Nora Balling

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lady Lai

Re: Nora Balling

Post autor: Lady Lai »

nein:)
to nie był żart. bez przesady, można lubić Norę albo nie (ta pierwsza opcja b. trudna), ale szczerze, panowie, czego jej brakuje? Szczupla, ładny tyłek, nogi do nieba- chciałabym tak wyglądać
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Lady Lai pisze:nein:)
to nie był żart. bez przesady, można lubić Norę albo nie (ta pierwsza opcja b. trudna), ale szczerze, panowie, czego jej brakuje? Szczupla, ładny tyłek, nogi do nieba- chciałabym tak wyglądać
To że jest po prostu brzydotą :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

you're my heart pisze:
Lady Lai pisze:nein:)
To że jest po prostu brzydotą :roll:
Fakt. Może i ona ma smukły wygląd ale osobiście nie podoba mi się również, zwłaszcza z charakteru. :roll:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Lady Lai pisze:ale szczerze, panowie, czego jej brakuje?
nooo dużo jej brakuje, z urodą naszych pięknych, polskich kobiet wogóle nie ma porównania :wink: choc znowu takim potworem nie jest...
a tytuł Dietera Bohlena w spódnicy to nie mój pomysł. Mianowice znam to z opowiadań rodziców, którzy byli na koncercie MT w poznańskiej arenie w 1987 roku bodajże.. oczywiście Modern Talking stanowili w tym okresie Thomas i Nora; oj, ponoc było wielu zbulwersowanych po tym koncercie, pojawiały się także głosy, że Dieter Bohlen przecież był, ale w spódnicy :lol:
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

wielu mężczyzn nie zwraca zbyt dużej uwagi na twarz. mi by się na Waszym miejscu Nora podobała, ale to kwestia gustu.
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Nora może i miala tam swój cięzki charakterek ale jako kobieta była bardzo ładna.
Zauważyłam że wielu ocenia ja pod względem tego co zrobiła z MT...ale co ma do tego wygląd?

Na tym zdjęciu bardzo podoba mi się ulozenie jej włosów... zawsze umalowana, kobieta z klasą.
Wygląd z charakterem nie zawsze idą w parze :!: :wink:

Obrazek
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Monis

Post autor: Monis »

Nad wyglądem owej pani nie ma co dyskutowac... najważniejsze, że się Thomasowi podobała. Ale szczerze mówiąc to, gdzie on miał oczy :? , a może bardziej rozum, że dał się jej owinąc wokół palca :roll: . Może gdyby nie ona to nie doszłoby do rozpadu MT w latach 80.
Call me Dr Love
Awatar użytkownika
you're my heart

Ja oceniam jeśli chodzi o wygląd to pod względem wyglądu.
Dla mnie ona jest po prostu bardzo brzydka. Nie wiem jakiemu facetowi mogła by się ona podobać =.= . Na miejscu Thomasa to dla mnie co najwyżej by to była przyjaciólka :]
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Wiesz...każdy ma inny gust. Jeśli ty bedziesz mieć dziewczyne, to równie dobrze nie wszystkim ona się bedzie podobać...
:wink:
O gustach się nie dyskutuje, liczy się uczucie
Point Of No Return
Awatar użytkownika
you're my heart

No ale ja narazie nie zauważyłem aby jakikolwiek mężczyzna z forum napisał że Nora jest ładna, lub bardzo ładna. Narazie to tylko dziewczyny tak piszą :d
Obrazek
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Wiecie, zdjęcia zdjęciami, ale moi rodzice widzieli ją na żywo i potwierdzają wszystko to, co wszyscy faceci na tym forum :wink: byc moze jak na Niemkę to nawet trzyma fason (choc mój kumpel,który mieszkał dwanaście lat w Niemczech powiedział, że znane mu ładne Niemki policzyłby na palcach dwóch dłoni), ale to jedyny komplement, którym mógłbym ją obdarzyc :/
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
ODPOWIEDZ