Nora Balling
- Lady Lai
Re: Nora Balling
nein:)
to nie był żart. bez przesady, można lubić Norę albo nie (ta pierwsza opcja b. trudna), ale szczerze, panowie, czego jej brakuje? Szczupla, ładny tyłek, nogi do nieba- chciałabym tak wyglądać
to nie był żart. bez przesady, można lubić Norę albo nie (ta pierwsza opcja b. trudna), ale szczerze, panowie, czego jej brakuje? Szczupla, ładny tyłek, nogi do nieba- chciałabym tak wyglądać
Och, come on- WIN!
- you're my heart
To że jest po prostu brzydotąLady Lai pisze:nein:)

- Adi
Fakt. Może i ona ma smukły wygląd ale osobiście nie podoba mi się również, zwłaszcza z charakteru.you're my heart pisze:To że jest po prostu brzydotąLady Lai pisze:nein:)
- mabuse89
nooo dużo jej brakuje, z urodą naszych pięknych, polskich kobiet wogóle nie ma porównaniaLady Lai pisze:ale szczerze, panowie, czego jej brakuje?
a tytuł Dietera Bohlena w spódnicy to nie mój pomysł. Mianowice znam to z opowiadań rodziców, którzy byli na koncercie MT w poznańskiej arenie w 1987 roku bodajże.. oczywiście Modern Talking stanowili w tym okresie Thomas i Nora; oj, ponoc było wielu zbulwersowanych po tym koncercie, pojawiały się także głosy, że Dieter Bohlen przecież był, ale w spódnicy
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- Lady Lai
wielu mężczyzn nie zwraca zbyt dużej uwagi na twarz. mi by się na Waszym miejscu Nora podobała, ale to kwestia gustu.
Och, come on- WIN!
- Gasolina91
Nora może i miala tam swój cięzki charakterek ale jako kobieta była bardzo ładna.
Zauważyłam że wielu ocenia ja pod względem tego co zrobiła z MT...ale co ma do tego wygląd?
Na tym zdjęciu bardzo podoba mi się ulozenie jej włosów... zawsze umalowana, kobieta z klasą.
Wygląd z charakterem nie zawsze idą w parze

Zauważyłam że wielu ocenia ja pod względem tego co zrobiła z MT...ale co ma do tego wygląd?
Na tym zdjęciu bardzo podoba mi się ulozenie jej włosów... zawsze umalowana, kobieta z klasą.
Wygląd z charakterem nie zawsze idą w parze

Point Of No Return
- Monis
Nad wyglądem owej pani nie ma co dyskutowac... najważniejsze, że się Thomasowi podobała. Ale szczerze mówiąc to, gdzie on miał oczy
, a może bardziej rozum, że dał się jej owinąc wokół palca
. Może gdyby nie ona to nie doszłoby do rozpadu MT w latach 80.
Call me Dr Love
- you're my heart
Ja oceniam jeśli chodzi o wygląd to pod względem wyglądu.
Dla mnie ona jest po prostu bardzo brzydka. Nie wiem jakiemu facetowi mogła by się ona podobać =.= . Na miejscu Thomasa to dla mnie co najwyżej by to była przyjaciólka![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dla mnie ona jest po prostu bardzo brzydka. Nie wiem jakiemu facetowi mogła by się ona podobać =.= . Na miejscu Thomasa to dla mnie co najwyżej by to była przyjaciólka

- Gasolina91
Wiesz...każdy ma inny gust. Jeśli ty bedziesz mieć dziewczyne, to równie dobrze nie wszystkim ona się bedzie podobać...
O gustach się nie dyskutuje, liczy się uczucie
O gustach się nie dyskutuje, liczy się uczucie
Point Of No Return
- you're my heart
No ale ja narazie nie zauważyłem aby jakikolwiek mężczyzna z forum napisał że Nora jest ładna, lub bardzo ładna. Narazie to tylko dziewczyny tak piszą :d

- mabuse89
Wiecie, zdjęcia zdjęciami, ale moi rodzice widzieli ją na żywo i potwierdzają wszystko to, co wszyscy faceci na tym forum
byc moze jak na Niemkę to nawet trzyma fason (choc mój kumpel,który mieszkał dwanaście lat w Niemczech powiedział, że znane mu ładne Niemki policzyłby na palcach dwóch dłoni), ale to jedyny komplement, którym mógłbym ją obdarzyc 
Can't you feel the groove ?