Fan - w związku ze stopką jaką zamieściłeś w ostatnim czasie, ja teraz napiszę jak oceniam Twoją działalność jako webmastera/administratora.
Otóż w grudniu pojnformowałeś nas, że zakładasz światowe forum Dietera Bohlena. Widzisz, byłem jedną z osób które były tam użytkownikami i byłem też świadkiem co się tam stało. Wskutek własnych błędów utraciłeś kontrolę nad swoim forum. Na tym forum informowałeś nas o śmierci Thomasa Andersa. Żądasz żeby nie podawać informacji publicznie dostępnych tylko dlatego, że je już umieściłeś u siebie na witrynie. Sam jednak nigdzie nie masz informacji do kogo należą prawa autorskie prezentowanych informacji, zdjęć, clipów video.
Masz zastrzeżenia do ArCracka o wykorzystywanie Twoich materiałów? Sprawa między Wami ale skoro piszesz o tym na forum...
http://www.moderntalking.pl/grafika_php/news071b.jpg - tak wygląda link do okładki singla Indiggo na Twojej stronie (ArCrackowi proponuję podmienić to zdjęcie na bardziej interesujące)
Pozdrawiam
Piotrek (użytkownik Ben Stevenson na pierszym forum fana)
Źródła ArCrack'a
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Myślę, że dalsze istnienie tego tematu nie ma sensu. Autorom miłych słów serdecznie dziękuję, tych którzy mają do mnie jakieś zastrzeżenia zapraszam na GG lub PW celem ich wyjaśnienia.
W najbliższym czasie wychodzi sześć nowych płyt, są więc znacznie ciekawsze tematy do rozmów niż ten.
W najbliższym czasie wychodzi sześć nowych płyt, są więc znacznie ciekawsze tematy do rozmów niż ten.
Jak piszesz tak cię widzą.