Dostępność płyt w sklepach muzycznych
-
nado
Dostępność płyt w sklepach muzycznych
Byłem ostatnio w Berlinie. Na pamiątkę pobytu w Saturnie postanowiłem kupić coś z dyskografii jakiegokolwiek z NIEMIECKICH KRÓLÓW POPU. Uwaga! Na tysiące płyt: 2 ( dwie ), niemieckie edycje największych hitów M.T., 1 (jedna ) - Back for Good, 0 (zero) Blue System, Songs forever razy 1. W końcu wziąłem Dieter - der Film za 8 Euro. Jeden z dwóch.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: "Why Do You Cry" i "Strong" - nowy singiel, nowy album
A co to ma wspólnego z nową płytą lub singlem Thomasa?
-
nado
Tyle właśnie, że nawet jeśli płyta wyjdzie, w sklepie jej raczej nie kupimy.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Dalej nie rozumiem co ma wspólnego post o twoich prywatnych odczuciach w Berlinie z nową płytą Thomasa.
A jeśli już to:co ty wypisujesz?Jak to nie kupimy jej w sklepie,a gdzie,na bazarze,u weterynarza?Człowieku zastanów się,daty premier są już znane i wtedy właśnie będzie można je nabyć w sklepach,odpowiednio;w Rosji,w Niemczech,w sklepach internetowych.Szukałeś w Niemczech płyt z twórczości DB i TA i dziwisz się że prawie nic nie było,a co,myślałeś że ponad 10-letnie egzemplarze będą leżały i czekały na Ciebie w sklepie
no proszę cię...
Podtrzymuję że twój poprzedni post jest nie na temat i mam nadzieje że zostanie usunięty bo nic nie wnosi do tego tematu.
A jeśli już to:co ty wypisujesz?Jak to nie kupimy jej w sklepie,a gdzie,na bazarze,u weterynarza?Człowieku zastanów się,daty premier są już znane i wtedy właśnie będzie można je nabyć w sklepach,odpowiednio;w Rosji,w Niemczech,w sklepach internetowych.Szukałeś w Niemczech płyt z twórczości DB i TA i dziwisz się że prawie nic nie było,a co,myślałeś że ponad 10-letnie egzemplarze będą leżały i czekały na Ciebie w sklepie
Podtrzymuję że twój poprzedni post jest nie na temat i mam nadzieje że zostanie usunięty bo nic nie wnosi do tego tematu.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Dostępność płyt w sklepach muzycznych
Fajnie, że parę osób chce pomóc w utrzymaniu porządku na forum, ale jeśli jakiś post jest nie na temat to go raportujemy (czerwony wykrzyknik po jego prawej stronie) i nie nakręcamy wokół niego offtopiku. To wystarczy, post zostanie wtedy usunięty lub przeniesiony w odpowiednie miejsce.
Co zaś się tyczy dostępności płyt, to od jakiegoś czasu już znacznie lepszym miejscem do ich zakupu jest internet. Amazon.de, JPC.de, nawet Ebay i Allegro, nic tylko kupować, wybór niesamowity.
Co zaś się tyczy dostępności płyt, to od jakiegoś czasu już znacznie lepszym miejscem do ich zakupu jest internet. Amazon.de, JPC.de, nawet Ebay i Allegro, nic tylko kupować, wybór niesamowity.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
nado
Z dużą satysfakcją odnotowałem dzisiaj obecność płyt Modern Talking w olbrzymich ilościach w Media Markt: Ready for romance, Let's talk about love, In the middle of nowhere, Collection. Na dokładkę w srebrnej metalowej okładce Greatest hits Blue System.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
I tak dobrze masz bo moich stronach są tylko dwie składanki M.T i jedna B.S chyba najwięcej zdecydowanie jest Michaela Jacksona .nado pisze:Z dużą satysfakcją odnotowałem dzisiaj obecność płyt Modern Talking w olbrzymich ilościach w Media Markt: Ready for romance, Let's talk about love, In the middle of nowhere, Collection. Na dokładkę w srebrnej metalowej okładce Greatest hits Blue System.
-
nado
Wyczuwam jakąś pozytywną tendencję w temacie. W Media Markt wszystkie płyty M.T. z lat 80, które dużo wcześniej pojawiły się na półkach, zniknęły. Te kolejne, w nowej cenie 19,90 to kolejny rzut.