Modern Talking w mediach
- użytkownik #1463
Re: Modern Talking w mediach
Dziś w radiu Hit puścili Thomasa Andersa ''Tonight Is The Night''
- Gasolina91
Przed chwilą w radiu CCM leciał blok reklamowy muzyki radia CCM i w tle leciało Cheri Cheri Lady i ludzie sie wypowiadali o MT i jakaś kobieta mówi: (...)Ich to Młode Tłoki nazywano...

Point Of No Return
- Lady Lai
Radio CCM to jakieś szczególne z nieco starszymi hiciorami?
Ja słucham właściwie tylko RMF i Radia RAM, na tym pierwszym czasami wieczorkiem puszczą You're my heart, you' re my soul, że niby na party przy radiu;) A RAM to muzyka klubowa- jazz, chill out itp., więc ni mo.
Ja słucham właściwie tylko RMF i Radia RAM, na tym pierwszym czasami wieczorkiem puszczą You're my heart, you' re my soul, że niby na party przy radiu;) A RAM to muzyka klubowa- jazz, chill out itp., więc ni mo.
Och, come on- WIN!
- Gasolina91
Tak, na CCM leci muzyka lat 80. i 90.
Właśnie... stoję w punkcie ksero bo byłam odebrać książkę i słyszę znajomą melodyjkę radia CCM i gościu mówi że za chwilę informacje ale przed nami będzie Blue System i puscili Here I Go Again

Właśnie... stoję w punkcie ksero bo byłam odebrać książkę i słyszę znajomą melodyjkę radia CCM i gościu mówi że za chwilę informacje ale przed nami będzie Blue System i puscili Here I Go Again
Point Of No Return
- Lady Lai
- Dr Mabuse
- Gasolina91
- Adi
Właśnie w "Jaka to melodia" (jakoś nie jestem fanem tego teleturnieju ale czasem mam szczęście na coś trafić) na TVP1 puścili występ Thomasa z z "Brother Louie"
ale chyba zdaje mi się ten starszy występ co był już kiedyś

- you're my heart
Ja dziś po szkole idę do sklepu "Lewiatan"(mają tam na zewnątrz taki mały głośnik, a w środku jest ich dużo bo leci jakas tam radiostacja). Wchodzę do sklepu leci You're a Women od Bad Boys Blue, a jak wychodzę to z zewnętrznego głośnika leci refren My Bed Is Too Big, chyba nie muszę mówić czyj utwór 
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 19:18 przez you're my heart, łącznie zmieniany 1 raz.

-
alunia13
Adi pisze:Właśnie w "Jaka to melodia" (jakoś nie jestem fanem tego teleturnieju ale czasem mam szczęście na coś trafić) na TVP1 puścili występ Thomasa z z "Brother Louie"ale chyba zdaje mi się ten starszy występ co był już kiedyś
![]()
Zgadza się
"You can win, If You want..."
-
alunia13
A słuchał dziś rano po 7, ktoś z was Radia Zet? Niesłyszałam wszystkiego ale rozmawiali o zespołch które mogły by się reaktywowac i dużo mówili o Modern Talking. Prowadzący opowiadał jak w szkole śpiewał sobie Cherri Cherri Lady i że fajnie by było jak by się reaktywowali i puścili kawałeczek właśnie "Cherri"
Napoczątku myślałam, że mi się przesłyszało ale jednak nie 
"You can win, If You want..."
- Dr Mabuse
Też to słyszałem, ale "jednym uchem" i jeszcze mniej z tego wychwyciłem. Ale jak o tym mówili, to w tle leciało MT.

- Adi
Gdyby ci prowadzący oddali się obecnej i zeszłej lekturze forum MT to by wiedzieli, że ten Come-back to chyba tylko mógłby się odbyć gdyby Dieter i Thomas z zespołem utknęli na Marsie i by się im strasznie nudziło.alunia13 pisze:Niesłyszałam wszystkiego ale rozmawiali o zespołch które mogły by się reaktywowac i dużo mówili o Modern Talking.
- Gasolina91
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jutro Thomas Anders wystąpi w rosyjskiej TV gdzie będzie rozmawiał o swoim nowym albumie!
Oto zapowiedź programu:
Oto zapowiedź programu:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Adek
Apropos TV...Czy to była cala rola Dietera w tym serialu?
http://www.youtube.com/watch?v=AadwUJHYtEA
http://www.youtube.com/watch?v=AadwUJHYtEA
Modern Talking.....i wszystko jasne!