Adi pisze:Już drugi dziś portal, na którym spotykam takie temaciki. Co was tak wzięło? Ale zdjęcie wesołe, to fakt. Tylko kwestia interpretacji.
Nie wiem Adi jak można sobie jeszcze inaczej zinterpretować takie zdjęcie
A na jakim portalu ten temat jeszcze widziałeś?
Ciekawe czy to jest jakiś fotomontaż choć nie bardzo na taki wygląda ,ale współczesna technika...
Oni zawsze byli dziwni
Adi pisze:Już drugi dziś portal, na którym spotykam takie temaciki. Co was tak wzięło? Ale zdjęcie wesołe, to fakt. Tylko kwestia interpretacji.
Nie wiem Adi jak można sobie jeszcze inaczej zinterpretować takie zdjęcie
A na jakim portalu ten temat jeszcze widziałeś?
No cóż, interpretacje mogą być różne. Łącznie z opcją fotomontażu, jak sugeruje Ala. I do tej ostatniej opcji przychylałbym się najbardziej.
A widziałem tą tematykę już wcześniej na innym portalu filmowo-serialowym.
Ale żeś nam Jaro dał temat do dyskusji na piątkowy wieczór.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Ale zdjęcie naprawdę nietypowe
Czyż nie wyglądają słodko? Jak romantycznie
Może potem wrzucę w inny temat pewien filmik który z niewiadomych powodów nagle zniknął z internetu ale mam go na dysku.Nie spotkałam go na you tube tylko zagrzebany w internecie więc nie wiem czy wiele osób go widziało.Ale mam pewne opory z umieszczeniem go w internecie ponieważ nie chcę obrażać mojego ulubionego zespołu ani żeby męska część fanów po obejrzeniu go nie poczuła się jakoś niestosownie.
Ale z drugiej strony pewnie każdy by go chciał zobaczyć(jeśli już nie widział)więc chyba go wrzucę
Fotomontaż jak nic. Zniesmaczyła mnie okropnie ta ostatnia fotka. Bez urazy, ale umieszczanie takich zdjęc na tym forum to już lekka przesada. Myślę, że jednak istnieją o wiele ciekawsze fotki od tej ostatniej, bo co można to można, ale bez przesady.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Weż przestań, bo wpędzasz mnie w jeszcze większe zniesmaczenie niż dotychczas czuję, gdy zobaczyłam tu to niesmaczne zdjęcie po raz pierwszy. Ciebie to bawi, bo mnie wprowadza w stan obrzydzenia, jeśli dokładnie chcesz wiedziec. To zdjęcie jest wstrętne i odrażające. Jednym słowem ono jest... No cóż, nie będę go komentowac, bo nie chcę tu napisac czegoś czego mogę potem pożałowac, a to jednak jest forum publiczne, a ja to szanuję, tym bardziej, że na tej fotce są moi ulubieńcy. Wszystkie powyższe zdjęcia są bardzo fajne, tylko to ostatnie jest kompletnie nie na miejscu. Koniec dyskusji.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
To też są moi ulubieńcy i dla mnie mogliby być nawet biseksualni,nic by to nie zmieniło
Tamtego filmiku o którym pisałam jednak nie mam na dysku
Może uda mi się go jutro odgrzebać w stadzie płyt
No i znów się kleją do siebie
Pewnie Dieterowi trudno było się oprzeć takiej lalce jaką jest Thomas.On wtedy wyglądał jak kobieta
Nie wiadomo jak daleko to wszystko się posunęło
Może to tylko nastrój chwili bo Thomas potrafi wzbudzić nastrój
Jaro potrafisz podgrzać atmosferę na forum. Ja nie chcę nic mówić ale jak tu wpadnie Justysia to zobaczycie. To was podsumuje za te zdjęcia. Sorki ale śmieję się do rozpuchu.
MODERN JEANNE pisze:Nie wiadomo jak daleko to wszystko się posunęło
No wiesz ty co. Wydaje mi się, że nie posunęło się tak daleko jak myślisz.
Wieczory z MT, moje nowe hobby?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Chyba teraz nie masz wyboru Oby to hobby nie zmieniło się w przykry obowiązek
A dużo teraz masz obowiązków? Chyba ciężko jest być moderatorem.
Zaraz w innym temacie wrzucę taki filmik który kiedyś mnie zszokował.
Po nim dostałam obsesji że oni się ciągle do siebie kleją
Chyba załapałam jakiegoś wirusa na kompie, nie wiem co się dzieje bo prawie nic nie widzę i ledwo piszę więc jak tylko opanuję sytuację wstawię ten filmik.Coś mi się stało z firefoxem.Pozdrawiam