Pkmodern pisze:Dzisiejszy artykuł z "MK BULWAR":

Oto tłumaczenie tego artykułu:
On zna już kilka słów po rosyjsku, mimo że urodził się w Niemczech i mieszkał parę lat w USA. Lubi rosyjskie dziewczyny, a rosyjskie dziewczyny lubią jego piosenki.
Solista legendarnej grupy Modern Talking znów przybył do Moskwy i wydaje się, że jest gotowy do przeprowadzki do stolicy Rosji.
Niemiecki wokalista będzie główną postacią w programie w jednej z rosyjskich telewizji, który jest poświęcony poszukiwaniom utalentowanych muzycznie dziewczyn. „MKBulwar” rozmawiał z Thomasem Andersem i dowiedział się, że ma on teraz wiele powodów, aby stać się w końcu Rosjaninem.
Od początku roku Anders rozpoczął współpracę z rosyjskim kompozytorem Siergiejem Revtovem, który napisał wszystkie utwory na nowy album Thomasa. Stąd nie było wątpliwości, gdzie nakręcić klipy do piosenek.
Kilka dni temu na brzegu moskiewskiej rzeki w jednym z popularnych klubów nocnych Thomas musiał udać, że jest typem macho na potrzeby nowego klipu. Został otoczony przez piękne dziewczyny, które grały jego wielbicielki. Oczywiście na tyle, na ile jest to możliwe dla męża i ojca. – Kiedy zostałem ojcem, poczułem się odpowiedzialny nie tylko za swoją rodzinę, ale i za wszystkie dzieci – powiedział Thomas MK Bulwarowi podczas przerwy w zdjęciach. – Staram się brać udział w wychowaniu mojego syna.
MK – A jak Twoja żona postrzega Twoich wielbicieli i wizerunek macho?
TA – Jestem bardzo szczęśliwy z moja żoną. Ona jest bardzo rozsądną kobietą i traktuje takie rzeczy z humorem. Jest wierna i uczciwa.
MK – Jak planujesz spędzić Sylwestra/ Nowy Rok? Macie jakąś tradycję świętowania tego w domu?
TA – Mam tradycję spędzania nocy sylwestrowej w pracy. W tym roku będę w Moskwie. Ale 1 stycznia wrócę do domu, żeby spędzić trochę czasu z rodziną.
MK – Jak lubisz spędzać wolny czas, jeśli go masz?
TA – O tak, jeśli mam taki czas! Naprawdę mam go niewiele. Ale mam hobby – lubię gotować. Dla mnie to wspaniały sposób, aby się zrelaksować. Lubię wypić kieliszek wina i wymyślać jakieś nowe dania. Np. sałatkę lub danie z makaronu. Bardzo lubię spędzać czas z żoną, ponieważ moja rodzina jest dla mnie bardzo ważna. Zazwyczaj wstaję o 6 rano i aby móc to robić, chodzę w miarę wcześnie spać. W przeszłości miałem zwyczaj siedzieć w sieci odpowiadając na zapytania fanów. Ale to nie skończyło się dobrze. Pewnego razu tyle osób weszło na stronę, że padła. Od tego czasu jestem w sieci dość rzadko.
MK – To nie tajemnica, że będziesz filarem jednego z rosyjskich programów. Może to dobry pomysł, aby przeprowadzić się do Moskwy?
TA – To raczej się nie wydarzy. Nie będę brał udziału w eliminacjach. Tylko w finałowej rywalizacji. Przez to nie jest konieczne, bym był w Moskwie przez cały czas. Poza tym widziałem już wiele w waszym mieście. Odwiedzam Rosję od 22 lat i chcę powiedzieć, że wasza stolica zmieniła się bardzo od czasu, kiedy byłem tu po raz pierwszy, a wasze dziewczyny zrobiły się piękniejsze.
Podziękowania dla Alexandry za pomoc w tłumaczeniu. Thanks Alexandra, спасибо большое