Dziś spotkała mnie wielka niespodzianka w sklapie Euro AGD ogromne centrum. Puścili całe Its Christmas Modern Talking. Nie pamiętam kiedy ostatni raz słyszałem to nagranie w mediach chyba jakies 10 lat temu albo jeszcze lepiej. naprawdę nuciłem sobie pod nosem. Od razu wróceiłem do czasów szkoły podstawowej i pamiętnych świat bożego narodzenia kiedy po raz pierwszy usłyszałem ten cudny utworek:) Miałem wówczas jakies 13 lat, ależ to były czasy kolorowe i Modernowe każdego dnia i nocy słuchając kaset moich ulubieńców. Pozdrawiam Świątecznie Wszystkich.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Wczoraj na giełdzie samochodowej w Krakowie leciało Give Me Peace On Earth - Modern Talking , a kilka dni wcześniej ktoś z samochodu puścił You're My Heart, You're My Soul 98
Dzisiaj o 21.00 na http://top80.pl/ w godzinnym programie z serii "Twój producent" zaprezentowany zostanie dorobek naszego Dietera Sam jestem ciekaw tego programu. (Aby słuchać wystarczy kliknąć na czerwony głośniczek)
Gasolina91 pisze:Dziś jak byłam na zakupach w centrum handlowym, idę i słyszę....It's Christmas
Widać ktoś z personelu też jest fanem legendarnego zespołu. Mnie się przez tyle lat jeszcze nie zdarzyło usłyszeć w centrach handlowych coś z MT. Tym bardziej godne uwagi.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Adi" Widać ktoś z personelu też jest fanem legendarnego zespołu. Mnie się przez tyle lat jeszcze nie zdarzyło usłyszeć w centrach handlowych coś z MT. Tym bardziej godne uwagi.
A u mnie jakoś miesiąc temu usłyszałem In 100 Years w centrum handlowym M1 i było to totalne zaskoczenie .
Adi pisze:
Widać ktoś z personelu też jest fanem legendarnego zespołu. Mnie się przez tyle lat jeszcze nie zdarzyło usłyszeć w centrach handlowych coś z MT. Tym bardziej godne uwagi.
U mnie jak idą święta to bardzo często w marketach słychac It's Christmas