Modern Talking w mediach
-
Ninio
Re: Modern Talking w mediach
artykul (nieczytalem go) moze byc ubarwiony. obaj panowie byli w Moskie,moze naprawde gdzies przez przypadek sie spotkali,przywiltali sie ,troche pogadali.... a juz ktos dorobił do tego cała ideologie. Chociaz moze tez byc tak,ze jest to informacja kontrolowana,wypuszczona po to ,zeby sprawdzic jaka bedzie reakcja na "ewentualny powrot". Tak to sobie tłumacze...
-
radek
własnie w radio zet leciało YMHYMS..::)) aż dziwne...
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
http://img8.imageshack.us/img8/7025/skanuj0001jk.jpgmarian123 pisze:Przepraszam ale czy ktoś mógłby wrzucić tu cały ten artykuł z " Życia na gorąco" .
- Spartan.MT.
Kolejny powrót najlepszego zespołu :)aż łezka się kręci w oku;)
- Spartan.MT.
Czy nowy rok będzie aż taki wspaniały trudno w to uwierzyć ale to się okaże:)
Ostatnio zmieniony czw gru 31, 2009 17:14 przez ArCrack, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Użytkownik otrzymał ostrzeżenie - znów podwójny post. Tak trzymać, po trzecim konto będzie zawieszone! Po raz kolejny zachęcam do zapoznania się z regulaminem, jego lektura oszczędzi nerwów związanych z banem.
Powód: Użytkownik otrzymał ostrzeżenie - znów podwójny post. Tak trzymać, po trzecim konto będzie zawieszone! Po raz kolejny zachęcam do zapoznania się z regulaminem, jego lektura oszczędzi nerwów związanych z banem.
- you're my heart
Ja jakoś w ten cały artykuł nie wierzę, jest napisany jakoś bez ładu i składu ;/
up@ znów piszesz post pod postem
?
Chyba warn poleci za nieczytanie regulaminu.
up@ znów piszesz post pod postem
Chyba warn poleci za nieczytanie regulaminu.

- Gasolina91
Ah te plotki...choc chodzi mi po głowie coś takiego że skoro oboje skierowali sie do Rosji to moze coś wyjdzie...ale wiem wiem, to mało prawdopodobne 
Point Of No Return
-
Ninio
Ten artykuł jest chyba niezbyt wiarygodny,informacje w nim sa poplątane. Jest mowa,ze zespoł sie rozpadł przez zone Andersa,nic niepisza ,ze powrocil i znow sie rozpadl ale juz z innych powodow. Ten artykuł moglby byc aktualny...gdybysmy mieli 1998 rok.
- rut
Dosyć , że ktoś się bujnął i coś o nich cokolwiek napisał. Przecież na ich temat jest cisza w prasie.
Pozdrawiam rut
- Adi
A może chodziło o tego "Bohlena" ?Dr Mabuse pisze:A co do powrotu MT - nie przejmowałbym się tym, co piszą w tym "czasopiśmie".
Kod: Zaznacz cały
http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/musik/2009/05/18/super-bohlen-matze-knop/trifft-ex-modern-talking-saenger-thomas-anders.html-
alunia13
W "życiu na gorąco" często piszą o MT. Jak dla mnie to taka nowinka która, jak wiemy, nie ma miejsca. Ale miło jest zobaczyc chociaz tak mały artykulik o naszym zespole 
"You can win, If You want..."
- kicek
31.12.2009 r.
godz. 23:51
Radio Zet
Modern Talking - YMHYMS'98

godz. 23:51
Radio Zet
Modern Talking - YMHYMS'98
- Dr Mabuse
Był DieterArCrack pisze:Transmisja Retro FM właśnie się zaczyna, kanał na którym leci nazywa się na Hotbirdzie 1TVRUS Europe.

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Retro FM to miał być Thomas, choć z tego co wiem to nie pokazano jego występu (sam nie oglądałem tego koncertu, wyłączyłem zaraz po rozpoczęciu).
Dieter z kolei w transmisji Diskoteka-80 raczej został uwzględniony, bo zapis jego występu już krąży po sieci
Dieter z kolei w transmisji Diskoteka-80 raczej został uwzględniony, bo zapis jego występu już krąży po sieci
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nie do końca tak...
Retro FM było z 2008 roku a nie z 2009.
Natomiast Diskoteka'80 na 1 kanale Rosyjskim była ale coś na wzór The Best Of i niestety nie było tam Dietera (były to wcześniejsze edycje).
Natomiast pełny występ Dietera z listopada (4 utwory) emitowano na Ukraińskiej "1".
Poza tym było sporo w Sylwestrową Noc:
Na ZDF puścili występ Modern Talking - pierwsze Medley z Wetten Dass'98 oraz nad ranem występ z "You're My Heart, You're My Soul" z 1985 roku.
Był też DJ Ötzi (ZDF i MRD) oraz Oliver Lucas (MDR)
Na MUSIC DELUXE puścili "You Can Win If You Want" - teledysk '85
Retro FM było z 2008 roku a nie z 2009.
Natomiast Diskoteka'80 na 1 kanale Rosyjskim była ale coś na wzór The Best Of i niestety nie było tam Dietera (były to wcześniejsze edycje).
Natomiast pełny występ Dietera z listopada (4 utwory) emitowano na Ukraińskiej "1".
Poza tym było sporo w Sylwestrową Noc:
Na ZDF puścili występ Modern Talking - pierwsze Medley z Wetten Dass'98 oraz nad ranem występ z "You're My Heart, You're My Soul" z 1985 roku.
Był też DJ Ötzi (ZDF i MRD) oraz Oliver Lucas (MDR)
Na MUSIC DELUXE puścili "You Can Win If You Want" - teledysk '85
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Gasolina91
Wczoraj o 21.39 w radiu CCM puścili Cheri Cheri Lady 
Point Of No Return