Coraz częściej spotykam, czy czytam takie opinie " Gruby Thomas"
Trochę mnie to drażni i irytuje, ale faktycznie muszę przyznać że waga Thomasa zaczyna mnie "niepokoić"
Moim subiektywnym zdaniem powinien zrzucić 10 kg dla zdrowia ...
Tak na dobrą sprawę to wielu ludziom by się to przydało ale myślę, że jak na swój wiek to Thomas ma sylwetkę i figurę w miarę OK. Nie oszukujmy się, już w wieku Thomasa mało kto wygląda jak 20 letnia modelka na pokazie mody. Choć na pewno są i szczuplejsi.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
...oczywiście że wielu ludziom by się przydało, nie każdy jednak jest Gwiazdą
Thomas pracuje całym sobą a nie oszukujmy się wygląd był zawsze jego mocną stroną ...
Gasolina91 pisze:...młodość nie wieczność a starośc nie radość
Fajnie i dobrze powiedziane. Jednak dziś z bulwarówek lśnią piękne, wysportowane i wyretuszowane Photoshopem sylwetki więc to trochę zafałszowuje rzeczywistość w sterylny i bajkowy obraz, w rzeczywistości której żyjemy a która taka nie jest.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Tak apropo wyglądu Dietera i Thomasa. Pamiętam jak dziś w 1998 r. na komunii mojej kuzynki pokazałem mojemu starszemu kuzynowi kasetę "Back for Good" z okładką z Dieterem i Thomasem. To on stwierdził wtedy:"Ty ale oni już dziadki co nie, a tak dają czadu" No to ciekawe co by powiedział dzisiaj?
Kiedyś to naprawdę był większość moich koleżanek łącznie ze mną była po prostu w nich zakochana ,potem po reaktywacji też jakby nagle w ludzi piorun strzelił tyle płyt sprzedali tyle koncertów ale czy nadal prócz nie tak dużej już liczby fanów ktoś sięgnie po ich płyty-tego nie wiem.Aż szkoda żeby tyle ładnych piosenek kurzyło się gdzieś na pólkach a istnieją osoby które nigdy ich nie poznają.
MODERN JEANNE pisze:Kiedyś to naprawdę był większość moich koleżanek łącznie ze mną była po prostu w nich zakochana ,potem po reaktywacji też jakby nagle w ludzi piorun strzelił tyle płyt sprzedali tyle koncertów ale czy nadal prócz nie tak dużej już liczby fanów ktoś sięgnie po ich płyty-tego nie wiem.Aż szkoda żeby tyle ładnych piosenek kurzyło się gdzieś na pólkach a istnieją osoby które nigdy ich nie poznają.
Troszku nie zgodze się z tobą gdy zawsze jedziemy z kumplami po galariach to zawsze zajrze do sklepów rtv albo empikow i trudno jest cos znalesc zawsze natrafiam na trzy cztery płyty max .kiedys schowalem jedną po między inne i przyszedłem rano na drugi dzien i już nie bylo ludzie szukają nadal:) ale już mniej ludzi się w nich kocha to prawda:/