej przyjaźni jaka mogła być między nimi,oraz o wygłupach .Na razie kończę ten temat.
Podsumowując -czasem głupio wyglądają
Pozdrawiam.
I LOVE DB AND TA!
- Adi
Jakie przemyślenia.Pkmodern pisze:Co dziwne u nas jak chłopak z chłopakiem pocałuje się na przywitanie w policzek czy serdecznie uściska to oczywiście "geje", ale jak dwaj pijaczki godzinami się obściskują i całują - często w usta - to już Macho-Polak-Katolik tyle że pijany...
- MTalkingusia28
Proszę proszę. Temacik jak się patrzy. Co z tymi gejami? Jedno i to samo w kółko, niedobrze mi się od tego robi. Może należałoby zakończyc tę do niczego nieprowadzącą dyskusję. Dieter i Thomas to porządni ludzie i mam o nich jak najlepsze zdanie. Ktoś tu totalnie przegina, ale widzę, że nie daje za wygraną i nadal pisze te same rzeczy na ich temat. W głowie się nie mieści. Ja nigdy nie pisałabym, że moi ulubieńcy to chyba pedały, bo trochę bliżej siebie stoją, rozmawiają i śmieją się razem. Pisanie tego typu rzeczy wynika jedynie z braku szacunku do nich i nic więcej. Ja nawet w żartach bym tak nie napisała, nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby tak o nich myślec. Czasem niektórym należałoby się mocno zastanowic nad tym co tu wpisują, bo zgroza co niektórzy potrafią nasunąc. Przepraszam, ale ja to właśnie tak widzę. Zresztą taka jest prawda - bolesna jednym słowem. I naprawdę nie podoba mi się jak ktoś nazywa Dietera i Thomasa gejami. To bardzo nie fair wobec nich. Ja w życiu tak o nich nie pomyślałam i nie zamierzam w ten sposób o nich myślec. b:mrgreen: Pozdro
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28