Fajne stare nagranie (reportaż Thomas i...)

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Soldier

Fajne stare nagranie (reportaż Thomas i...)

Post autor: Soldier »

Ktos wrzucil na YT stary reportaz o Thomasie i Norze- wprawdzie jest fatalnej jakosci,ale dosyc ciekawy a szczegolnie koncowka jest baaardzo interesujaca dla zakochanych fanek. :D Milego ogladania. http://youtube.com/watch?v=EzwnlqrhP_A
I jeszcze jeden reportaz tym razem nie tak odlegly i juz z Claudia http://youtube.com/watch?v=b6GriGW8860&feature=related Do Admina: jezeli umiescilam ten post w zlym dziale,mozna przerzucic-nie pogniewam sie. :wink:

od ArCrack: zrobione ;)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Mam ten reportaż o Thomasie i Norze i jest on z 1986 a nie jak tam napisano 1985 roku. A następnie w wielu czasopismach fotki całujących się Thomasa i Nory obiegły całą Europę nie wyłączając naszej Polskiej prasy.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh no i w necie też jest tego pełno
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

only love pisze:heh no i w necie też jest tego pełno
Czego jest pelno? Ja przegladalam wiele razy rozne nagrania i reportaze z Thomasem w roli glownej,ale to stare nagranie przyznam,ze widze pierwszy raz. A fotki calujacych sie Thomasa i Nory owszem obiegly cala Europe,ale kiedy to bylo? Niektorych z Was wtedy jeszcze na swiecie nie bylo hehe...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

mam na myśli te zdjęcia z norą, no przecież jeśli chodzi o zdjęcia MT z pierwszymi żonami to dietera i eryki jest mało a thomasa i nory bardzo dużo
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Adi

Re: Fajne stare nagranie

Post autor: Adi »

Natrafiłem ostatnio na "You Tube" na stary występ Thomasa i Nory. Piosenka jak dla mnie taka dość średnia. Ot, taka koncertowa ciekawostka. :wink: Na marginesie wydaje mi się, że (pomimo różnej krytyki jego dzisiejszych poczynań) Thomas mimo wszystko dziś muzycznie prezentuje się i tak o wiele lepiej jak za czasów z Norą. :) Oczywiście czasy I i II Modern Talking są bezkonkurencyjne no ale MT to klasa sama dla siebie - wiadomo.

You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

Echh, Nora to jednak była laska, nie ma co sie dziwić Thomasowi:)

A w ogóle Anders b. ładnie mówi po angielsku- jak na niemca ma dobry akcent. Nie zauważyłam tego wcześniej.
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Kule,ile rasy na tych koncertach Thomasa w Chile :shock: u nas w życiu by tyle wiary nie nazbierali choćby nie wiem co.
A jeśli chodzi o sama piosenkę to świetny utwór,wpadł mi mocno w ucho za pierwszym razem jak go słuchałam.Szkoda,że nigdy nie został wydany,chociaż by na pierwszym solowym albumie Thomasa,albo na którymś z pierwszych jego solowych singli :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Lady Lai pisze:Echh, Nora to jednak była laska, nie ma co sie dziwić Thomasowi:)
Mam bardzo podobne zdanie :) Uważam, że Nora była naprawdę śliczną kobietą, tylko czasami szpecił ją makijaż - jednakże figurę miała niczego sobie! :) W końcu modelka ;) A propos piosenki "Tell me" - bardzo wpadła mi w ucho ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Lady Lai pisze:A w ogóle Anders b. ładnie mówi po angielsku- jak na niemca ma dobry akcent. Nie zauważyłam tego wcześniej.
To jest genialne, bo przez akcent wcale nie słychać, że jest niemcem...
Awatar użytkownika
Fanka MT

Dokładnie :) Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie ;) Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Fanka MT pisze:Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca :)
Popieram ;) Nawet moi rodzice nie mogli uwierzyć, że Thomas to Niemiec "czystej krwi" :D Zawsze myśleli, że jest "krzyżówką" :) To pewnie dlatego, że stereotyp Niemca wygląda u nas mniej więcej tak: brzydki, gruby, może obleśny, miłośnik piwa... A tu pojawia się ktoś, kto neguje ten pogląd: przystojny, dobrze zbudowany (w porównaniu do wyglądu z lat 80., nie zmieniło się przecież aż tak wiele), taktowny, skromny... no i ten uśmiech <buja w obłokach>... prawdziwa GWIAZDA ;)
Co do Nory - wprawdzie nie lubię jej za bardzo, ale przyznać muszę, że zgrabna to ona była :D Malowała się za mocno, ale to można tłumaczyć dwojako: 1. bo taka była moda 2. bo po prostu tak lubiła (swoją drogą - to by było dość dziwne upodobanie :)). Najbardziej to mnie chyba przerażały te jej długaśne szpony... Hm, ciekawe, ile czasu zajęło Thomasowi założenie obrączki na jej palec :?: <myśli> :D
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Fanka MT pisze:Dokładnie :) Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie ;) Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca :)
Ooo, to to! Właśnie! I CAŁE SZCZĘŚCIE! :lol: Węszę jakieś np.hiszpańskie korzenie.... ;p Nie na darmo dość często odwołuje się do takich właśnie rytmów... ;p
taki już z niego czarodziej - Niemiec - a nie razi..... ;p

Obrazek

A co do Nory.... laska czy nie - rzecz gustu. Mnie natomiast wprawiały w niejakie zniesmaczone osłupienie jej...hmmmm...paznokcie...? No spójrzcie!

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MT

JoannaIzabella pisze:
Obrazek

Obrazek
Fanka MT pisze:Dokładnie :) Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie ;) Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca :)
Ooo, to to! Właśnie! I CAŁE SZCZĘŚCIE! :lol: Węszę jakieś np.hiszpańskie korzenie.... ;p Nie na darmo dość często odwołuje się do takich właśnie rytmów... ;p
taki już z niego czarodziej - Niemiec - a nie razi..... ;p

Obrazek

A co do Nory.... laska czy nie - rzecz gustu. Mnie natomiast wprawiały w niejakie zniesmaczone osłupienie jej...hmmmm...paznokcie...? No spójrzcie!

Obrazek

Obrazek
Heh, rzeczywiście - szpony to ona miała! Widoczne są zwłaszcza na tym drugim zdjęciu ;) Kiedy jechałam do Zielonej Góry przebrana za wiedźmę, to miałam identyczne! Nawet kolor ten sam :lol: :lol:

Dziękuję...

usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Ja bym jeszcze dodał jej przesadnie długie nogi i duuuże stopy 8) Pewnie nosi rozmiar grubo powyżej 40... też Thomas znalazł sobie laskę :wink:
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

To nie jest temat poświęcony wyglądzie Nory...
Point Of No Return
ODPOWIEDZ