Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword
-
adam-jakubczyk
Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword
tak przeglądając stare płyty blue system czytam music and lyrics-dieter bohlen(obsession) a niżej add.voice AUDREY MOTAUNG,poczytałem kimjestta pani,na wikipedii pisze o jej udziale w piosence LOVE IS SUCH A LONELY SWORD,nasuwa mi się pytanie:dlaczego w klipie śpiewa NADIA ABD EL FARRAG a nie AUDREY MOTAUNG , odpowie ktoś na te pytanie??
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword
Naddel w Blue System była dyżurną "odtwórczyną" kobiecych wokali podczas występów Blue System. Podejrzewam, że powodem był po prostu jej wygląd, była ładniejsza i młodsza od Audrey, a później innych studyjnych wokalistek.
Ale to tylko moje domysły, nie natknąłem się na wypowiedź Dietera odpowiadająca dlaczego nie zaprosił wokalistki na plan klipu
Ale to tylko moje domysły, nie natknąłem się na wypowiedź Dietera odpowiadająca dlaczego nie zaprosił wokalistki na plan klipu
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adi
A poza tym chyba Dieter wtedy był z Nadją no to postanowił ją w kręcić do teledysku.
Przedostatnia partnerka Dietera ponoć nie miała zainteresowań Show-biznesem. Przynajmniej tak twierdziła. 
-
adam-jakubczyk
dokładnie takie miałem przypuszczenia....ArCrack pisze:Naddel w Blue System była dyżurną "odtwórczyną" kobiecych wokali podczas występów Blue System. Podejrzewam, że powodem był po prostu jej wygląd, była ładniejsza i młodsza od Audrey, a później innych studyjnych wokalistek.
- disco-man
Zresztą głosy Audrey i Nadii są bardzo podobne,i zawsze gdy oglądałem clip tej piosenki,myślałem że to głos Nadii.