Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć , Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki..
Wszystkim stałym bywalcom oraz gościom odwiedzającym to forum życzę: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TEN RADOSNY CZAS...
A W NOWYM ROKU SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!! http://www.youtube.com/watch?v=cWYuCfzl ... re=related
Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepła rodzinnego. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów życzy Emil, znany szerszej publiczności jako Pointrox
Przepraszam że tak późno ale dopiero co wróciłem od rodziny
Samych radości,
kolorowych jajeczek,
białych owieczek,
uśmiechu bez liku,
bakalii w serniku,
kiełbaski tłuściutkiej
i atmosfery milutkiej.
Wesołych Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim
O, super pomysł
Wesołego jajca (jak to mówi moja mama)
A czego ja mogę życzyć? Najlepiej wszystkiego najlepszego, by 'miłość' do MT nigdy nie zniknęła, by wszystko się w życiu układało jak najlepiej, żeby nigdy nie cierpieli i w ogóle wszystkiego najjjjjjj
A dla Thomasa- by jego nowe płyty były coraz lepsze i żeby żył z Claudią i synkiem długo i szczęśliwie
Dla Dietera- by produkował super piosenki, by wynajdywał prawdziwe talenty i angażował się w coraz ciekawsze projekty