Urodziny Thomasa
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Urodziny Thomasa
ArCrack
Wysłany: 2005-03-01, 18:52
Zazwyczaj życzenia urodzinowe dla Thomasa wpisywaliśmy w księdze gości na jego oficjalnej stronie. Ta jednak jest (i jeszcze jakiś czas pozostanie) nieczynna. Może więc zrobimy to tu?
Ja życzę Thomasowi sukcesów w życiu osobistym (synek coraz większy ), więcej powodzenia w karierze muzycznej (większej publiczności i trasy koncertowej!) i zdrowia, bo bez niego ciężko dokonać czegokolwiek. Wszystkiego dobrego Thomas!
--------------------------------------------------------------------------------
Ann20
Wysłany: 2005-03-01, 22:55
Zycze Thomasowi z okazji urodzin,zdrowia i sukcesów!
Wysłany: 2005-03-01, 18:52
Zazwyczaj życzenia urodzinowe dla Thomasa wpisywaliśmy w księdze gości na jego oficjalnej stronie. Ta jednak jest (i jeszcze jakiś czas pozostanie) nieczynna. Może więc zrobimy to tu?
Ja życzę Thomasowi sukcesów w życiu osobistym (synek coraz większy ), więcej powodzenia w karierze muzycznej (większej publiczności i trasy koncertowej!) i zdrowia, bo bez niego ciężko dokonać czegokolwiek. Wszystkiego dobrego Thomas!
--------------------------------------------------------------------------------
Ann20
Wysłany: 2005-03-01, 22:55
Zycze Thomasowi z okazji urodzin,zdrowia i sukcesów!
-
Awans
Anders się starzeje. Człowiek tak naprawdę starzeje się okresowo. To znaczy zmiany w jego wyglądzie następują bardzo szybko w różnych odstępach czasu. Dlatego jeszcze 2 lata temu wyglądał napewno lepiej niż dziś a nie jest to przecież taki długi okres czasu. Powinien już przestać tyć bo to już nie będzie fajne.
-
Przemo
Specyficzne życzenia napisał Awans, trzeba przyznać
Ale jedną z jego myśli rozbuduję i właśnie to będzie tym, czego życzę Thomasowi: szeroko rozumianej formy. A co za tym idzie zdrowia i pasji twórczej na kolejne lata. Życzę też, aby opróćz szczęścia rodzinnego znalazł też olbrzymią przyjemność w tym, co robi i by zaśpiewał dla nas jeszcze wiele udanych piosenek. Życzenie powrotu na szczyty list przebojów jest oczywiste, więc dopisuję je już na sam koniec.
Ale jedną z jego myśli rozbuduję i właśnie to będzie tym, czego życzę Thomasowi: szeroko rozumianej formy. A co za tym idzie zdrowia i pasji twórczej na kolejne lata. Życzę też, aby opróćz szczęścia rodzinnego znalazł też olbrzymią przyjemność w tym, co robi i by zaśpiewał dla nas jeszcze wiele udanych piosenek. Życzenie powrotu na szczyty list przebojów jest oczywiste, więc dopisuję je już na sam koniec.
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Przemo
Taaaa... Ślepy... Na datę nie spojrzałem. Awans wpisał post i wyświetliło mi, że mamy tu coś nowego. Myślałem, że cały temat jest nowy. Ale nie zmienia to faktu, że już urodziny Thomasa niedługo, więc mogę uznać, że ze swojej strony złożyłem je z małym wyprzedzeniem. Bo w marcu brzmiałyby dokładnie tak samo. 
Przemo
- alicja33
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Tu Feliks Maliszczak moim zdaniem Thomas wygląda przepięknie i nieprawdą jest,że Thomas się starzeje.Thomas na swoje 43 lata wygląda super, a jego głos staje się jeszcze ładniejszy.Więc proszę o Thomasie tak nie mówić. Thomasa Fan Feliks Maliszczak.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
1 marca 43 Urodziny Thomasa
Życzenia na 43 Urodziny Thomasa
Thomas z okazji urodzin które obchodzisz 1 marca, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby Thomas spełniły się twoje najskrytsze marzenia
życzę ci szczęścia,zdrowia pomyślności i żebyś dla nas śpiewał jak najdłużej tego ci zyczy twój Fan Feliks Maliszczak
Thomas z okazji urodzin które obchodzisz 1 marca, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby Thomas spełniły się twoje najskrytsze marzenia
życzę ci szczęścia,zdrowia pomyślności i żebyś dla nas śpiewał jak najdłużej tego ci zyczy twój Fan Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- kicek
W dzisiejszym (niedzielnym) Teleexpresie w części muzycznej wspomniano o nadchodzacych urodzianch Thomasa puszczająć w tym czasie fragmencik teledysku "Cheri, Cheri Lady". Marek Sierocki nie zawiódł
.
Kto przeoczył a chciałby zobaczyć może pobrać niedzielne wydanie Teleexpresu:
http://tvp.cdp.pl//video/2006/02/25/64538/film.asf (12 MB)
Kto przeoczył a chciałby zobaczyć może pobrać niedzielne wydanie Teleexpresu:
http://tvp.cdp.pl//video/2006/02/25/64538/film.asf (12 MB)
- Pioetrek
- Kontakt:
-
Ania