Odrzuty - czy to możliwe?

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Odrzuty - czy to możliwe?

Post autor: atlantyda ;o) »

Temat nie typowy ale liczę,że mi pomożecie a ja w końcu dotrę do mózgownicy jednego gościa:
Mam kolegę,który z kolei też ma kolegę,który przechwala się mu,że ma 40 CD z niepublikowanymi piosenkami Modern Talking,które nie zmieściły się na albumach zespołu lub się na nie nie nadawały.
Czy coś takiego jest w ogóle możliwe?
Wiem,że są w studiach takie nagrania,ale czy aż tyle?
Czy możliwe żeby chłopak nie mający nic wspólnego ze studiem nagraniowym,zwyczajny kolo zajmujący się w życiu zupełnie czymś innym,wszedł w posiadanie takowych CD?
Oczywiście nie chce mu żadnej z tych płyt pokazać a tym bardziej pożyczyć.
Przekonuję go,że to jest nie możliwe żeby miał ten jego kolega takie płyty bo niby skąd?
Tłumaczę mu,że O.przechwala się płytami,których nie ma i najprawdopodobniej nawet nie istnieją.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Odrzuty - czy to możliwe?

Post autor: ArCrack »

atlantyda ;o) pisze:Temat nie typowy ale liczę,że mi pomożecie a ja w końcu dotrę do mózgownicy jednego gościa:
Powiedz mu, że ArCrack ma kolegę, który ma kolegę, którego kolega ma 80 płyt (koniecznie zaznacz, że winylowych!) z materiałem, który nie zmieścił się na pierwszy album Blue System. Skoro ma taką bujną wyobraźnię, powinien ogarnąć i to :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

może chodzi mu o to że ma płyty cc catch lub inne Bohlenskie produkty :?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Nie mam pojęcia,synek go wkręca jak debila a ten mu wierzy i gorączkuje się,że tamten ma to czego On nie ma i nie chce mu nagrać.Ja podejrzewam,że to są jakieś nieoficjalne remixy.W każdym razie dziękuję za komentarze.Szkoda,że ja nie mogę z tym O.pogadać (zbyt duża odległość)bo bym mu nagadała jak trzeba.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

najprawdopodobniej go wkręca:/ miałem podobną sytuację w gimnazjum- dałem się nabrać koledze który mówił że ma pewne cenne nagranie MT.. zmierzał do tego żeby wyłudzic ode mnie pieniądze- w tamtych zamierzchłych czasach bowiem, kiedy internet( i to z modemu ) mieli nieliczni, zai ściągnięte na życzenie pliki mp3 czy filmy płaciło się.. no i ja naiwny zapłaciłem.. a tego co miało na tej płycie być nie znalazłem. kolega zaś rozpłynął się w powietrzu- nie pojawiał się w szkole chyba rok, a jak już wrócił to mi się nie chciało do tego wracać
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

a moze Bohlen chcialby kupic te "swoje niepublikowane" nagrania ;-) jego stac hi-hi
Awatar użytkownika
m.p
Kontakt:

Post autor: m.p »

atlantyda ;o) pisze:Temat nie typowy ale liczę,że mi pomożecie a ja w końcu dotrę do mózgownicy jednego gościa:
Mam kolegę,który z kolei też ma kolegę,który przechwala się mu,że ma 40 CD z niepublikowanymi piosenkami Modern Talking,które nie zmieściły się na albumach zespołu lub się na nie nie nadawały.
Czy coś takiego jest w ogóle możliwe?
Wiem,że są w studiach takie nagrania,ale czy aż tyle?
Czy możliwe żeby chłopak nie mający nic wspólnego ze studiem nagraniowym,zwyczajny kolo zajmujący się w życiu zupełnie czymś innym,wszedł w posiadanie takowych CD?
Oczywiście nie chce mu żadnej z tych płyt pokazać a tym bardziej pożyczyć.
Przekonuję go,że to jest nie możliwe żeby miał ten jego kolega takie płyty bo niby skąd?
Tłumaczę mu,że O.przechwala się płytami,których nie ma i najprawdopodobniej nawet nie istnieją.

Czy naprawdę jesteś tak infantylny a może to tylko prowokacja...?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Kolega o którym wspomniałam w końcu przyznał mi rację (po przeczytaniu Waszych komentarzy)i bardzo się cieszę.Mam nadzieję,że w przyszłości przyjmie z dystansem przechwałki O. i dopóki nie zobaczy na oczy nie uwierzy mu więcej.
Dziękuję za Wasze komentarze.

m.p napisał(a):
Czy naprawdę jesteś tak infantylny a może to tylko prowokacja...?

To nie żadna prowokacja.Wiem jaki materiał można zdobyć na CD a jaki nie istnieje .
Temat założyłam,żeby P. mógł przeczytać co inni myślą na ten temat i żeby uwierzył,że O. robi go w balona.
To nie pierwszy raz z jego przechwałkami,dlatego już nie wytrzymałam i postanowiłam zadziałać w taki właśnie sposób.
Dziękuję jeszcze raz za Wasze wypowiedzi,a P. niech je pokaże O. i niech zobaczy co ludzie o tym myślą.
Przechwala się P. czego on to nie ma. To się zdziwi bo nie wszyscy są tak naiwni i dają się nabrać.
ODPOWIEDZ