Następnego załatwię ołówkiem!

No może i męczy ale co ma chłopina na stare lata robić. Poza pracą w DSDS, reklamie i czasem w studiu nagrań to raczej już nie za wiele zwojuje. Raczej nie zaangażuje się w absorbujące wysiłkowo dalekie, większe trasy koncertowe. Czasem tam da występ z repertuarem Blue System/Modern Talking. Myślę jednak, że to mu wystarcza. Więc siedzi w tym DSDS, może trochę jak za karęGasolina91 pisze:Z tego co widać to praca w DSDS męczy Dietera

Taaaak, teraz papież też jest Niemcem w związku z czym Thomas liczy że ma dobre układy tam na górze w zwiazku z czym wykorzystuje na modlitwe kazda okazje...Tomaszek pisze:Rewelacyjne zdjęcie! Thomas modląc się zapewne wypowiada słowa: "Panie, spraw aby Dieter Bohlen już nigdy nie zatelefonował do mnie z propozycją reaktywacji Modern Talking".
Albo wersja druga: Boże proszę cię...natchnij Dietera i niech do mnie dzwoni...Tomaszek pisze:Rewelacyjne zdjęcie! Thomas modląc się zapewne wypowiada słowa: "Panie, spraw aby Dieter Bohlen już nigdy nie zatelefonował do mnie z propozycją reaktywacji Modern Talking".
Mysle ze ostatnimi czasy to Dieter powinien wypowiadac slowa tej modlitwy;)Gasolina91 pisze:Albo wersja druga: Boże proszę cię...natchnij Dietera i niech do mnie dzwoni...Tomaszek pisze:Rewelacyjne zdjęcie! Thomas modląc się zapewne wypowiada słowa: "Panie, spraw aby Dieter Bohlen już nigdy nie zatelefonował do mnie z propozycją reaktywacji Modern Talking".

Ja myślę, że rzeczywiście byli tymi przyjaciółmi a teraz oboje zaprzeczają ale rzeczywiście zdjęcia wskazują na coś odwrotnego. Tak jak mówisz. Nie przytula się do kogoś kogo się nie lubi.MODERN JEANNE pisze:Ps. A te obściskiwane zdjęcia już dawno dały mi trochę do myślenia
Za dużo takich zdjęć wyszło.Ja tu nie chcę niczego sugerować(wiem że mają żony) ,ale to jest naprawdę zastanawiające.Co wy o tym myślicie?
Adi pisze: Ja wielokrotnie widuję jak obściskują się ze sobą koleżanki (całują się w usta, siadają sobie na kolanach- fakt, faceci raczej tak nie robią)