Mój ostatni pomysł.
Potraktujcie to jako swego rodzaju hołd dla twórczości Króla i Tytana Popu
Połączenie instrumentala BS "My Bed Is Too Big" i acapelli "Bad" Michaela Jacksona.
Co ciekawe, trzeba było tylko nieco podciągnąć instrumentala aby MJ nie fałszował. Myślałem że trzeba będzie się bardziej natrudzić
No nieźle! Dieter Bohlen skomponował przebój dla Michaela Jacksona! I całkiem dobrze to brzmi!
Szkoda, że wcześniej nie doszło do takiej współpracy....
Jakby swego czasu duet z Dionne Warwick odniósł sukces w Ameryce, wypaliły by i plany współpracy z Witney Houston (o czym pisano w prasie) , to na koniec może i by z Michaelem coś nagrali... i podbój Ameryki stałby się rzeczywistością ....
Jak sam adres wskazuje, jest to forum ModernTalking.pl. A dyskusje tutaj toczą się na wszystkie tematy związane z twórczością Dietera i Thomasa, nie tylko w ramach Modern Talking.
Teraz już wiem! Kawałek my bed is too big zawsze kojarzył mi się z jakimś amerykańskim kawałkiem.Stylizowany byl na amerykański pop.Jak mogłem nie skojarzyć do tej pory ze sobą tych dwóch kawałków? Wychodzi na to że Didi nagrywając My bed... wzorował się na Bad Michaela. Doskonała robota! Jestem pod wrażeniem.