Modern Talking w mediach
- Adi
Re: Modern Talking w mediach
Teraz leciało YMHYMS w RADIO ZET!!

Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 0:13 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
alunia13
Właśnie w Radiu Zet leci, jak to zapowiedział prowadzący "Prze, prze, przebój You're My Heart, You're My Soul zespołu Modern Talking. Bez tej piosenki nie było tego programu( Zet Dance)". Miło jest cos takiego usłyszec 
"You can win, If You want..."
- Adi
Słyszałem to podczas kąpielialunia13 pisze:jak to zapowiedział prowadzący "Prze, prze, przebój You're My Heart, You're My Soul zespołu Modern Talking. Bez tej piosenki nie było tego programu( Zet Dance)". Miło jest cos takiego usłyszec
-
alunia13
Ale mnie w ogóle dziwi, że np. w Zetce tak miło mówią o MT a praktycznie ich nie puszczają a w TV to już w ogóle.
- Adi
No bo nie puszczają może z takich względów, że nie cieszy się to aż tak dużą popularnością w tych czasach? No bo faktem jest, że jak puszczają to najczęściej po nocach albo o poranku (tak jak ja trafiłem). Przeważnie lansuje się to co na czasie choć akurat Radio Zet wałkuje często tzw. "starocia" w przeciwieństwie do np. Eski, która przeważnie leci po nowościach. Powinni w Zetce zrobić "Godzina na życzenie" i całe forum MT wyliczyło by im co mają puszczać przez tą godzinę (nie koniecznie tylko MTalunia13 pisze:Ale mnie w ogóle dziwi, że np. w Zetce tak miło mówią o MT a praktycznie ich nie puszczają a w TV to już w ogóle.
- Gasolina91
Wczoraj wieczorem w radiu Express leciało You Can Win If You Want. Bardzo się zdziwiłam bo nigdy jeszcze tej piosenki w radiu nie slyszalam.
Point Of No Return
- Gasolina91
Ja dziś przed szkolą poszlam do Lewiatana, stoję przy kasie i słyszę Cosmic Girlyou're my heart pisze:Ja dziś po szkole idę do sklepu "Lewiatan"
Point Of No Return
- justysia854
to by tlumaczylo,, dlaczego ja nigdy nie slysze nigdzie MT- nie mam obok siebie LEWIATANA tylko co najwyżej LIDLA i NETTO 
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Maro_D
Właśnie w tym radiu kończy się "Ebony Eyes" w wersji maxi, z repertuaru Johna Christiana. Może się ima to do "Modern Talking w mediach",ale co Bohlen to BohlenGasolina91 pisze:raj wieczorem w radiu Express leciało You Can Win If You Want. Bardzo się zdziwiłam bo nigdy jeszcze tej piosenki w radiu nie slyszalam.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Dr Mabuse
- MODERN JEANNE
Nie wiem czy czytaliście ten krótki wywiad z TA bo był on publikowany już w 08r i pewnie wielu go już widziało.Nie wiem czy w dobrym temacie go umieszczam ale jakby ktoś chciał to
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nigdy- ... 67605.html
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nigdy- ... 67605.html
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 17:50 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- MODERN JEANNE
A pewnie tak, ale w tym natłoku informacji łatwo się pogubić 
I LOVE DB AND TA!
- Adi
Dziś w "Jakiej to melodii" zapuścili Thomasa Andersa. A teraz na 4FunTV leci stary teledysk "YMHYMS". 
-
alunia13
Ha właśnie miałam o tym napisac
Przynajmniej na zakończenie dnia miły akcent. Podobno też w radiu Zet mówili o latach 80 i znów coś było o MT 
- Adi
Ja nie chcę nic mówić ale w niedzielę napisałem maila do Radia Zet, żeby coś o Modernie wspomnieli bo sami mówili, że wspomną w tamtym programie o muzyce lat 80-ych. Nie wiem czy to ma akurat coś wspólnego?alunia13 pisze:Podobno też w radiu Zet mówili o latach 80 i znów coś było o MT