Przedstawcie się :)
- ZlatkoundJurgen
Re: Przedstawcie się :)
Dzień dobry 
-
mirrors
Cześć ,
Jestem fanem muzyki Dietera Bohlena od pierwszego albumu Modern Talking tzn.od roku 1984 do dzis interesuje mnie jego dzialanie tworczosc ma naprawde niezwykly talent i swietna muzyke,oczywiscie lubie Thomasa,C.C.Catch,Bad Boys Blue,Sandre,Enigme,Fancygo i muzyke tego rodzaju.Jestem z czech i chetnie poznam wielbiciela tej muzyki.Ta strona jest super i bardzo mi pomaga w uzupelnienu nowych wiadomosci trzymajcie sie i pozdrawiam wszystkich wielbicieli...
Jestem fanem muzyki Dietera Bohlena od pierwszego albumu Modern Talking tzn.od roku 1984 do dzis interesuje mnie jego dzialanie tworczosc ma naprawde niezwykly talent i swietna muzyke,oczywiscie lubie Thomasa,C.C.Catch,Bad Boys Blue,Sandre,Enigme,Fancygo i muzyke tego rodzaju.Jestem z czech i chetnie poznam wielbiciela tej muzyki.Ta strona jest super i bardzo mi pomaga w uzupelnienu nowych wiadomosci trzymajcie sie i pozdrawiam wszystkich wielbicieli...
- mabuse89
Witamy 
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- art_system
Witam nowych i starych fanów:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- MTalkingusia28
Hello everyone!!! Mam na imię Ewcia i mam 28 lat. Muzyki Modern Talking słucham od 1998r. Był wtedy taki program Lista Sprawdzonych Przebojów w TV i wtedy zobaczyłam rewelacyjny teledysk do piosenki Cheri Cheri Lady oraz dwaj najwspanialsi wokaliści Dieter Bohlen i Thomas Anders, którzy natychmiast zawładnęli moim sercem. Ich muzyka sprawiła, że moje zycie stało się o wiele ciekawsze i bardziej kolorowe. Innego dnia zobaczyłam inne teledyski m. in. You`re My Heart, You`re My Soul. Oprócz tego pasjonuję się sportem ( piłka nożna ). Kibicuję Bayernowi Monachium. No to pa. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- IndependentGirl
- MTalkingusia28
Dzięki. Cieszę się, że tu jestem. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Marczykolis
Witam. Jestem fanem Modern Talking i nie tylko - ogółem jestem fanem muzyki tworzonej przez Dietera Bohlena (poza MT C. C. Catch, Blue System...) Pozdrawiam 
- IndependentGirl
-
Agniesia
Witam wszystkich na forum
Mam na imię Agnieszka, jestem z Poznania i mam 29 lat
Fanką Modern Talking, Blue System i CC Catch jestem od bardzo dawna; od kilku lat słucham Systems In Blue a także interesuję się twórczością Dietera Bohlena i Thomasa Andersa. Jest mi bardzo miło, że mogłam do Was dołączyć 
- Peter
Witaj na forum. 
-
Frywolna_Grochówa
- Użytkownik nieaktywny
Witam, Jestem michał mam 25 i jestem z Helu
- użytkownik #1463
Witaj Michale w naszym gronie 
- MODERN JEANNE
Też witam wszystkich nowych choć sama się jeszcze nie przedstawiłam.
No więc mam na imię Asia i muzyka Bohlena przyplątała się do mnie już w wieku 8 lat.Obecnie mam 32 i nadal chcąc czy nie chcąc pląta się za mną.Wielki wpływ na moją nastoletnią egzystencję odegrała muzyka Blue System która wtedy była aktualna.Ale słuchając Blue system moim największym marzeniem było by MT powróciło co wtedy wydawało mi się niemożliwe.Aż tu rok 98 stał się spełnieniem tych marzeń i trudno mi wyrazić jak wtedy byłam szczęśliwa i jak niewiarygodne to było dla mnie że oni znów są razem i że powstaną nowe nagrania.Niestety mogliśmy się tym wszystkim cieszyć tylko 5 lat-zbyt krótko jak dla mnie.
Teraz zespół już długo nie istnieje i przez to podchodzę do niego z pewnym dystansem ale nigdy nie zapomnę o tym jak wielki wpływ odegrała muzyka Bohlena na całe moje życie
No więc mam na imię Asia i muzyka Bohlena przyplątała się do mnie już w wieku 8 lat.Obecnie mam 32 i nadal chcąc czy nie chcąc pląta się za mną.Wielki wpływ na moją nastoletnią egzystencję odegrała muzyka Blue System która wtedy była aktualna.Ale słuchając Blue system moim największym marzeniem było by MT powróciło co wtedy wydawało mi się niemożliwe.Aż tu rok 98 stał się spełnieniem tych marzeń i trudno mi wyrazić jak wtedy byłam szczęśliwa i jak niewiarygodne to było dla mnie że oni znów są razem i że powstaną nowe nagrania.Niestety mogliśmy się tym wszystkim cieszyć tylko 5 lat-zbyt krótko jak dla mnie.
Teraz zespół już długo nie istnieje i przez to podchodzę do niego z pewnym dystansem ale nigdy nie zapomnę o tym jak wielki wpływ odegrała muzyka Bohlena na całe moje życie
I LOVE DB AND TA!
-
sylwester
Czesc ! Milo mi do Was dolaczyc,mam na imie Sylwester ,mam 35 lat ,muzyka Dietera interesuje sie od najmlodszych lat ,pozdrawiam wszystkich ,mieszkam w Helu !
- Monis