Love Me On The Rocks (Pointrox 2009 Mix)

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
ODPOWIEDZ
Pointrox

Love Me On The Rocks (Pointrox 2009 Mix)

Post autor: Pointrox »

Witam,
minęły wieki od kiedy coś wrzuciłem ze swojej twórczości. Czas więc na odgrzebanie czegoś z archiwów.
Poprzednia próba zremiksowania utworu "Love Me On The Rocks" spotkała się z... raczej negatywnym przyjęciem.
Dlatego zacząłem zrobić go od nowa, w innym stylu - po miesiącu był gotowy i zapisany do pliku .mp3, jednak zabrakło czasu aby go wrzucić.
Dzisiaj odkopałem go z kopii zapasowej mojego dysku i oto jest:

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/73695486/file.html
Jest to wersja Extended, trwająca 8:46. Miała być też wersja krótsza, trwająca 4 minuty, ale ostatecznie projekt utworu przepadł i już nie mogłem tego zrobić :(
Niestety, na głośnikach dały o sobie znać efekty tworzenia tej muzyki na tanich słuchawkach - o ile na nich brzmiało to nieźle, o tyle na głośnikach brzmi to dość mizernie.
Ale dość o jakości - czekam na oceny :wink:
Awatar użytkownika
Adi

Re: Love Me On The Rocks (Pointrox 2009 Mix)

Post autor: Adi »

No to ja pierwszy. Z racji, że jestem również fanem nowoczesnych mixów (choć nie wszystkich) to akurat ten mix z mocnym bitem i fajną aranżacją w tle to podoba mi się. :idea: Zwłaszcza w samochodzie na dalszych trasach mixy mają u mnie zastosowanie. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
ODPOWIEDZ