Zagadki czas zacząc...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Jest to fragment z Nicht als die Wahrheit (rozdział Blue System) i mój translator poinformował mnie, że to co jest pogrubioną czcionką znaczy mniej więcej tyle, że ten utwór miał być dla Modern Talking ale potem wylądował w szufladzie.Modern Talking war tot. Nach den bonbonfarbenen Fallschirmseiden-Albträumen, dem Lipgloss und dem ganzen hoch, hĂśher, am hĂśchsten Gequieke wollte ich endlich wieder als richtiger Mann auf der BĂźhne stehen. Ein neues, rockigeres Image musste her. Ich wollte diabolisch klingen und Songs singen, die eine mystische und unheimliche Performance zulieĂen. Ich fing an, meine Stimme eine Oktave nach unten zu pressen und zu rĂścheln. So nahm ich Sorry Little Sarah auf, eine Samba-Nummer, die eigentlich noch fĂźr Modern Talking gedacht gewesen war und nun als Konkursmasse in der Schreibtisch-Schublade lag.
Jeżeliby się okazało, że translator wprowadził mnie w błąd oczywiście przeproszę i pokaja się przed wszystkimi
Ja również byłem zdziwiony jak to przeczytałem ponieważ w pierwszej odsłonie MT nie było tak dużych odchyłów w charakterze piosenek jak po powrocie w 1998.
Generalnie chyba trzeba będzie założyć osobny wątek...
Zwycięzcą jest Mikki. Gratulacje.
Pozdrawiam
Piotrek
PS: Dzięki Arcrack za My Bed Is Too Big
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Żeby było trudniej bez sprawdzania:
Poznań
Gdańsk
Warszawa
hmm Katowice?
Co ciekawe w czasie kiedy odbył się koncert na warszawskich Stegnach, ja mieszkałem u mojego brata dosyć niedaleko i całkiem nieźle było słychać. Mimo tego co mam pod nickiem napisane nie jestem aż takim maniakiem, żeby uczestniczyć w koncertach moich ulubieńców nawet jeśli te odbywają się pod moim nosem.
Pozdrawiam
Piotrek
Poznań
Gdańsk
Warszawa
hmm Katowice?
Co ciekawe w czasie kiedy odbył się koncert na warszawskich Stegnach, ja mieszkałem u mojego brata dosyć niedaleko i całkiem nieźle było słychać. Mimo tego co mam pod nickiem napisane nie jestem aż takim maniakiem, żeby uczestniczyć w koncertach moich ulubieńców nawet jeśli te odbywają się pod moim nosem.
Pozdrawiam
Piotrek
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: