Nowi moderatorzy

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Nowi moderatorzy

Post autor: Gasolina91 »

Jak narazie na forum jest wszystko ok i Arek swietnie sobie daje ze wszystkim rade. Nie ma sensu wybierac kogos nowego do pomocy, chyba że sam to zaproponuje.
Ja w kazdym badz razie na nic nie narzekam :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Gasolina91 pisze:Nie ma sensu wybierac kogos nowego do pomocy, chyba że sam to zaproponuje.
No właśnie o to chodzi,zresztą Arek już się wypowiedział w tej kwesti:
ArCrack pisze:Chodzi po prostu o sprawne działanie forum, a nie znalezienie kogoś na gwałt...
ArCrack pisze:...i przedstawimy kandydatury, będzie okres próbny, i wtedy mam nadzieję forumowicze zaakceptują kandydata lub kandydatkę.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Gasolina91 pisze:Jak narazie na forum jest wszystko ok i Arek swietnie sobie daje ze wszystkim rade.
No fakt, że jest całkiem sprawnie i profesjonalnie ale właśnie w razie jak się trafia ktoś, kto pisze niewybredne komentarze na czyjś temat (jak ostatnio) podczas nieobecności admina to wtedy taki zastępca na dyżurze mógłby szybko zareagować w stosunku do takiej osoby czy danej sytuacji (mówię o naprawdę nieprzyjemnych sytuacjach na forum, nie tylko błędy w pisowni czy inne kwestie). Poza tym jest w roku czas urlopów, wyjazdów i wtedy też można dzielić się obowiązkami, jak w firmie. :wink: No ale to rzeczywiście w gestii Arka. Jak uzna, że pomocnik mu się przyda to będzie. :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Od dziś działalność naszego forum od strony moderacji będzie wspierał Adi. Witamy w zespole :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Gratuluję ADI i życzę wytrwałości a przede wszystkim cierpliwości! 8)
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Gratuluję Adiemu, cóż też chciałem pomóc temu forum, ale jednak wygrał Adi. Jeszcze raz gratuluje.
Obrazek
MT2010
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MT2010 »

I ja też gratuluję Adiemu. ;)
Awatar użytkownika
Adi

Dziękuję wszystkim za gratulacje. Wyzwanie to niełatwe ale myślę, że będzie dobrze. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Ja również gratuluję :D
Obrazek
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Gratulacje :D Dobrze się stało :wink:
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Ja również przyłączam się do gratulacji :D
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Również Ci Adi bardzo gratuluję i życzę przyjemności w wykonywaniu powierzonego zadania.Oraz żebyś się nie zniechęcał bo spadnie na ciebie kawał ciężkiej roboty.
Pewnie skończy się beztroskie skakanie po forum ale teraz dzięki również twojej pracy pamięć o zespole będzie trwała
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Adi

MODERN JEANNE pisze:Chyba teraz nie masz wyboru :D Oby to hobby nie zmieniło się w przykry obowiązek :lol:
Spoko, prawie nigdy (poza małymi epizodami) przebywanie tutaj nie było dla mnie przykrym obowiązkiem. Sama widzisz, że sobotnia noc a mimo to ja tu siedzę. :wink: Ale chyba już dziś nikt nie wywinie jakiegoś numeru więc chyba mogę iść coś pooglądać? W zasadzie to racja, sprawa dyżurów byłaby do omówienia. Ale to już nasza wewnętrzna z Arkiem sprawa jak to sobie ustalimy. W każdym razie zawsze ktoś was będzie miał na oku. :wink: Ale ja myślę, że nie o to chodzi żebyśmy odgrywali rolę forumowych żandarmów. Starajmy się być dla siebie uprzejmi pomimo nie raz dużej różnicy zdań (która czasem nie raz pobudza do ciekawej dyskusji) . Nie wyzywajmy się, nie obrażajmy. Lekka ironia dozwolona ale w granicach przyzwoitości. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Najszczersze gratulacje także i ode mnie. :) Uważam, że dobrze się stało, że to właśnie Ty Adrian jesteś nowym moderatorem. I też się cieszę z takiego obrotu spraw. To moje osobiste i szczere zdanie w tej kwestii. :) Zajęcie odpowiedzialne, ale raczej fajne, mam rację? :) Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Wraz z Adim uzgodniliśmy, że nie będzie on dłużej pełnił roli moderatora forum. Powodem decyzji były różnice w spojrzeniu na kwestie związane z moderacją. Dziękuję Adi za czas i wysiłek włożony w prace związane z tą funkcją.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Od dziś funkcję moderatora na forum obejmuje Atlantis. Życzę powodzenia w nowej roli i mam nadzieję, że działalność nowego moda przysłuży się forum :)
ODPOWIEDZ