Dieter - der Film na CD
- YaQb85
- Kontakt:
Ja póki co się zastanawiam jak rozgryźć ten orzech, bo zależy mi na dwóch i pewnie prędzej czy później będę miał obie jednak, która będzie pierwsza? Pewnie to będzie spontaniczna decyzja. Poza tym jestem w trakcie kompletowania dyskografii Depeche Mode (na szczęście tu ceny w miarę rozsądne) więc teraz sporo kasy na płytki idzie.
- Dominik
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Dominik
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- BlueRobson
- Blue Forever
- Kontakt:
- BlueRobson
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W programie, który przed chwilą skończył się na RTL pokazali obszerny materiał o filmie. Będzie naprawdę rewelacyjny
Puścili też w tle kilka nagrań z płyty (Dieter paradował z nią po domu
), "Take Me To The Coulds" zapowiada się cudownie! A "How Will I Know" najprawdopodobniej zostanie użyte do zilustrowania początków kariery Dietera, gdy grał w grupach rockowych. Wygląda na to, że piosenki jak na prawdziwą ścieżkę dźwiękową przystało będą grały w filmie, nie jedynie istniały na płycie.
Zaskoczyło mnie też to, że Dieter zbiera wszystkie artykuły prasowe o sobie, ma plakaty z czasów BS i MT, wszystkie stare ciuchy w których występował...
Puścili też w tle kilka nagrań z płyty (Dieter paradował z nią po domu
Zaskoczyło mnie też to, że Dieter zbiera wszystkie artykuły prasowe o sobie, ma plakaty z czasów BS i MT, wszystkie stare ciuchy w których występował...
Jak piszesz tak cię widzą.
- YaQb85
- Kontakt:
No to teraz narobiłeś mi smaka. Już nie mogę się doczekać tego filmu. Szkoda tylko, że nie planują edycji DVD, bo z chęcią bym kupił nawet jeśli byłby tylko po niemiecku (chociaż angielskie napisy też mogłyby się pojawić). No cóż może jeśli kreskówka i soundtrack odniosa sukces? Niezależnie od tego jaką muzykę reprezentuje dziś Dieter na ten film czekam od dawna i chciałbym go mieć w swojej kolekcji.
-
bitels
Słuchałem fragmentów utworów z nowej płyty Dietera. Fajnie jest znowu usłyszeć jego głos, lecz co do samej płyty to nie bedzie to zadne rewelacja według mnie. Strasznie brakuje mi chórków, a cała płyta wydaje mi sie zbyt balladowa
No cóż lata lecą i muzyka Dietera tez nie schowała się przed "zębem czasu"
Mimo tego slucha się dosyć przyjemnie!
- Mateusz
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: