Mam Talent-oglądajcie
- punky linsky
Re: Mam Talent-oglądajcie
Nie dajcie się zwieść - publiczność w takich programach jest dyrygowana - wstali bo im kazano.
think for yourself - question authority
-
alunia13
Może i tak ale niezmienia to faktu, że fajnie się zachowali.
"You can win, If You want..."
- Adek
Powiem wprost...zespół Modern Talking nawet wtedy, kiedy istniał, nie był z pewnoscia zjawiskiem czegoś wyrafinowanego, oryginalnego itp. chociaż dla mnie był-a/jest grupą, której muzyka jest dla mnie magią, taką, przy ktorej życie nabiera barw :)Niestety, TAKIE WYSTĘPY, jak ten wczorajszy w tvn-owskim show, nie napawają mnie optymizmem i z pewnościa nie poprawią i tak mocno zachwianego wizerunku dokonań spółki Bohlen-Rodriguez-Anders...
P.S. Jestem pewien, ze nawet Dieter i Thomas przycisneliby czerwone krzyżyki wczoraj (moze nawet szybciej od jury
P.S. Jestem pewien, ze nawet Dieter i Thomas przycisneliby czerwone krzyżyki wczoraj (moze nawet szybciej od jury
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- IndependentGirl
Wykonanie fatalne, nie dziwię się, że tak szybko przerwali ten występ. Ciekawe jak brzmiałby refren, bo podobno już tak nie fałszował
No ale nie było nam dane tego usłyszeć. Może i lepiej... dla nas 

- Adi
No dokładnie. Też jak bym był Dieterem lub Thomasem nacisnął bym szybko ten przycisk i zwrócił podobnie delikatnie uwagę chłopakowi, że powinien wziąć jakieś lekcje śpiewuAdek pisze:Powiem wprost...zespół Modern Talking nawet wtedy, kiedy istniał, nie był z pewnoscia zjawiskiem czegoś wyrafinowanego, oryginalnego itp. chociaż dla mnie był-a/jest grupą, której muzyka jest dla mnie magią, taką, przy ktorej życie nabiera barw :)Niestety, TAKIE WYSTĘPY, jak ten wczorajszy w tvn-owskim show, nie napawają mnie optymizmem i z pewnościa nie poprawią i tak mocno zachwianego wizerunku dokonań spółki Bohlen-Rodriguez-Anders...
P.S. Jestem pewien, ze nawet Dieter i Thomas przycisneliby czerwone krzyżyki wczoraj (może nawet szybciej od jury
- Gasolina91
Heh koleś wymiatał
Ale zauważyliście że Agnieszka też tam sobie spiewała...widać było że zna tekst Geronimp's Cadillac
Ale zauważyliście że Agnieszka też tam sobie spiewała...widać było że zna tekst Geronimp's Cadillac
Point Of No Return
- użytkownik #1463
Ciekawe, czy ten koleś jest na tym forum, jeśli tak to pewnie patrzy co się o nim tu wypisuje 
- Fanka MT
Ten gościu był po prostu obłędny
Nie widziałam wcześniej reklam zwiastujących ten występ, pamiętam tylko, że robiłam kanapki w kuchni i usłyszałam pierwsze rytmy "Geronimo's cadillac"
Wtedy wszystko rzuciłam i pobiegłam do pokoju z myślą: "Nie wierzę! Ktoś zaśpiewa Modern Talking w telewizji", i miałam rację - nie wierzyłam, tyle że w to, co słyszałam
Zwróciłam uwagę, że Agnieszka próbowała gościowi pomóc, ale i nawet z jej dobrymi intencjami nie udało się niczego wskórać
No, ale cóż - warte było to obejrzenia
A propos Chylińskiej - to już nie pierwszy program, w którym ukazuje swoją słabość do naszych idoli
Kiedyś u Szymona Majewskiego na pytanie: "W kim się kiedyś podkochiwałaś?" odpowiedziała stanowczo "W Thomasie Andersie! Pamiętam jak miałam z nim plakaty i na naszyjniku pisałam wielkimi literami AGA, aby zamazać imię ówczesnej małżonki"

Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!