Ja w kazdym badz razie na nic nie narzekam
Nowi moderatorzy
- Gasolina91
Re: Nowi moderatorzy
Jak narazie na forum jest wszystko ok i Arek swietnie sobie daje ze wszystkim rade. Nie ma sensu wybierac kogos nowego do pomocy, chyba że sam to zaproponuje.
Point Of No Return
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No właśnie o to chodzi,zresztą Arek już się wypowiedział w tej kwesti:Gasolina91 pisze:Nie ma sensu wybierac kogos nowego do pomocy, chyba że sam to zaproponuje.
ArCrack pisze:Chodzi po prostu o sprawne działanie forum, a nie znalezienie kogoś na gwałt...
ArCrack pisze:...i przedstawimy kandydatury, będzie okres próbny, i wtedy mam nadzieję forumowicze zaakceptują kandydata lub kandydatkę.
- Adi
No fakt, że jest całkiem sprawnie i profesjonalnie ale właśnie w razie jak się trafia ktoś, kto pisze niewybredne komentarze na czyjś temat (jak ostatnio) podczas nieobecności admina to wtedy taki zastępca na dyżurze mógłby szybko zareagować w stosunku do takiej osoby czy danej sytuacji (mówię o naprawdę nieprzyjemnych sytuacjach na forum, nie tylko błędy w pisowni czy inne kwestie). Poza tym jest w roku czas urlopów, wyjazdów i wtedy też można dzielić się obowiązkami, jak w firmie.Gasolina91 pisze:Jak narazie na forum jest wszystko ok i Arek swietnie sobie daje ze wszystkim rade.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Od dziś działalność naszego forum od strony moderacji będzie wspierał Adi. Witamy w zespole 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Gratuluję ADI i życzę wytrwałości a przede wszystkim cierpliwości! 
MODERN TALKING FOREVER!!!
- you're my heart
Gratuluję Adiemu, cóż też chciałem pomóc temu forum, ale jednak wygrał Adi. Jeszcze raz gratuluje.

-
MT2010
- Użytkownik nieaktywny
I ja też gratuluję Adiemu. 
- Adi
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Wyzwanie to niełatwe ale myślę, że będzie dobrze. 
- IndependentGirl
- użytkownik #1463
Gratulacje
Dobrze się stało 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- MODERN JEANNE
Również Ci Adi bardzo gratuluję i życzę przyjemności w wykonywaniu powierzonego zadania.Oraz żebyś się nie zniechęcał bo spadnie na ciebie kawał ciężkiej roboty.
Pewnie skończy się beztroskie skakanie po forum ale teraz dzięki również twojej pracy pamięć o zespole będzie trwała
Pewnie skończy się beztroskie skakanie po forum ale teraz dzięki również twojej pracy pamięć o zespole będzie trwała
I LOVE DB AND TA!
- Adi
Spoko, prawie nigdy (poza małymi epizodami) przebywanie tutaj nie było dla mnie przykrym obowiązkiem. Sama widzisz, że sobotnia noc a mimo to ja tu siedzę.MODERN JEANNE pisze:Chyba teraz nie masz wyboruOby to hobby nie zmieniło się w przykry obowiązek
- MTalkingusia28
Najszczersze gratulacje także i ode mnie.
Uważam, że dobrze się stało, że to właśnie Ty Adrian jesteś nowym moderatorem. I też się cieszę z takiego obrotu spraw. To moje osobiste i szczere zdanie w tej kwestii.
Zajęcie odpowiedzialne, ale raczej fajne, mam rację?
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wraz z Adim uzgodniliśmy, że nie będzie on dłużej pełnił roli moderatora forum. Powodem decyzji były różnice w spojrzeniu na kwestie związane z moderacją. Dziękuję Adi za czas i wysiłek włożony w prace związane z tą funkcją.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Od dziś funkcję moderatora na forum obejmuje Atlantis. Życzę powodzenia w nowej roli i mam nadzieję, że działalność nowego moda przysłuży się forum